Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו ניסה והצליח להזמין מכאן? http://www.ebay.com/itm/Exogear-Exomount-Touch-All-Surface-Super-Car-Mount-for-Samsung-Galaxy-Note-3-S4-/151155717932?rmvSB=true

בביצוע העיסקה אני מקבל שגיאה שהוא לא שולח ליעד שאני מבקש (למרות שכתוב שכן), וכשניסיתי לשלוח אליו הודעה פרטית קיבלתי הודעה שהמוכר אינו מעוניין לקבל ממני הודעות. מה כבר עשיתי? :)

אני הזמנתי לפני כשבוע את המוצר הנ"ל מאותו המוכר, לא הייתה לי בעיה בהזמנה.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אצלי מתפקדים שני אקסמאונט בצורה מצויינת;

אחד מהסוג הישן עם ה"צבת", נמצא באסטרה:

13909296829210.jpg

והשני בקורסה (במקום היחיד שאפשר להדביק עליו- כל שאר המשטחים ברכב קמורים), אקסמאונט טאץ':

20140929_123609.jpg

מהרגע שהדבקתי אותם, שניהם יציבים ולא זזים מילימטר מהדאשבורד- בעיניי זה פתרון נפלא כי אני שונא להדביק תושבות (קבועות) לשמשה- זה גם מסתיר לי את שדה הראייה וגם מפריע למגן שמש.

אין ספק שהטאץ' יותר קל לשימוש- מספיקה יד אחת להצמיד אליו את המכשיר וגם לשחרר, בעוד שה"צבת" דורש התעסקות בשתי ידיים. מצד שני, הטאץ' אכן נראה ומרגיש עדין יותר, ולא אתפלא אם יכנע ראשון. (ה"צבת" אצלי כבר שנתיים וחצי, הטאץ' כחצי שנה).

לא מאמין שהוא יחזיק אייפון 6+ לאורך זמן על הדשבורד. גם אני הייתי מעדיף אבל בלית ברירה אדביק לשמשה.

אין לך בעיה ללחוץ על לחצן הבית במכשיר הסלולארי כשהוא תפוס בצוות או בטאץ'?

פורסם

הזמנתי לאחרונה שני מתקנים מאיביי אלו עם הצבת, לאחר מעבר מכמה תושבות שהכי מרגיז אותי שהם מרשרשות בנסיעה עם ובלי הטלפון זה פשוט מטריד במיוחד כשכל הרכב שקט לגמרי והמתקן הזה מרשרש לך בנשמה, תושבת הצבת היא הכי איכותית לבינתיים והיחידה שלא מרשרשת כלל,50 שקלים מאיבי שתי יחידות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
הזמנתי לאחרונה שני מתקנים מאיביי אלו עם הצבת, לאחר מעבר מכמה תושבות שהכי מרגיז אותי שהם מרשרשות בנסיעה עם ובלי הטלפון זה פשוט מטריד במיוחד כשכל הרכב שקט לגמרי והמתקן הזה מרשרש לך בנשמה, תושבת הצבת היא הכי איכותית לבינתיים והיחידה שלא מרשרשת כלל,50 שקלים מאיבי שתי יחידות.

סבבה אבל האם אתה מצליח ללחוץ על כפתור הבית בלי שהתחתית של המכשיר זזה אחורה?

פורסם

אפשר קישור?

אני מוצא רק את הtouch..

פורסם (נערך)
לא מאמין שהוא יחזיק אייפון 6+ לאורך זמן על הדשבורד. גם אני הייתי מעדיף אבל בלית ברירה אדביק לשמשה.

אין לך בעיה ללחוץ על לחצן הבית במכשיר הסלולארי כשהוא תפוס בצוות או בטאץ'?

בצבת זז אחורה קלות, בטאץ׳ לא (גאלאקסי 3). אני גם מחבר את המכשיר כשחלקו העליון בולט יותר מחלקו התחתון, כך שכפתור ה״בית״ מקבל קונטרה יציב יותר.

קח בחשבון שאני משתמש מאד ״קל״ כשאני נוהג, למעשה מפעיל את הוויז וזהו. עונה על מעט מאד שיחות ולא מבצע שיחות יזומות בכלל- בנסיעות קצרות אני בכלל לא מחבר את המכשיר לתושבת. אולי מצחיק שאני כותב את זה בשרשור ייעודי לתושבות סמארטפונים, אבל אני חושב שצריך לצמצם את השימוש במכשירים האלו בנהיגה כמה שרק אפשר, ואת זה אני עושה. האמת, אם לא הייתי צריך לפעמים וויז/GPS, כנראה שלא הייתי קונה תושבת בכלל...

