Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. קודם כל נכון ועוד איך, תתקין גירסא RELEASE ותיראה בעצמך שזה פשוט לא זז.

ב. בוודאי שזה קשור! להבדיל מגירסאות מבוססות CE, גירסא הזאת מבוססת NT וכוללת קומפוננטות של WIN8.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזו באסה שלא עשו לזה מבחני benchmark כמו זה:

http://www.zdnet.com/windows-8-vs-windows-7-benchmarked-7000002671/

גם iOS מבוססת על OSX וזה לא מפריע לה להציג ביצועים מעולים.

אם לא התנסית במכשירים, עדיף לך להגיב. הלומיה לא מציג האטה בשום מצב. הממשק מאוד זורם ומהיר.

emotion of motion

פורסם
יש לי 4.1.1, המצב השתפר בהרבה אבל זה עדיין לא זה. צריך לנסות בשביל להבין. מייקרוסופט עשו עבודה ממש טובה שם.

מה זה "לא זה"? לגלקסי נקסוס אין לאג, גם בהשוואה לiOS.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גם iOS מבוססת על OSX וזה לא מפריע לה להציג ביצועים מעולים.

אם לא התנסית במכשירים, עדיף לך להגיב. הלומיה לא מציג האטה בשום מצב. הממשק מאוד זורם ומהיר.

אתה משווה ביצועים בין 7 ל8? :D ואני חשבתי שאתה רציני בתגובות שלך. מסתבר - טעיתי.

אני מבין שאתה התנסית על הלומיה שאתה מגיב ומדדת ביצועים שלה אישית אחרי שהתקנת תוכנות.

OSX מציגה תגובה מהירה מאוד ביישומים על מחשבי MAC, אפילו תוכנות של מייקרוסופט שנכתבו לOSX כמו אופיס עובדות אליו מהר יותר מעל מחשב הרבה יותר חזק על WINDOWS. מערכת OSX זה סוג של UNIX מבוסס BSD - בהחלט מערכת טובה, אם כי אני לא אוהב את ממשק המשתמש שלה - מסתירים יותר מידי אופציות.

יותר מזה, מערכות NIX למניהן רצות טוב מאוד על מעבדי ARM כמו המעבד של אייפונים ואייפדים. כי כאשר עושים אופטימיזצייה ומקמפלים KERNEL עבור מערכת ספציפית זה עובד טוב, במיוחד כאשר מערכת הפעלה כזאת שאפשר לעשות לה אופטימיזצייה.

קצת MEMORY LEAK על מערכת מבוססת NT ובשלב מסויים אי אפשר יהיה לעבוד, הוא לא יפנה זכרון כאשר תסגור פרוססים. והנה רק דוקטור ריסטרט יציל את המצב כי בשלב מסויים גם הUI יפסיק לתפקד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה משווה ביצועים בין 7 ל8? :D ואני חשבתי שאתה רציני בתגובות שלך. מסתבר - טעיתי.

אני מבין שאתה התנסית על הלומיה שאתה מגיב ומדדת ביצועים שלה אישית אחרי שהתקנת תוכנות.

OSX מציגה תגובה מהירה מאוד ביישומים על מחשבי MAC, אפילו תוכנות של מייקרוסופט שנכתבו לOSX כמו אופיס עובדות אליו מהר יותר מעל מחשב הרבה יותר חזק על WINDOWS. מערכת OSX זה סוג של UNIX מבוסס BSD - בהחלט מערכת טובה, אם כי אני לא אוהב את ממשק המשתמש שלה - מסתירים יותר מידי אופציות.

יותר מזה, מערכות NIX למניהן רצות טוב מאוד על מעבדי ARM כמו המעבד של אייפונים ואייפדים. כי כאשר עושים אופטימיזצייה ומקמפלים KERNEL עבור מערכת ספציפית זה עובד טוב, במיוחד כאשר מערכת הפעלה כזאת שאפשר לעשות לה אופטימיזצייה.

קצת MEMORY LEAK על מערכת מבוססת NT ובשלב מסויים אי אפשר יהיה לעבוד, הוא לא יפנה זכרון כאשר תסגור פרוססים. והנה רק דוקטור ריסטרט יציל את המצב כי בשלב מסויים גם הUI יפסיק לתפקד.

אתה ממשיך לחפור לעצמך בור. כתבת הרבה ולא אמרת כלום. אתה טוען שהביצועים של ה WP8 לא טובים ואני אומר לך שאתה טועה.

http://mobilesyrup.com/2012/07/23/first-windows-phone-8-benchmarks-confirm-what-we-suspect-it-will-be-faster/

emotion of motion

פורסם
אתה ממשיך לחפור לעצמך בור.

