Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני,חברים שלי הזמינו את אותו המוצר ומרוצים מאוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מישהו השתמש במעמדים מגנטים?

כדוגמת mbio go, או התחליפים כדוגמת זה, איך הם?

ובחלק מהדגמים גם החלק שמדביקים לטלפון הוא מגנטי, אז אם שמים את הטלפון ליד ארנק עם כרטיסי אשראי, האם יש השפעה (לרעה) על הפס המגנטי של הכרטיסים?

פורסם
היתה לי פעם זרוע של Exomount, אחרי 7-8 חודשים נשבר חלק של אחד הקליפסים. קצת התבאסתי כי היא עלתה כמעט 30$.

מאז אני עם ההעתק הסיני שלה. הוא אצלי בשימוש מעל חצי שנה ולא מראה סימנים של חולשה, צמוד חזק לשמשה ומחזיק את הטלפון (S2) יפה מאוד.

והמחיר - כמו מנה פלאפל:

http://www.ebay.com/itm/Car-Universal-360-Rotation-Rotating-Holder-Cradle-Mount-For-GPS-Cell-Phone-MP4-/350811415692?hash=item51adfd648c

אני מצטער, אבל אני ממש לא מצליח להבין אנשים שרוכשים

exomount exogear.

חפשו פה בשרשור סקירה שלי על חוויתי עם המוצר הנ"ל.

החברה פשוט מתחת לכל ביקורת ועד היום, כמעט שנה מאז המקרה, אני עדיין "ממתין" למענה שלהם על פנייתי בנושא.

פורסם

אני לעומתך, עם מתקן שלהם כבר מספר חודשים ארוכים, המתקן פורק והורכב עשרות פעמים, ולא מראה שום סימן של היחלשות או שבירה. מבסוט ממנו ממש.

בגלל היכולת של המתקן שלהם להיצמד לדשבורד במקום לשמשה הוא גם סופג פחות שמש ואז גם אין את עניין העמידות לשמש, או יותר נכון, פחות קשה לו כי הוא לא צמוד לשמשה.

אז בגלל ביקורת של שני אנשים מדובר במוצר גרוע? כנראה שלא. אולי השירות שלהם לא טוב, אבל גם זה לא ניתן לקביעה על בסיס 2 מקרים.

נסה לשלוח להם מייל נוסף, אולי זה יעזור.

אגב, קנית מאתר החברה הרשמי או דרך איביי?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני מצטער, אבל אני ממש לא מצליח להבין אנשים שרוכשים

exomount exogear.

אני קניתי לפי ההמלצות כאן, ועד כה - כבר כמה חודשים - עובד ללא דופי. גם נצמד היטב למשטח לא חלק.

דני

פורסם

המלצתי פה בעבר על המתקן הזה אבל כנראה שלא התייחסתם כי באמת אין לו מותג או משהו, אבל הוא פשוט מעולה. יש לי אותו מהתחלת אפריל 2014 - 10 חודשים, לא נפל מהחלון פעם אחת, מטעין את הטלפון עם מטען אלחוטי במהירות ותופס את הטלפון חזק בהנחה קלילה ביותר על המתקן.

כל מה שצריך זה החלק האחורי של המכשיר או הכיסוי יהיה מבריק שייתפס בוואקום, ושהמכשיר יתמוך בטעינה אלחוטית כמובן.

זה לא פלסיק שנשבר אחרי חודש, אני אחד שהיה מחליף כאלה דברים בקצב גבוהה, ועם זה אני כבר כמעט שנה.

http://www.ebay.com/itm/For-Galaxy-S3-S4-QI-Car-Device-Holder-Wireless-Charging-Pad-Wireless-Charger-P8-/281297840705?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item417ea86a41

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זה אולי אחד המעמדים הטובים יותר שיש לי.

אין לו זרוע ארוכה ויש לו תפיסה טובה של הנייד בזמן נסיעה, הוא לא זז בכלל, גם לא על ההגה למי שחושש שזה יקרה בטעות.

הבעיה היחידה שהוא מסתיר את השעונים, לכן אני תמיד משתמש בו על מנת להגיע למקום מסויים באמצעות וויז ולא באופן קבוע.

שווה כל שקל, זה רק 10 :)

יאללה תהנו.

http://www.ebay.com/itm/251668989115?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

$_57.JPG

Polo 2012

פורסם

תגידו יש למישהו מושג איפה אני משיג כרית כזאת שעליה אני יכול להתקין תושבת?

Pioneer 6050; JBL 1004; Morel Tempo 6.5" Comp; Rockford P2

פורסם

ראיתי כמה רכבים עם המתאם המטומטם הזה להגה!

אני לא מאמין שאנשים מתחילים להשתמש במשהו כלכך מסוכן! עדיף כבר לדבר בטלפון ביד מאשר שיהיה את הדרעק הזה מותקן ישירות על ההגה

בפעולת תמרון הדבר הזה רק יכול לגרום לאיבוד שליטה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...