Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ ברכישת רכב) תקציב 35000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב למטרת נסיעה לעבודה וחזור (ראש העין- נתניה)

חשוב לי אך ורק אמינות מה שנקרא "רכב שלא רואה מוסך" כמובן שאבצע את כל הטיפולים בזמן ובמוסך מורשה.וחייב להיות אוטומטי רגיל, לא רובוטי וכו'.., חשוב נפח מנוע לא יותר מ 1400

בחיפוש ב YAD2 בתקציב הזה נמצאו האופציות הבאות אשמח לקבל את חוות דעתכם. כולם מדברים על זה שהיפניות יותר טובות מהאירופאיות האם זה נכון?

א. פיג'ו 206 - Xline 1.4 שנת 2005

ב. יונדאי גטס 1.4 שנת 2008 דגם GLX

ג. סוזוקי איגניס - GL אוט' 1.3 שנת 2006

ד.הונדה ג'אז - Ls אוט' 1.4 שנת 2002

פורסם

הגטס והגאז והסוזוקי נחשבות אמינות,אני הולך על הגטס כי חדשה מההונדה ב6 שנים,זה לא מאט,חפש גירסאות gli/gls.אבתקציב שלך אני חושב ניתן גם להכניס גרנדה פונטו,חסכונית ודי אמינה,תטכל לקנות בערך מודל 2007/8 לפי הרכבים שנתת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי. תודה רבה על תגובתך

ברשותך יש לי עוד כמה שאלות

א. מה לגבי הפיג'ו? לפסול אותו לחלוטין?

ב. איזה קילומטרג' נחשב גבוהה מידי שאסור להתקרב אליו, מישהו אמר 200.000?

ג. מה ההיתרונות של לקחת רכב לבדיקה במכון מקצועי מאשר לאיזה מוסכניק?

תודה מראש למשיבים...

פורסם

אם מדובר על נטו אמינות וגיר אוטומטי היא פחות עדיפה במיוחד הגיר.

הממוצע הארצי הוא בערך 17k בשנה,אז תעשה חשבון לפי שנת הרכב.

היתרון בבדיקה שהם בודקים הכול ונותנים תעודת אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי. תודה רבה על תגובתך

ברשותך יש לי עוד כמה שאלות

א. מה לגבי הפיג'ו? לפסול אותו לחלוטין?

ב. איזה קילומטרג' נחשב גבוהה מידי שאסור להתקרב אליו, מישהו אמר 200.000?

ג. מה ההיתרונות של לקחת רכב לבדיקה במכון מקצועי מאשר לאיזה מוסכניק?

תודה מראש למשיבים...

אם החשיבות העיקרית היא לאמינות אז הגטס, האיגניס והג'אז עדיפות על פני הפיג'ו. זה לא שהיא גרועה, אבל היפאניות האלו פשוט קצת יותר אמינות ממנה.

בתקציב שלך תוכל למצוא רכבים חדשים יחסית, ממודל 2003-2006 בערך. אין סיבה שלרכבים כאלו יהיה 200 אלף קילומטרים, אלא אם היה מדובר ברכבי עבודה או משהו בסגנון. בכל מקרה אין מספר חד משמעי שממנו והלאה לא כדאי לרכוש את הרכב, זה משתנה וראיתי גם רכבים שנסעו 300 ו-400 אלף קילומטרים בלי בעיות רציניות.

בתקציב הזה אני ממליץ לך לחפש יונדאי גטס 2007-8. זה כבר הדגם החדש עם המנוע המשופר. צריכת דלק טובה יחסית, עלויות אחזקה נמוכות ורמת אמינות גבוהה מאוד. נסה למצוא רכב ברמת האבזור הגבוהה יותר (GLX או GLS), אולי אפילו תצליח למצוא רכב יד ראשונה מליסינג (רכב שהיה בליסינג ארוך טווח) וקח תקבל גם את ההיסטוריה המלאה של הרכב.

• תוכן חדש...