Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 406 2001-בעיה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה שאני לא יודע אם לקורא לה בדיוק בעיה בגיר אז ככה. (הגיר הוא אוטמטי )

שאני מסיים לנהוג ומעביר את הגיר למd לפארקינג הוא מגיע ונכנס לתיבה של הפארקינג רק בלוח שעונים הוא מופיע על רוורס אז צריך להחזיר ל d ועוד כמה פעמים להכניס לפארקינג עד שבאמת בלוח שעונים יופיע שזה בפארקינג ולא ברברס .

מה שמעצבן פה שאין לי בעיה להכניס אותו לפארקינג ושזה יראה על רברס כי פשוט פעם הבאה שאני ירצה להניע זה לא יניע כי כאילו האוטו ברברס ואי אפשר להניע אז גם לחיצה על הדוושה של הברקס לא פותחת לי את האפשרות להוריד את הידית של הגיר לדרייב כי כאילו הוא ברברס אז צריך לשחק קצת עם הידית וללחוץ כמה פעמים על דוושת הברקס בשביל שאני יוכל להוריד את הידית לניוטירל ולהניע .

יש לציין שיש פעמים שאני מכניס לפארקינג הלוח שעונים כן מראה שהוא על פארקינג אבל לעיתים רחוקות.

מה לדעתכם הבעיה ?? יש איזה חיישן שמדווח על המצב של הגיר אם כן איפה הוא נמצא ??

פורסם

כן, זה נראה כמו תקלה או כיוון לא נכון של חיישן מצב בורר הילוכים, שנקרא גם "מתג רב תפקידי", ונמצא על הגיר.

או חופש בכבל מהידית למתג הנ"ל.

פורסם

יש מצב שעשו לך החלפת שסתומי ויסות לגיר לאחרונה, או שפתחו את אגן השמן של הגיר והוציאו את בלוק הידראולי במקרה?

כי אם כן, בהחזרה של הבלוק הידרואלי לא כיוונו את הפין של הסלקטור כמו שצריך.

אם לא, תקלה אופיינית למתג רב פעולות (שאחראי לאספקת מידע למחשב באיזה מצב נמצא הגיר)

• תוכן חדש...