Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הייתה לי לתקופה של שנתיים ו 3 חודשים רנו קנגו 2008 טורבו דיזל מנוע 1500..

עשיתי איתה בתקופה הזאת 51 אלף ק"מ.. ונהנתי מהם מאוד! כלומר בסביבות ה 24 אלף קילומר בשנה..

בתחילת השבוע מכרתי את הרכב, עכשיו נותר לי לחפש רכב אחר..

יצא לי לנהוג ביונדאי גטס של ההורים 2008 - אי אפשר להשוות בין השנים..

מה אני מחפש..

רכב משנת 2009 ומעלה..

צריכת דלק נורמלית - אם יש דיזל אני ישמח..

גיר ידני יתרון אבל אני לא פוסל לגמרי אוטומט - גם רובוטי זורם..

לא רוצה רכב קטן כמו כל ה C1, I10, ספארק, אלטו וכ"ו..

אפשרי רכב טורבו בנזין

מחיר אני מחפש באזור ה 60-70.. לא חייב לגמור את כל התקציב ויכול עוד להתגמש בשביל דברים מעניינים.

רצוי רכב עם אפשרות למכור אותו בעתיד ולא להיתקע עם משהו בעייתי..

אני רוב הזמן נוסע מנתניה לצריפין ועובר עכשיו לנתניה-תל השומר.. בסיכוי שאני יעבור יותר קרוב לתל השומר!

דברים שחשבתי עליהם:

קיה ריו - יש כל מיני ביד 2 שלא יקרים בטירוף..

איביזות למינהם - יש מלא ביד 2 אבל אני לא יודע אם כדי להתקרב אליהם..

חשבתי על הבראבו או המיטו אבל מפחד מאוד מהמכירה שלהם והאחזקה...

אבא שלי דיי אנטי גרמניות (VW, סיאט, סקודה) אין לו חיבה לצרפתיות ואיטלקיות...

מחכה לשמוע הצעות שלכם..

פורסם

קיה ריו הדגם האחרון הוא רכב בסדר. אם אתה מתכוון לדגם הישן לא הייתי מתקרב.

אני הייתי מחפש 1.2 tsi של vw.

כלומר פולואו איביזה או פאביה ידני רכב חסכוני ונעים מאוד לנהיגה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני מתנצל מראש שאיני עוזר.

פשוט תקופה ארוכה עקבתי אחרי מודעת המכירה של קנגו שלך,

ועכשיו, אחרי שקראתי את הדרישות שלך לרכב הבא,

אני מתקשה להבין, מדוע מכרת את הקנגו.

הדרישות תואמות בדיוק את מה שקנגו נתנה לך.

גם לי היתה קנגו dci מודל 2007 עם 80 כ"ס - מכונית נהדרת.

לא הייתי מוכר אותה אלו לא הייתי צריך רכב עם יותר מקומות ישיבה, כי המכירה של קנגו היא הפסד כספי גדול,

ואין הצדקה להפסד כזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

KOKA מה זה הדגם האחרון מה זה הדגם הישן? באיזה שנה הם התחלפו...

אני מתקשה להבין, מדוע מכרת את הקנגו.

אני מבין את התמיהה שלך לגבי סיבת המכירה..

ההסבר שלי הוא כזה: רציתי להתקדם לרכב חדיש יותר שנותן קצת יותר תחושה של "רכב כיפי" ולא רכב עבודה...

האמת היא שכרגע אני נמצא בסימן שאלה מבחינת העבודה שלי.. (עובר מתפקיד בצריפין לתפקיד בתל השומר) משמע אני יסע מעט פחות ק"מ.. יש סיכוי שיהיה לי מידי פעם רכב צבאי.. :) ואולי אפילו אמא ואבא יעזרו לי ואני יסתדר לי על איזה דירה באזור הבסיס.. (גיל 25 מתישהו צריך לצאת מהבית)..

אני חושב על זה והרכב באמת היה מצויין אפילו עלתה המחשב לעלות לשנתון חדש יותר בקנגו הבעיה שהם מאוד מאוד יקרות לעומת מה שהם נותנות.. רכב עם מנוע 1.4\1.2 טורבו בנזין יכול לתת פחות או יותר את אותו ה 1 ל 15 שהקנגו הייתה נותנת עם קצת תחושה של רכב אחר...

לסיכום: מכרתי את הרכב במחיר טוב, והגיע הזמן להתקדם קדימה - מקווה שהדברים יסתדרו :)

אני ישמח לשמוע עוד הצעות..

