Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נגעת, בעקיפין, במהות העניין.

חובב רכב אינו מבקש מן ההמון לסגל לעצמו את תפיסתו בנוגע לכלי רכב באשר הם. הוא מבקש דבר פשוט: כבוד לרכושו.

רכושו של האחר הוא שלו ולא שלי, שלך או של פלוני. אין זה משנה אם האחר סוגד לרכוש, מתייחס אליו בזלזול או סתם בשוויון נפש - זוהי זכותו לעשות בו כרצונו, כל עוד הוא לא פוגע בסביבתו.

כאשר הסביבה פוגעת במתכוון, מתוך רשלנות או חוסר אכפתיות ברכושו של אדם, זו התנהגות בזויה ובלתי מקובלת לחלוטין. במדינת ישראל (כאמירה שאינה מכלילה כל פרט ופרט אלא מתייחסת אל האדם הממוצע), טרם הפנימו זאת כראוי.

קלעת בול לנקודה, כמו שאדם בר דעת ומחונך לא יעבור לי ליד הבית ויזרוק זבל בחצר אני מצפה שהוא לא יגרום נזק לרכב שלי כאשר הוא חונה.

אבל אנחנו גרים בישראל - משמע שני אלה קורים לי במציאות לא פעם ולא פעמיים.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט מרגיז תופעה ישראלית מכוערת

גם הנהגים שנדבקים לך לאוטו ואתה לא יכול לפתוח את הדלתות כיאלו חסר מקום אחר ואו שמקפלים את המראות ואז גם שוברים אותם

או ביציאה מהחניה משפשפים לך את הדלתות או את הפגוש אחורי

החוויה שלי עם עגלה עלתה לי ביוקר עם הרכב הקודם שהיה ברשותי החלפת פנס אחורי בגלל שהבקלית נסדקה לגמרי מדובר בבקלית שקופה עם גוון ורד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נגעת, בעקיפין, במהות העניין.

חובב רכב אינו מבקש מן ההמון לסגל לעצמו את תפיסתו בנוגע לכלי רכב באשר הם. הוא מבקש דבר פשוט: כבוד לרכושו.

צודק לחלוטין.

לא חסרים אנשים ש"כבוד לרכוש" בשבילהם זה להתעלם מהעובדה שזה מזיק לרכב, גם לרכב שלהם הם מתייחסים ככה. אנשים כאלה לא יעלו על דעתם למשל לזרוק זבל על המדרכה או לשבור פנס רחוב אבל לתת לעגלה להתדרדר על רכב חונה או לפתוח את הדלת בכח על הרכב שליד זה לגיטימי מבחינתם עם התירוץ של "זה רק פח/בשביל זה יש פגושים". אמות המידה שלהם דפוקות.

עצוב ומקומם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אותי מה שמעצבן זה פחות הנזק, ויותר חוסר האכפתיות. האוטו שלי לא מלוקק ונקי, יש עליו כמה וכמה שריטות והפגושים ידעו זמנים יפים יותר.

אבל אם מישהו נשען לי על האוטו, זה מרגיז. אוטו הוא רכוש פרטי ולאף אחד אין זכות לעשות בו כשלו, חוץ ממני.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כבר נמאס שלהרבה אנשים כאן אין כבוד לרכוש של אחרים..

כל שבוע שאני בסופר יוצא לי לראות עגלות "חונות" על מכוניות, ובתקווה שזה לא יהיה על האוטו שלי

משתדל תמיד להחנות בקצה של החנייה (אזור שרוב האנשים לא חונים בו ועגלות לא מגיעות אליו)

בכל מקרה, אני אישית כל פעם לוקח את העגלה ושם אותה במיקום שהיא לא תגלגל מעצמה ותדפוק מכוניות..

מזכיר לי שלא מזמן הייתי באיזור הטיילת של יפו, ורוכב אופניים שנכנס לאחת החנויות לקנות שתייה קרה השעין את האופניים על אחת המכוניות שהייתה קרובה לחנות..

בעל האוטו הגיע והפיל לו את האופניים, ואז התחיל וויכוח שנגמר בזה שבעל האופניים יצא "אשם".

דרך אגב, כחצי מטר מהאוטו היה עמוד חשמל....... :?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

התמונה האחרונה בדיוק הזכירה לי שלפני כמה ימים, במהלך יציאה מחניון תת קרקעי בקריות (של סופר), הבחנתי בפג'ו RCZ יפייפיה עם עגלת סופר המותקנת לתוך דלת הנהג.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

במקרה הספציפי הזה נראה שה-JEEP חנה איפה שהעגלה עמדה. זה מראה עד כמה אנשים עצלנים וחסרי אכפתיות כלפי הרכש של עצמם אפילו. הכי מצחיק פה שהיא (ניחוש פרוע) הלכה ולקחה עגלה מהמתקן ואילו היתה יוצאת מהרכב מזיזה את העגלה וחונה אז היתה לה גם עגלה לקחת ואולי אפילו היתה מרוויחה 5 שקלים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...