Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב)ניווט עם WAZE

ToMeR
שימו לב! השרשור הזה בן 3266 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מעוניין לנווט עם האפליקציה למשל לרחוב הרצל בת:א רק בשביל הדוגמה.

הבעיה שלי היא שאני צריך להחנות את הרכב, איך אני מוצא חניון (או מנווט לחניון) בנקודת היעד שלי?

אני יודע להיכנס לקטגוריות ולמצא שם חניונים, אבל זה לא מאפשר לי למצא חניונים בנקודות יעד אלא רק מה שנמצא ברדיו מסויים במיקום הנוכחי שלי, והרי שעכשיו אני בבית בעיר ג'ונגה ג'ונגה בצפון ארה"ב.

יש אפשרות לחפש חניונים בנקודות היעד ולמצא משהו לפני שמתחילים נסיעה? לא בא לי להגיע ליעד ורק אז להתחיל להסתבך במציאת חניון אם קיים בכלל.

גם תחנות דלק, אני רוצה לחפש לפני, לראות אם יש על המסלול נסיעה שלי. אם אני נוסע מקרית שמונה לאילת, רצוי מאוד לחפש מסלול עם תחנת דלק בדרך כדי שלא ניתקע והגמלים של הערבה יתחילו לכרסם לי את הסוסיתא.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנצל את השרשור - בעבר השתמשתי בוייז עד שהמכשיר שלי נגנב, ובזמנו הייתה מוצגת המהירות נסיעה על המסך. כשנסעתי עם אנדרואידים של חברים לא הצלחנו למצוא איפה המהירות מוצגת. מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך אני רואה את זה?

תודה ושבוע טוב!

קקטוסולר ידנית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניסיתי למצוא חניונים עם Waze, למעשה לא ניסיתי בחיי למצוא חניונים דרך האייפון שלי.

אבל אני ממליץ לך לחפש ב-App Store אפליקציה ייעודית שכזו. עזוב, אני אחסוך ממך.

CityPark, iParking, iCParking, TLV Parking.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כך אז חפש ב-Play store :lol:

אבל ברצינות - לא ידוע לי על אפשרות להכניס "תחנות דלק במסלול שלך" או "חניונים בקרבת היעד שלך" בוייז. שמישהו יבקש מהם לעשות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני אתה יכול למצא מה שנמצא סביבך זה כן (ניווט ואז לך לקטגוריות), אבל משהו בנקודה שהיא לא הנקודה הנוכחית שלי זה לא הצלחתי

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגדרות->מפה->מד מהירות

אם אני לא טועה זה אמור להציג לך במסך הראשי את המהירות נסיעה שלך

צד ימין למטה בתוך עיגול.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי, במפה עצמה ללחות ארוך על המקום שאליו אני רוצה להגיע?

זה מקפיץ לי רק חלונית בועה כזאת, בשום מקרה לא מופיע לי אפשרות לקטגוריה

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רציני

זה עובד כן, אני לא יודע באיזה רדיוס הוא מראה לי את החניונים סביב הנקודה שלי, אבל הוא מראה כמה וזה די מספק (עדיף על כלום).

הייתי שמח אם הייתה אפשרות ראשונית לנווט ישירות לחניון וזהו, אבל גם הסידור שלך עובד יופי.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנתיים מאוחר יותר...

קצת מתפדח להקפיץ, אבל אני לא מצליח לחפש חניון בוויז ונפלתי על הטרד הזה - גרסה 3.9.2.1 איפון, לא ממש מוצא כתפור נקודות עניין בכלל

אז אני אתפדח ואקפיץ ואולי אני אלמד משהו

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...