Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום באמצע נסיעה למספר שניות היה ריח מוזר של שמן (לפחות ככה אני חושב) בתוך הרכב, הרכב התנהג כרגיל ולכן חשבתי שהריח מגיע ככל הנראה מבחוץ.

כמה שעות מאוחר יותר אני נכנס לתוך הרכב ומגלה שעל השטיחון בצד של הנהג ועל הפדאל של הקלאץ' יש מין חומר שמנוני, אולי גריז, עם המון גושים שמרוח לי על כל השטיחון. הרכב נוסע כרגיל, לא חסר שמן.

חשבתי שאולי זה משהו שנדבק לי לנעליים והכנסתי לרכב, אבל במשך כל היום הייתי בכפכפים ואין שום סיכוי שכזאת כמות של משהו הייתה נדבקת לי לסוליה בלי שהייתי שם לב.

אין לי מושג מה זה יכול להיות. למישהו יש רעיון?

פורסם

סיאט קורדובה 2005, בנזין 1.4, גיר ידני.

הדלקתי פנס והסתכלתי מעל הדוושה, לא נראה שמקור החומר הזה הוא משם.

מיכל נוזל בלמים מלא.

אם הנזילה הייתה ממשאבת המצמד, לא הייתה אמור להרגיש שינוי כלשהו בהתנהגות הרכב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב היה במוסך לאחרונה? יכול להיות שלאחד המכונאים שישב באוטו נמרח קצת גריז על הרגל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדוק האם גם יש את החומר הזה גם על הזרוע של הדוושה.

אם כן, זו נזילה ממשאבת קלאץ'.

אם הזרוע נקי ויבש והחומר הוא רק על הגומיה והשטיח- זה הגיע ממקור חיצוני.

פורסם

נראה שהחומר השמנוני נמצא רק על השטיחון והפדל עצמו. הזרוע של הפדאל נראית נקייה.

בכל מקרה, נסעתי עם הרכב היום והקלאץ' מרגיש רגיל. האם נזילה כל כך מסיבית ממשאבת הקלאץ' הייתה מורגשת בזמן העברת הילוכים?

• תוכן חדש...