פורסם

אנן הייתי נשאר באותו קונספט של קנגו ובודק כמה עולה היום סיטרואן С3 פיקאסו שנת 2010. אני מניח שזה באיזור 75.000 ש"ח.

הרבה יותר מאובזרת והרבה יותר קרובה למכונית פרטית, מנוע דיזל חזק יותר ממה שהיה בקנגו וחסכוני לא פחות. ולדעתי גם נראית מצויין ועל שימושיות עדיפה מכל מכונית סופר מיני אין מה להרחיב.

פורסם

כן C3 פיקאסו נשמע לי אחלה של רכב, נראה לי שזה גם מה הכיוון שאני ילך עליו..

איזה מנוע יש לו?

יש לעוד מישהו הצעות מעניינות??

פורסם

שלום DRX,

סיטרואן C3 פיקאסו קיימת בארץ בשני מנועים - 1.4 ליטר בנזין (גיר ידני בלבד) ו-1.6 ליטר דיזל (ידני או אלקטרוני/רובוטי). דגם הדיזל חסכוני מאוד, צריכת דלק בסביבות ה-17 קילומטרים לליטר בשני הדגמים (ידני ואוטומטי). דגם הבנזין קצת פחות חסכוני בדלק אבל קצת נפוץ יותר וכמובן גם זול יותר לרכישה, מה שיכול לקזז בהמשך את עלות הדלק.

הצעה מעניינת נוספת היא פיאט בראבו. מדובר ברכב טורבו-בנזין עם גיר רובוטי, חסכוני בדלק ודי מהיר. אני לא חושבת שתצטרך להתגמש יותר מידי מבחינת התקציב ותוכל למצוא רכב ממודל 2009 בערך במסגרת התקציב שהגדרת.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

מוסיף להמלצתי ללכת על פולו שבמבצע אם היא עדיין במבצע של ה90K.

לדעתי יכול להיות שווה לך לקנות אותה מבחינת מחיר ותמורה.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

איך הביקורת על הבראבו? היא קורצת לי מאוד אבל אבא שלי סופר אנטי...

איך הצריכת דלק של האיבזיה? הטיפולים? האמת שאני לא בהכרח מחפש את ה"לוק" אלא יותר אפקטיביות של הרכב :)

היתה כתבה נחמד מאוד בממון היום, על הסריון 1250 ידנית אומרים שהיא גם מאוד חסכונית וגם לא יקרה, אחזקה הגיונית - מה אתם אומרים?

פורסם

C3 דיזל יכולה להיות אופצייה. קיים דגם מדור קודם עם גיר ידני. אחרי דיזל אי אפשר לנהוג בבנזין, פתאום לא סוחב והדלק יקר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמעט קניתי בראבו 2009 רובוטית.

יש עליה כמה דיונים כאן ועוד חומר רב ברשת.

כנראה שפיאט השתפרו באמינות, אם כי פה ושם יש דיווחים על בעיות בגיר (המכונית דורשת תחזוקה במוסך שמבין בה - כמו רוב המכוניות המודרניות).

המכונית יפה מאוד בעיני בחוץ ובפנים, מאובזרת מאוד, אבל למרבה הצער ללא EPS ורק 4 כריות בשנת 2009. הגיר הרובוטי פחות נעים מה-DSG, אבל אם אתה משתמש בו נכון - לא תרגיש בחבטות.

בדקנו גם קליאו 1.2 ידנית. מכונית בטיחותית ומאובזרת לא רע, נוחה למדי, חסכונית מאוד. הבעיה היא שהמנוע חלוש ביותר - 75 כ"ס ומרגישים את זה. בתוך העיר פחות מפריע, אבל כבר ב-80 קמ"ש המנוע נותן את קולו והרכב מרגיש עייף. אבל לא הייתי פוסל את הרכב על הסף בלי נסיעת מבחן.

שנה הבאה אמורה סוף סוף להגיע הקליאו עם המנוע המוצלח יותר שלהם (1.2 טורבו) שמשלב חסכנות מופלגת וביצועים סבירים - אבל זה לא רלוונטי בשבילך.

פורסם

היתה כתבה נחמד מאוד בממון היום, על הסריון 1250 ידנית אומרים שהיא גם מאוד חסכונית וגם לא יקרה, אחזקה הגיונית - מה אתם אומרים?

אנחנו אומרים שאין סיריון 1250 ידנית בארץ וכנראה שגם לא תהיה בזמן הקרוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...