Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Smart tap.

והוא מחזיק כמו שצריך?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה אבל לא לזה התכוונתי, זה מעיין צמיד מפלסטיק כזה ששכחתי איך קוראים לו, והוא נתלה על המזגן וניתן להורדה בקלות.

אני לא רוצה סטנד קבוע לטלפון, אני רוצה רק לנסיעות מחוץ לעיר(בשביל Waze) שהם עבורי רק פעם בשבועיים.

פורסם

השתמשתי איתו תקופה ארוכה, דיי בסדר.

שני חסרונות: 1. מגביל קצת את הכיוונון של המזגן. 2. אוויר קר נושב על הטלפון, יש כאלה שיגידו שזה לא בריא לטלפון.

פורסם

אם הטמפרטורה מספיק נמוכה, יכולה להצטבר לחות/התעבות של נוזלים על גבי המכשיר, לרבות ה PCB ומכאן הדרך לקצרים ואבדן אחריות קצר מאוד. פתרון עקום ומטופש מבחינתי.

פורסם

אצלי יש ברודיט על הפתח של המזגן, ואכן המכשיר מקבל קירור רציני בקיץ. אבל לא נוצרת שום התעבות כי האויר יבש ברכב, בזכות המזגן.

בימים לחים במיוחד כשאני יוצא מהרכב יש עיבוי קל על המכשיר, כמו שיש על משקפיים, אבל הוא ממילא נכנס לכיס האחורי מיד, ושם אין בעיה. זה לא משהו ברמה שיכולה להזיק, יש לי את זה כבר כמה שנים, עברתי 3 מכשירים ושום דבר לא קרה להם.

מצד שני - זה לגמרי פותר את בעיות ההתחממות יתר שהיו לי כשהמכשיר ישב עם זרוע על הדשבורד והיה משתזף בשמש. חיבור לטעינה + שימוש בוויז, בצהרי יום קיץ חם - תוך רבע שעה הוא היה מכבה את עצמו בגלל חום יתר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב אז לאחר סקירה של המון עמודים מהשרשור הזה, רכשתי את המעמד המגנטי של INFINIAPPS

שמתי את הלוח המתכתי בין גב המכשיר לקייס שלו (זה לא מוסיף שום נפח כי זה מאוד דק), חיברתי את המעמד לCD SLOT, וזהו.

יתרונות:

- קלות שימוש הכי טובה שאפשר: פשוט מניחים את הפלאפון על המעמד באיזו זוית שרוצים, ומושכים אותו כשרוצים ללכת. אין פשוט מזה.

- מחיר לא יקר בכלל (17 דולר מאמאזון... חבר הביא איתו מארה"ב)

- הפלאפון לא נד ולא נע בנסיעה הכוללת פניות זריזות ובאמפרים, לא למעלה/למטה, וגם לא בסיבוב על הציר

- ניתן לשים את הפלאפון אנכית או אופקית בלי לשחק בשום דבר במעמד

- המוצר בעל מראה אסטטי לדעתי

- אני אוהב מעמדים שנכנסים לCD SLOT כי זה בגובה נוח, לא משאיר משהו תקוע באמצע השמשה ולא יכול להשאיר שאריי דבק/סיליקון על השמשה/דשבורד (ובלאו הכי איני משתמש בCD) - יש לציין כי המעמד זמין גם בתצורת חיבור לשמשה/דשבורד

חסרונות:

??????? אין לי שמץ, המממ אם ראש הבורג היה קטן יותר המראה היה עוד יותר אסטטי...

איך אני מבסוט שנכנסתי לשרשור הזה! כבר התכוונתי להזמין את הEXOMOUNT (המצוין) כמו שיש לי בפונטו, אבל ברגע שקלטתי את המעמדים עם המגנטים (רובם יקרים ב ה ר ב ה) הבנתי שזה מה שצריך להיות אצלי ברכב. אני ממש אוהב את קלות התפעול של העסק..

11047223_10153221785798573_2100783762_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=Universal+Magnetic+Car+CD+Slot+Mount+Holder+Stand+For+Mobile+Tablet+GPS+MP3+4+5&_id=311030887467

אותו הדבר, חצי מחיר.

אני משתמש באחד כזה כבר כמה חודשים, מחזיק יופי- לא נופל, לא מסתובב ולא דורש אוכל

על אותו משקל ניתן לומר שכל מחזיק בתחנת דלק זה כמו אקסומאונט רק בחצי מחיר... ואני מניח שרוב מי שיצא לו להשתמש במנשא סיני ובאקסוגיר יכול להעיד שהמוצרים שונים, מאוד.

קרי: זה שמוצר דומה מבחינה תפעולית לא אומר דבר מבחינת עמידות/שימושיות/איכות וכו'. את המעמד הראשון רכשתי מתחנת דלק, החזיק סבבה למשך חודש וחצי ואז נפל ולא רצה לחזור למקום :)

בשביל לחסוך 40 שקלים, אין לי פסיק של התלבטות - הולך על המוצר המקורי וחוסך כאב ראש פוטנציאלי.

אבל למי שאין לו את האפשרות להביא מחו"ל, אז המחיר באיביי הוא 80+50=130 שקלים (בגלל המשלוח) - שזה כבר הפרש גדול יותר, ואז אולי שווה לרכוש את הזיוף ולקוות לעמידות טובה.

בתכלס בסכומים כאלו לי אין את העצבים להמתין בדואר לחבילה וללכת לאסוף אותה... מעדיף לרכוש את מה שעבר QA והוכח בשטח. עם זאת אני לגמרי מבין את מי שחושב אחרת.

בכל מקרה הרעיון של מגנט במקום תופסן מוצלח לדעתי, והרבה יותר שימושי מאשר התופסנים הנפוצים (גם בשיטת ה'אטב כביסה', וגם אלו בשיטת ה'סוגר הקפיצי')

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בד"כ הגישה שלי דומה, אבל במקרה הזה רציתי לקחת מחזיק כדי להתנסות ולראות אם אני בכלל מסתדר על משהו כזה שתקוע לי באמצע הדשבורד (אני לא אוהב דברים שמציקים לי בעין)

הזמנתי 2 ב-65 ש"ח (אחד לחבר שהתחרט תוך כדי, ומצאתי לו בית אחר), בינתיים מחזיק 4 חודשים בלי סימני כניעה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...