אני מנסה להביע סולידאריות עם הבור שחפרת לעצמך ונכנסת לתוכו. זה שאתה לא מבין מה אני כותב - זה מיילא, אבל זה שאתה לא מבין מה אתה כותב זה כבר בעייה. וזה שאתה יורד לרמות אישיות זה כבר חוצפה בה אתה מנסה לכסות על חוסר הידע שלך.

אני לא רוצה לבזבז מילים במקלדת ולהסביר לך למה הקישורים שהבאת לא אומרים דבר. קרא קצת באינטרנט ותתעניין בטכנולוגיות קצת מעבר לשמועות של הסוחרים בשוק.

פורסם
אין לאג עד שאתה נוגע ב iOS או ב WP8 ואז פתאום קולט את ההבדל.

לא יודע על מה אתה מדבר ואיזה מכשיר אנדרואיד יש לך, אבל לי יש לי בבית גם 4S וגם נקסוס, ואין שום הבדל שאפשר לקלוט, כי פשוט אין הבדל.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

למה בכל ההדגמות שצפיתי ביוטיוב אין התייחסות לדפדפן? יש סיבה מסויימת לכך, או שהמצלמה טמטמה לאנשים את השכל שהם שכחו ממנו?

פורסם
אני מנסה להביע סולידאריות עם הבור שחפרת לעצמך ונכנסת לתוכו. זה שאתה לא מבין מה אני כותב - זה מיילא, אבל זה שאתה לא מבין מה אתה כותב זה כבר בעייה. וזה שאתה יורד לרמות אישיות זה כבר חוצפה בה אתה מנסה לכסות על חוסר הידע שלך.

אני לא רוצה לבזבז מילים במקלדת ולהסביר לך למה הקישורים שהבאת לא אומרים דבר. קרא קצת באינטרנט ותתעניין בטכנולוגיות קצת מעבר לשמועות של הסוחרים בשוק.

כתבת שזליגות זכרון הורגות את ה windows כאילו שבאנדרואיד ובאפל זה שונה. מייקרוסופט התקדמה קצת וגם היא, כמו כולם, יודעת לעשות sandboxing מאוד יפה. חוץ מזה לא כתבת שום דבר טכני, רק "זה עובד יפה" וזהו. אני שלא כמוך ניסיתי את המכשיר ואני מדבר מניסיון ולא בתיאוריה.

לא יודע על מה אתה מדבר ואיזה מכשיר אנדרואיד יש לך, אבל לי יש לי בבית גם 4S וגם נקסוס, ואין שום הבדל שאפשר לקלוט, כי פשוט אין הבדל.

כיף לך שאתה לא קולט. עשיתי את הניסוי עם מישהו שיש לו נקסוס עם ג'לי בין מול 4S והוא הודה שהאייפון חלק יותר. זה לא הבדל של שמים וארץ ובטח לא משהו שפוסל את האנדרואיד.

למה בכל ההדגמות שצפיתי ביוטיוב אין התייחסות לדפדפן? יש סיבה מסויימת לכך, או שהמצלמה טמטמה לאנשים את השכל שהם שכחו ממנו?

בבקשה, רק לקחת בערבון מוגבל כי מייקרוסופט עצמם הוציאו את זה:

http://www.winrumors.com/microsoft-benchmarks-windows-phone-browser-against-iphone-4-and-android-wins/

emotion of motion

פורסם

קיצר חברים האם שווה להחליף את הפלאפון לנוקיה החדש? לי נשבר מהHTC, בכולם שהיו לי, כולל המכשיר שיש לי עכשיו Desire HD יש בעיה במגעים בחיבור של הUSB, וכל נגיעה הכי קלה פשוט מנתקת אותו מטעינה :evil:

בקרוב נגמרת לי ההתחייבות של שנתיים האם כדאי לשדרג אליו?

פורסם
כתבת שזליגות זכרון הורגות את ה windows כאילו שבאנדרואיד ובאפל זה שונה. מייקרוסופט התקדמה קצת וגם היא, כמו כולם, יודעת לעשות sandboxing מאוד יפה. חוץ מזה לא כתבת שום דבר טכני, רק "זה עובד יפה" וזהו. אני שלא כמוך ניסיתי את המכשיר ואני מדבר מניסיון ולא בתיאוריה.

אנדרואיד זה לינוקס (עם שינויים) ואפל זה יוניקס (עם שינויים של BSD), מערכות האלו עובדות שונה ממשפחת WINDOWS NT ואני לא נכנס כאן למה כי על זה אפשר לכתוב ספר שלם. לגבי "עובד יפה" כתבתי מידע טכני על כך שאם תעבור על התגבות שלי אתה תבין, מה שלא כתבתי זה משתמע מכך שמערכות מבוססות על יוניקס/לינוקס או WINDOWS NT.

