Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי לפני שנתיים של PLEOMAX. החזיק את הטלפון מצויין, התמודד טוב עם ה- Note II שהיה לי בזמנו. הוואקום החזיק טוב, אף פעם לא נפל וגם המכשיר היה "נטוע" במקומו. הזרוע הטובה ביותר לדעתי. אפילו בתאונה חזיתית שעברתי עם הרכב הטלפון לא זז מהמקום. קניתי אותה באיביי, אין לי לינק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה מתאים לכל הפלאפונים עם המסכים הגדולים בלי קשר לדגם, הוא יכול לתפוס גם פלאפונים יותר קטנים כמו אייפון 5 אבל זה גבולי.

פורסם
זה קצת יקר, אבל הדרך היחידה שהוא ירד מהשמשה היא רק אם אתה תוריד אותו, וגם זה לא יהיה קל.

http://www.ebay.com/itm/iOttie-Easy-One-Touch-Car-Mount-Holder-for-Apple-iPhone-6-5-Galaxy-S4-Smartphone-/181286350347?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a35822e0b

+1

אחרי הרבה "זבל" של 30 שקל קניתי אחת כזאת , אצלי היא נתפסת לדשבורד וכמו שאמרת , אין סיכוי להזיז .

אצלי כבר שנה וחצי לפחות , יקרה , אבל מעולה.

פורסם (נערך)

הזרוע שאתם מדברים עליה ראיתי אותה כבר באתרים בישראל והיא אכן עושה רושם טוב מאוד וכנראה איאלץ לרכוש אותה, אבל לפחות מדובר במוצר מומלץ מאוד.

מה שמגניב אותי זה שזה יכול להידבק לדאשבורד, יותר נוח באוטו שלי.

חבל שסתם זרקתי 100 שקל על הזרוע כשרכשתי את הפלא, אבל בסדר מטעויות לומדים ואני לא הייתי מכניס למכשיר שלי זרוע ב30 שקל אלא אם אנשים ממליצים וכנראה אנשים לא ממליצים וכנראה יש סיבה.

תודה לכולם.

עריכה:

אז זה אוניברסלי ולא חייב במדוייק למכשיר שלי ?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Windshield-360-Degree-Rotating-Car-Sucker-Mount-Bracket-Holder-Stand-Universal-for-Phone-GPS/1329458611.html

רכשתי לפני שנה וחצי ב-4$ (כרגע המחיר ירד ל-2$). זה מעמד אוניברסיטל לכל סמארטפון. (להוציא פאבלטים בגדלים אימתניים)

הפלסטיק שורד את השמש הישראלית, לא מתפרק. הוואקום סביר בהחלט, נופל פעם ב...

אל תבהל מהמחיר הנמוך, הוא לא יתפרק לך.

רכשתי בארץ פעם אחת מעמד לסמארטפון ב-50 שקלים שנהרס לי אחרי שבוע, המעמד לא הצליח לשרוד את השמש הישראלית והתפרק לחלקים.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם
הזרוע שאתם מדברים עליה ראיתי אותה כבר באתרים בישראל והיא אכן עושה רושם טוב מאוד וכנראה איאלץ לרכוש אותה, אבל לפחות מדובר במוצר מומלץ מאוד.

מה שמגניב אותי זה שזה יכול להידבק לדאשבורד, יותר נוח באוטו שלי.

חבל שסתם זרקתי 100 שקל על הזרוע כשרכשתי את הפלא, אבל בסדר מטעויות לומדים ואני לא הייתי מכניס למכשיר שלי זרוע ב30 שקל אלא אם אנשים ממליצים וכנראה אנשים לא ממליצים וכנראה יש סיבה.

תודה לכולם.

עריכה:

אז זה אוניברסלי ולא חייב במדוייק למכשיר שלי ?

לא במדוייק לכל פלא, אבל אם אני לא טועה יש גדלים כללים

פורסם

מצטרף להמלצה על ה EXOGEAR. שים לב שיש כמה דגמים - דגם אחד נצמד לחלון או לדשבורד, דגם נוסף מתחבר לחריץ של ה CD, ודגם נוסף מיועד לחיבור לתריס מזגן.

פורסם (נערך)

זה אחד מהתחומים שהזול עולה ביותר. או שהוואקום לא רציני, או שהזרוע מתפרקת, או שהיא קצרה מדי לרכב שלי.

אחרי אין ספור אכזבות שלחתי יד לכיס. אם יש מישהו שיכול להביא בתיק מארה"ב, עדיף.

SAM_0980_smal.jpg

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אצלי הiOttie גם מצוין, יושב מתחת לרדיו דיסק ותפוס בוואקום על הפאנל (אצלם לך כדי שתראה), אבל הוא יושב מעולה בכל מקום כמעט שתשים אותו. יש לו וואקום מאוד חזק, אם אני לא טועה יש דגם למסכים גדולים, לG4 יש מסך גדול ותזדקק לדגם הזה.

DSC_0025.jpg

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...