Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מישהו מהחברים עשה מלגת פר"ח?,רשמים רבותיי

agent_amos
שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

השנה הם העלו את המלגה ל-5,200.

אם אין לך מקור מימון אחר למלגות, אז שווה לעשות את הפר"ח.

אני עושה פר"ח כבר שנתיים...אבל אני מקבל 10,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא מקבל 10K (כלומר מלגה מלאה) כי האוניברסיטה/מכללה משלימה לו לשכר לימוד מלא מעבר למה שהוא מקבל מפר"ח.

גם אצלנו במכללה יש מסלול כזה, בשנה האחרונה עשיתי פר"ח על 2 סטודנטים אצלנו במכללה והיה ממש סבבה.

לפני 3 שנים עשיתי פר"ח עם ילד, זה היה קצת מעיק כי צריך כל הזמן לחשוב על דברים יצירתיים לעשות איתו. זה מתאים בעיקר לאנשים שמסתדרים עם ילדים קטנים כי אתה לא יודע איזה ילד תקבל ובכל מצב תאלץ להסתדר איתו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור מישהוא שמתחיל את החונכות ה 4 שלו ,אני יכול להגיד שכדאי. במיקרה שלי כל החניכים היו במרחק הליכה ממני ,והיתי מבצע את החונכות אצלי בבית. שעה לומדים, שעה נוספת אני מפעיל לו משחק במחשב ולומד בעצמי. כך שבסך הכל תחשוב על זה ככה שעל אותה השעה שאתה לומד, אתה עוד מקבל כסף. וגם לא לכל הפגישות יצא לך להגיע, לפעמים אתה תבריז לילד, לפעמים הוא לך, זה לא אומר שאתה צריך לדווח על אותם מפגשים שלא התקימו. הדבר הקשה בכל החונכות זה במיקרה ויביאו לך ילד בעיתי, שצריך למצוא את הדרך לתקשר איתו. היה לי חניך שלהורים שלו לא היה אכפת מהלימודים שלו, וכמובן שלו גם לא היה אכפת, ולכך לי הרבה מאמצים לגרום לו להשתפר. החיסרון הנוסף זה השעות של החונכות, זה בדרך כלל יהיה בשעות 16:00-18:00. מכיוון שלילדים יש בית ספר עד 16:00 ואחרי 18:00 זה כבר מאוחר כך בחשבון אם שעות אלו מתאימות לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל תלוי באיזה ילד תקבל.

אני עשיתי פר"ח בשנה א', קיבלתי ילד שגר 7 דקות הליכה ממני, את רוב המפגשים עשינו אצלו ופעם- פעמיים הזמנתי אותו אליי (גרתי בהרצליה הצעירה).

פעם אחת לקחתי אותו ואת אחיו למפגש מועדון החמש באונ' ת"א (לא כחלק ממניין המפגשים), סתם בשביל הכיף, ופעם אחרת הוזמנתי לארוחת ערב שבת.

בסביבות פסח הוא התחיל להתנהג לא יפה ואמר שהוא לא רוצה פר"ח, אז אמא שלו נתנה לי "פס" לחודש וחצי- אל תבוא ותדווח כאילו באת...

בסוף השנה נפרדנו עם חיוך.

אשתי עשתה פר"ח בבאר שבע וקיבלה ילדה מעצבנת עם אמא עוד יותר מעצבנת. לא זוכר כבר מה היה שם, אבל את מחצית השנה השנייה היא לא הייתה צריכה להשלים ובכל זאת קיבלה את מלוא המלגה.

אם אתה לא עובד ויש לך 4 שעות בשבוע להקדיש לעניין- לך על זה. אולי גם תהנה מכל הסיפור.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אתה מקבל 10K, זאת מלגה כפולה ?

זה הסכם של מי שלומד באילת, אתה מקבל פר"ח ועיריית אילת והאוניברסיטה משלימים לך בהתאם לשכר לימוד.

בשנה הראשונה נפלתי על משפחה טובה, בשנה השניה הייתי במרכז העשרה ככה שלא היה לי ילד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי פרח בשנה השניה של הלימודים.

מבחינת שעות זו לא הייתה בעיה אבל אם אתה נופל על הורים פסיכיים, אתה תסבול.

רוב האנשים מסתדרים עם זה.

עדיין, זה עזר לי לשלם על הלימודים ואני לא מתחרט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו שמע על פרויקט נחשון? זה עדיף מפר"ח רגיל?

אני לומד בטכניון ואני די יכול להיעזר במלגה של כחצי שכ"ל, אך למרות זאת הלימודים דורשים ממני את רוב רובו של היום, כל יום וכמו פותח השרשור, אני מפחד שלא יהיה לי זמן. הבנתי שהשתתפות בפרויקט נחשון חוסכת את זמני הנסיעות שזה יתרון. לפותח השרשור, תבדוק גם את זה...

Mazda 2 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי פרח בשנה השניה של הלימודים.

מבחינת שעות זו לא הייתה בעיה אבל אם אתה נופל על הורים פסיכיים, אתה תסבול.

רוב האנשים מסתדרים עם זה.

עדיין, זה עזר לי לשלם על הלימודים ואני לא מתחרט.

מסכים.

לי היה ילד אתיופי שאמו לא הסכימה שהילד יעזוב את הבית איתי ביחד (היא פחדה שאולי אני אחטוף לה אותה...) אז את המפגשים הראשונים עשינו אצלו בבית (ממש לא היה נוח) אח"כ האמא הסכימה שהילד יירד איתי לשחק כדורגל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...