זה נכון שמייקרוסופט מאוד התקדמו בגירסאות האחרונות של NT, כבר לא צריך לעשות ריסטרט כל יום, אבל זה עדיין לא מערכת שיכולה לעבוד קשה במשך כמה שנים רצוף ללא ריסטרט. לאור מה שבחנתי מבחינת ארכיטקטורה של מערכת ההפעלה הזאת, די ברור לי למה. הבעייה שבעקבות ארכיטקטורה של מערכת הפעלה ואופן אינטרקצייה שלה עם תוכנות שהיא מריצה גורמת לזה. והם לא יכולים לשנות את הארכיטקטורה כי אז הם הופכים להיות מערכת הפעלה שונה והם מאבדים פיצ'ר חשוב ביותר של תאימות אחורה (אמולטרוים לא נותנים מענה ל100%).

פורסם

אחד היתרונות הגדולים ביותר הוא Ecosystem משותף לטלפון, לאקס-בוס (הקונסולה הכי נמכרת)

לווינדוס פון ישנן גרסאות עם מקלדות פיזיות ויוצאות עוד בהמשך, זה היופי בווינדוס פון לעומת האייפון - יהיו לך טלפונים שונים שתוכל לבחור מהם, מסך קטן/גדול, מקלדת פיזית או לא, זול או יקר וכו'...

ואם מזכירים את רמת המפתח, סביבת הפיתוח היא אולי 10 שנים קדימה ממה שאפל מציעה למפתחים, הרבה יותר כיף, קליל ונוח מה שעוזר לפתח לפלטפורמות האלה במהירות וזה עושה את זה במילים פשוטות: זול יותר! (מבחינת עלויות פיתוח כמובן)

לגביי המרקט של הווינדוס פון, הוא עדיין איננו גדול כמו זה של האנדרויד או האייפון (אך מצד שני גם אין בו את כל ה-garbage apps), אבל הוא כן נעשה כבר דיי משמעותי כך שניתן למצוא בו כמעט את כל האפליקציות הפופולריות, המרקט גדל מיום ליום והרבה חברות רציניות מעולם האקס בוקס מוציאות גרסאות של המשחקים שלהם לווינדוס פון (כמו למשל Electronic arts ועוד...).

נ.ב.: אני חייב לומר שאפל מתנהגת בשוק הזה בצורה מכוערת (ראו תביעה נגד סמסונג, תהליך אישור אפליקציות אינטרסנטי אצל אפל וכו'...) ומתנהגת כאילו השמש זורחת לה מהתחת, גיבורים אפשר להיות עד נקודה מסויימת - בסוף כל הקרמה הרעה הזאת תתפוצץ להם בפנים.

הקדמה - גם אני מפתח , שמכיר קצת מה הולך בשלושת הפלטפורמות.

אמנם באיחור - אבל יש פה המון אי דיוקים:

הקונסולה הכי נמכרת?

http://www.vgchartz.com/

ומאז השנה השניה - היא השלישית הכי נמכרת כי סוני רק מצמצמת את הפער של ה12 מליון קנסולות שמייקרוסופט מכרה בשנה שהיא הקדימה את המתחרות בשוק.

(ואם תוסיף את ה30 ומשהו אחוז כשלון של הדור הראשון של הקונסולות שלה , בכלל תגיע למספר לא מחמיא)

מקלדות? אולי לwinphone7 שלא ישודרגו.

IDE טוב יותר? אני מוכן להתערב שלא עבדת עם xcode 4 ומעלה.

זול יותר לפתח? ההפרש שעולה License של ויזואל סטודיו גדול מאוד מההפרש שעולה מק מול פיסי.

xcode אגב הוא בחינם...

המרקט לWin8 (שנפרד ד"א מהמרקט שעדיין לא קיים לwinphone 8 ונפרד מזה של winphone 7) כולל כרגע - 200 אפליקציות.

בנוסף - ההליך אישור אפליקציות של מייקרוסופט יהיה גרוע לפחות (אם לא יותר) מזה של אפל (קרא את הguidelines , ובנוסף אני "קצת" מעורה בעניין).

לגבי ההתנהגות של אפל , ידידי - אתה כנראה לא ממש זוכר את ההיסטורייה של מייקרוסופט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

...רק ללא כל החסרונות של האנדרואיד ...איטיות בטאצ' אשר קיימת גם בטלפונים היקרים והחדשים ביותר שלהם אשר פוגמת בחוויה באופן משמעותי...

לא קיים (כמעט) ב4.1 ומעלה.

ברור שעד שלא ישכתבו מחדש - הסיבה ההיסטורית נשארת, פונקציונלית - כבר קשה לשים לב להבדל. (מחזיק 4S וגלקסי נקסוס)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...