אז יכול להיות שלמשתמשים כבדים ממני התושבות לא יעמדות בלחץ, אבל אין לי דרך לדעת את זה, כמובן.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם
בצבת זז אחורה קלות, בטאץ׳ לא (גאלאקסי 3). אני גם מחבר את המכשיר כשחלקו העליון בולט יותר מחלקו התחתון, כך שכפתור ה״בית״ מקבל קונטרה יציב יותר.

קח בחשבון שאני משתמש מאד ״קל״ כשאני נוהג, למעשה מפעיל את הוויז וזהו. עונה על מעט מאד שיחות ולא מבצע שיחות יזומות בכלל- בנסיעות קצרות אני בכלל לא מחבר את המכשיר לתושבת. אולי מצחיק שאני כותב את זה בשרשור ייעודי לתושבות סמארטפונים, אבל אני חושב שצריך לצמצם את השימוש במכשירים האלו בנהיגה כמה שרק אפשר, ואת זה אני עושה. האמת, אם לא הייתי צריך לפעמים וויז/GPS, כנראה שלא הייתי קונה תושבת בכלל...

אז יכול להיות שלמשתמשים כבדים ממני התושבות לא יעמדות בלחץ, אבל אין לי דרך לדעת את זה, כמובן.

אם הטלפון יושב יציב וזה לא רכב חדש עם מערכת מסך מגע שהגיעה איתו, אז טלפון יכול בהחלט להחליף את המערכת בחיבור AUX/BLUETOOTH.

אצלי זה יושב על פתח האיוורור (מערכת המגנט של TETRAX) ולא זז לשום מקום. מה שכן, בלי שום קשר ליציבות הטלפון, אני לא אוהב את הרעיון להתעסק עם מסך מגע בזמן נהיגה, גם אם זה מערכת מקורית. מכאן אני חושב ש-308 החדשה זה רכב שלא הייתי רוצה אותו, לעומת זאת מאזדה 3 כן.

פורסם

לגבי האקסומאונט טאץ' שמתחברת ל CD.

אחרי כחודש של שימוש בפורד פיאסטה, אני מאוד מרוצה מהרעיון של תליית הטלפון על פתח ה CD (כי מה יותר טוב עוד אפשר לעשות היום עם נגן דיסקים?)

אני לא אוהב את המיתקונים שתולים על החלון כי ככה המכשיר מתבשל בשמש בזמן הנסיעה וגם המתקנים שנתלים על המזגן לדעתי לא להיט כי הם חוסמים את יציאת האוויר.

מה שאני פחות מרוצה ממנו הוא המנגנון שתופס את הטלפון שלדעתי לא מספיק חזק וגם מנגנון השחרור עם הכפתור הנסתר מאחורי המכשיר לא כלכך נוח. גם הוא נראה פחות עמיד מהדגם הקודם שלהם עם הצבת.

http://www.exogear.com/products-exomount-touch-cd-slot-mount.html

IMG_20150101_143820.jpg

IMG_20150101_143829.jpg

פורסם

עד לפני כחודש, השתמשתי במתקן תליה הקטן והפשוט שהומלץ כאן דרך איביי בעלות של 2-3$, עבד מעולה כמעט שנה+.

הבעיה ששידרגתי לNOTE 4, והוא פשוט גדול מדי!

יש דבר דומה מתאים גם למכשירים גדולים כאלו? אני לא אוהב את התפסנים על המזגן, אין לי בכלל יציאת CD במערכת. מעדיף את הוואקומים הפשוטים או הדבקה.

פורסם (נערך)

אני מצאתי את המגנט הקטן הזה כפתרון מעולה.

המכשיר נדבק בכל סיטואציה. אפילו בשבילי עפר.

וזה תופס יופי נוט 4

10805846_10152914981554461_3963554899619536010_n.jpg

10846230_10152914981504461_1432881622892166343_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

אין ספק שהתופסן נראה טוב, אבל במוצרים הללו הואקומים הללו לא מחזיקים יותר מידי והם תמיד נהרסים לאחר זמן קצר.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...