Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו? ומשאבת מים זוללת מים ב"תקופת ההרצה" שלה? רכב חדש ולא צריכה להיות עם זה שום בעיה ואני מדבר מנסיון של עשרות רכבים כאלה של הקונצרן שעוברים תחתיי יום יום גם חדשים לגמרי וגם אחרי תקופה והתייעצות עם לקוחות שכמובן מעולם לא מלאו נוזל קירור,שמן דווקא כן וזה תקין כבר אמרנו.

פורסם
נו? ומשאבת מים זוללת מים ב"תקופת ההרצה" שלה? רכב חדש ולא צריכה להיות עם זה שום בעיה ואני מדבר מנסיון של עשרות רכבים כאלה של הקונצרן שעוברים תחתיי יום יום גם חדשים לגמרי וגם אחרי תקופה והתייעצות עם לקוחות שכמובן מעולם לא מלאו נוזל קירור,שמן דווקא כן וזה תקין כבר אמרנו.

אני מבין שאתה מדבר מניסיון...

אם כך ,זוהי תופעה מקובלת שסקודה פאביה יוצאת מהמפעל כשמפלס נזול הקירור עומד על הMIN?

פורסם

בספר הרכב כתוב שגובה מפלס נוזל הקירור צירך לעמוד בין המינימום למקסימום.

אך מצד שני ישנם מס' תגובות של חברים בפורום שהרכב מגיע מהמפעל כשהמפלס בנוזל הקירור עומד על המינימום!

פורסם

גם במפעל מי שממלא את נוזל הקירור זה בן אנוש ולא מכונה היא זו שסוגרת את הפקק אחרונה...

זה שרשום בספר רכב זה המלצה וזה נכון מאוד,אבל יכולה להיות גם סתירה כזו בין הספר רכב לבין המצב שבו הרכב יוצא משערי המפעל, מה שבטוח,שזה לא קריטי ואין עם זה בעיה כמו שהבנו כבר,הנוזל נמצא על המינימום לא מתחתיו,ככה שאין עם זה בעיה כי המפלס לא ירד בשנים הקרובות זה בטוח...במיוחד לא אם הרכב יטופל בזמן ולפי הנחיות.

אז מספיק כבר עם המרובעות הזו וההנחיות האולטראפדנטיות שמוגזמות בצורה שעלולה להפחיד כבר את משתמשי הפורום.

הכל ברוח טובה כמובן.לא צריך להגזים.

פורסם

אצלי בפולו GTI בן פחות משנה יצא לי לבדוק הרבה פעמים שמן. באחת הפעמים שבדקתי (כשהאוטו היה בן חצי שנה +\-) מפלס המים שמקררים את המנוע ירד מהאמצע (בין נקודת המינימום לנקודת המקסימום) לקצת מתחת לנקודת המינימום. הכנסתי את הרכב למוסך, הם מילאו עד קצת פחות מהמקסימום וביקשו שהרכב יכנס למוסך שוב בעוד 1000 ק"מ. מאז עברתי 2200 ק"מ והמים לא זזו מילימטר.

פורסם
מה ?! מיי ברז מסוננים? עם מסננת או נאפה? ואם חסר שמן מנוע אתה יכול להוסיף שמן סוייה. חבל לתת רעיונות גרועים שכאלה. אם מציק לך בעיין גובה המיפלס קפוץ למורשה ויוסיפו לך חינם אין כסף את נוזל הקירור המתאים לריכבך.

את נוזל הקירור המקורי G12++ צריך לערבב עם מי ברז (ריכוז חומר פעיל של 40% - 60%). כמות הנוזל שצריך להוסיף היא קטנה ולכן אפשר להסתפק במי ברז (בריטה = מסוננים).

וד"א, מתוך חמישה מכוניות סקודה שאני מכיר, בכולן מפלס נוזל הקירור היה בגובה ה-MIN בדיוק.

בשלי הוספתי כוס, והמפלס לא זז כבר שנתיים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...