Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל סליחה שאני קצת בפאניקה,עצם זה שאני כותב בשעה כזאת מעיד על מועקה נפשית.

אז ככה:הפולו היא שנת 2001 גיר ידני 1400 סמ"ק.

תדלקתי אתמול חצי מיכל כאשר כבר חצי היה מלא,כלומר המיכל היה מלא עד הסוף.

נסעתי הרבה אתמול והיום,חלק מהנסיעות היום עם מזגן.

99 אחוז היו בינעירוניות כאשר אני מוכן להשבע שכולן היו שיוט על 100 קמש בסל"ד 2500

איך קורה שמיכל מלא מספיק ל249 קילומטר(אחרי 7 ליטר של הרזרבה?)?!

משהו פה לא הגיוני,הרגל שלי מאוד קלה ואני נוסע בסלד נמוך,אולי זו הבעיה?אני רגיל למאזדה..

דבר אחר ששמתי לב זה כאשר אני נוסע בהתחלה,המד טמפרטורה יציב ובמקום הנכון,כאשר אני בכביש מהיר הוא יורד לכיוון הקור בסביבות ה75 80,וכאשר אני בירידה הוא אף מגיע ל70 מעלות

התקשרתי לבעל הרכב הקודם,והוא אמר שהחליפו באוטו ממיר קלטיילי או משו כזה וגם החליפו בית מצערת

האם הדבר תקין?

איפה הצריכה של 1:16 מחוץ לעיר?

בבקשה עזרה..

פורסם

1. לא בודקים כך צריכת דלק.ערוך חיפוש בפורום לגבי אופן המדידה היו הרבה נושאים.

2. לא יודע מה קורה במכוניות VAG מבחינת טמפ' מנוע אבל לי נראה,שחום הרכב לא תקין.צריך לבדוק,שהתרמוסטט תקין,לפי תיאורך- הוא לא וגם זה גורם לצריכה די גבוהה של דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מכיר את הרכב הספציפי אך לפי תאורך:

המנוע (דווקא בשיוט כמו רוב נסיעותיך) אינו מגיע לטמפרטורת עבודה והחיישנים גורמים למחשב המנוע להעשיר את התערובת.

כנראה שהתרמוסטט תפוס וזה דבר ראשון שהייתי מחליף.

פורסם

הרכב עבר טסט שבוע שעבר והכל תקין,החליפו לו גם טרמוסטט,מה הבעיה יכולה להיות?סיפור של עשרות שקלים או יותר?

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הרכב הנ"ל (אוטומטי), טמפרטורת חום המנוע אמורה להישאר קבועה על ה-90 ולא לזוז מילימטר.

בדרך כלל זה אכן נובע מטרמוסטט שמזייף, ולמרות שאמרת שהחליפו אותו, כדאי לבדוק אותו שוב.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

גם אם אין טרמוסטט בכלל, זה לא יגרום לעליה כזאת בצריכת דלק.

משהו לא תקין במדידה שלך.

לפי מה שאתה מתאר, נצרכו 40 ליטר דלק בנסיעה של 250 קילומטרים מחוץ לעיר.

וסתם לידע כללי - שום תיקון ברכב (שהוא מעבר להחלפת נורה) לא עולה עשרות שקלים.

פורסם

מיכל מלא,איפוס הקילומטר ל 0 ,ב249 קילומטר נגמר הדלק ממש,זה 45 ליטר ולא 40

נימאס לי..רק קניתי אותו וכבר באלי למות מהבחירה שלי

פורסם

חבר, אל תיבהל כל כך. קנית מכונית ב 11 שיש לה כמה מחלות ידועות כמו טרמוסטט שנוטה להיתפס. אם החליפו לך טרמוסטט ועדיין המנוע לא מגיע לטמפ' עבודה של 90, אז או שהרכיבו לך לא טוב או ששמו לך חלק שלא מתאים. לך למוסך אמין (המליצו לך פה על מוסך רון בת"א, ובצדק) ותבקש דיאגנוזה כולל בדיקת חיישנים, פילטרים (כולל פילטר דלק) ומה שלא צריך כדי לעלות על הסיבה לצריכה הגבוהה. אם צריך לתקן אז עשה זאת ואל תצפה למחירי שחיטה אבל אז לפחות תוכל להנות מרכב תקין.

• תוכן חדש...