Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו יש למישהו מושג איפה אני משיג כרית כזאת שעליה אני יכול להתקין תושבת?

מה דגם הרכב שלך ושנת הייצור?

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי יכול להמליץ מנסיון על זרוע שמתחברת לפתח הדיסק?

אני עובד עם תושבת כזאת ואני מרוצה מאוד, רק שים לב שאם אתה מחליף דיסק לעיתים קרובות זה מעיק ולא נוח. מכיון שאני שומע קבצי MP3 יוצא לי להחליף דיסק פעם בתקופה ארוכה לכן אין הדבר מפריע לי.

פורסם
אני עובד עם תושבת כזאת ואני מרוצה מאוד, רק שים לב שאם אתה מחליף דיסק לעיתים קרובות זה מעיק ולא נוח. מכיון שאני שומע קבצי MP3 יוצא לי להחליף דיסק פעם בתקופה ארוכה לכן אין הדבר מפריע לי.

תוכל להמליץ על תושבת ספציפית?

פורסם
מי יכול להמליץ מנסיון על זרוע שמתחברת לפתח הדיסק?

נלקח מהשרשור הזה: http://www.infiniappstands.com/

זה נראה לי מגניב לאללה, שילוב של תושבת דיסק עם חיבור נוח לפלאפון שלא דורש ממך להתעסק עם המחזיק עצמו.

איך זה מחזיק? לא יודע, מקווה לטוב.

אני בוודאות מזמין אחד, לא החלטתי אם דרך חבר שמגיע מחול או דרך משלוח. אם אתה רוצה להצטרף ולהזמין יחד (ולחתוך עלויות שילוח) - דבר איתי בפרטי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני שמתי כזה לאבא שלי ברכב, הוא מאד מרוצה :

http://www.ebay.com/itm/291326659820?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

index.php?f=L1pZRi90eWNkY3pqMS5qcGc%3D&u=c3BlZWR5LWNoaW5h

מה שאהבתי בו :

- יש מפרק כדורי לכוונון של הכיוון בדיוק לאן שרוצים.

- יש זרועות קפיציות עם סגירה אוטומטית (כמו באקסוגיר, כשמכניסים את המכשיר הוא לוחץ על כפתור במרכז שסוגר את הזרועות).

- בזה שאני קיבלתי במקום ברז להידוק יש מעין לחצן נעילה, יותר נוח למי שצריך להחליף דיסקים יותר מפעם בשבוע.

- יש מקום נוח לחיבור של כבל טעינה.

זה אחלה פתרון למי שהמבנה של הקונסולה שלו מאפשר שימוש נוח, ולא משתמש בדיסקים באופן קבוע. לא רואה סיבה להשקיע בדברים יקרים יותר על אותו רעיון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הiottie one touch xl עושה עבודה מצויינת כבר שנה וחצי על הרכב שלי. בלי להתנתק ובלי להתפגר. הועבר מקום פעמיים ואחרי ניקוי של הגומי הוא נדבק כמו חדש.

הוא גם נוח מאוד לשימוש.

פורסם
הiottie one touch xl עושה עבודה מצויינת כבר שנה וחצי על הרכב שלי. בלי להתנתק ובלי להתפגר. הועבר מקום פעמיים ואחרי ניקוי של הגומי הוא נדבק כמו חדש.

הוא גם נוח מאוד לשימוש.

רכשתי לפני שבועיים ובינתיים מאוד מרוצה אבל זה עוד מוקדם מידי. אוהב את ה ONE TOUCH

פורסם

הוא מעולה (בייחוד הסאקשן קאפ שמגיע עם כח הדבקה פסיכי עוד לפני האיטום), רק שהמנגנון שנועל/פותח את הזרועות לא ממש מרגיע אותי. נראה לי שהוא יתפגר ראשון, אם וכאשר.

פורסם
הוא מעולה (בייחוד הסאקשן קאפ שמגיע עם כח הדבקה פסיכי עוד לפני האיטום), רק שהמנגנון שנועל/פותח את הזרועות לא ממש מרגיע אותי. נראה לי שהוא יתפגר ראשון, אם וכאשר.

נוטה להסכים אבל אם אצטרך לקנות אחד כזה תמורת 160~ ש"ח כל שנה וחצי - שנתיים, אני חותם על זה עכשיו.

פורסם

מצטרף להמלצות על ה-iOttie. גם אצלי הוא בגרסת ה-one touch xl.

אומנם גם אני רק שבועיים איתו, אבל היו לי כבר כמה זרועות ומעמדים שאחרי שבוע העלו לי את הפיוזים ומצאו את מקומם בתא כפפות.

אצלי הוא מודבק על הדשבורד והוא מאוד יציב. הקטע של ה-one touch מאוד נוח!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...