Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת. מיקרוגל ב-600-700 שקל?!?

בזבוז מוחלט של 400-500 שקל.

עוד לא נתקלתי באיזה שהוא מיקרוגל ביקום שלא מסוגל להתמודד עם צלחת מלאה באוכל.

לא משנה כמה ואט הוא היה ואיזה שם "יצרן" הופיע על המדבקה.

כמה אפשר ליפול עוד למלכודות השיווק? די.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס - אתה צודק, בהסתייגות אחת: הגודל כן קובע. יש מי שצריך נפח גדול כדי לחמם מנות גדולות, או תא גבוה כדי להכניס בקבוק של תינוק. לגבי כל מיני פונקציות נוספות - תוכנית הפשרת בשר שימושית מדי פעם, גריל מיותר לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחלקת החשמל של שופרסל דיל. 199 שקלים למכאני, 299 שקלים לדיגיטאלי עם תפריט בעברית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הנס - אתה צודק, בהסתייגות אחת: הגודל כן קובע. יש מי שצריך נפח גדול כדי לחמם מנות גדולות, או תא גבוה כדי להכניס בקבוק של תינוק. לגבי כל מיני פונקציות נוספות - תוכנית הפשרת בשר שימושית מדי פעם, גריל מיותר לחלוטין.

אתה צודק,יש לי מיקרוגל של גרצ' דיגיטלי שקניתי בגרושים לפני שנים,

מכשיר מעולה אבל בעל נפח קטן-אני מכניס צלחות באופסייד לתוכו.

אין יותר דביל ממני- במקום לקנות אחד אחר וגדול יותר הלכתי וקניתי סט צלחות קטנות יותר.

Gn'f'R

פורסם

אופס, ערן, הודעה מיספר שש מאות. זה אומר שאתה חייב בשרשור חגיגי.

אגב,עם או בלי קשר, הגיע הזמן לשרשור לחגים.

בין היתר אפשר , אולי רצוי, קישורים לאוסף שרשורים שיעזרו לצלוח את החגים.

כל מיני דברים מן העבר. אחות של חובש, עמליה, אמיר מחקר ואורחים מאוסטרליה.

מתנצל על ההתעלקות, קנייה מוצלחת לפותח השרשור.

אופס, התכוונתי לאמא של חובש, אולי הגיע הזמן גם לאחות.

פורסם

אח.. [פנדוב ! העלית בי נשכחות,

נזכרתי בפרוייקט ה 30 שלך - אחד הפוסטים הטובים ביותר שראיתי כאן.

שש מאות הוא מספר נחמד ,אולי נשאר איתו ?.

האם גם אתם מתכנתים את המיקרוגל לזמנים מהונדסים ? לדוגמה , חבילה של פופקורן ל 3.22 דקות

כי שנייה יותר יצאו כמה שרופים ודוחים וכמה שניות פחות יצאו כמה שלא נפתחו,

וכמובן המשחק "משימה בלתי אפשרית" - כמה משימות אתם יכולים לבצע עד שהמיקרו מצפצף,

וכמה זה מעצבן להפסיד למיקרוגל,מילא לקומקום חשמלי,אבל למיקרו המתנשא זה מבאס.

Gn'f'R

פורסם

בתור מהנדס, אני משתעשע בהערכת הפריט המיועד לחימום, גודל טמפרטורה, חומרים ומרקם, והערכת הזמן הנכון לחימום שלו ב"מכה אחת" מספיק חם ולא יותר מדי. את אשתי אני מנצח בקלות.

:turn-l:
פורסם
מיקרו של 850 וואט הוא לא מעוד חזק. הוא סביר.

זה אומר צלחת מלאה / או כלים מלאים ויקח לו הרבה זמן.

יש מיקרו (שארפ) שהוא 1200W. המחיר טיפה יותר. ( עלה כ600-700 שקל)

דיגיטאלי . מעולה ואמין.

יש לי שארפ 1300 וואט 34 ליטר. אחד הדברים שתקנתי כשהתקלקל ולא זרקתי. באמת חיה רעה.

זמן חימום ממוצע - 23 שניות. סיבוב של הצלחת. זהו.

פורסם

אכן, ישנם יתרונות למיקרוגלים יקרים. להורים שלי יש מיקרוגל של שארפ שהמגנטרון שלו נמצא בתקרה (או משהו בסגנון) במקום בצד ימין, כך שהתא שלו גדול משמעותית.

עלה מעל 1000 ₪, אבל נותן בראש כבר עשור ואפשר לחמם בו צלחות גדולות ומיכלים עם נפח מכובד. והכי חשוב, לא צריך להטריח עצמך לחנות כל שנתיים לקנות חדש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יכלתי להמליץ לך על מיקרו כמו של ההורים שלי.

עלה בזמנו סביב ה2000 שקל.

מיקרו ענק. + מלא תוכניות. אבל זה לא רציני ולא שימושי. לאדם הסביר.

אבל לקנות מיקרו ב200 שקל. שהוא קטן / חלש רק כי הוא הכי זול?

או לקנות מיקרו הרבה יותר טוב (של חברה רצינית.) גדול וחזק בכפול. כסף.

במידה וההפרש היה 1000 שקל אתה צודק. בהפרש של 300 שקל. אני חושב שזה מעל לזניח. כי התוצאה. והאוכל יוצא חם יותר / וטעים יותר. כי הכל מתחמם ביחד. ולא המרכז יותר. או מיבש את האוכל מסביב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
נראה לי שראיתי פרסום של מחסני חשמל - 99 ש"ח למיקרו מכאני.

בטוח?

כי זה מחיר מעולה למי שנגיד צריך סתם מיקרו לעבודה או לצבא וכו'.

ראיתי 100₪ במשביר לצרכן לפניי כשבוע, אבל זה היה מותנה ברכישה בחנות בסך של 200₪ ומעלה. :evil:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ואו, מיקרוגל באושר עד בכזה מחיר? בטוח יש כאן איזה קאץ. בטח מדובר במיקרוגל כשר למהדרין שאי אפשר לחמם בו אוכל בשבת או אוכל לא כשר שאין לו את ההשגחה של הרב מחפוד.

ריחמנא לינצלן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

Cerebral Cortex התגובה שלך מגעילה.

יוצא לי לבקר בסניף הרשת באיזור קניון איילון מדי פעם ורוב הקונים חילוניים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...