Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הכל זבל תוצרת סין", אז קניתי מקרר אמנה SBS שהלך לזבל אחרי 6 שנים

bagira
שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האמת, סתם שרשור פריקת לחץ!

לפני כ 6 שנים המקרר התפגר והחלטנו שנמאס לנו מכל הזבל הזה שמייצרים בסין, מוצרי פלסטיק רעועים שבקושי חיים את הזמן עד שהמוביל מגיע אליך עם המוצר.

אז החלטנו הפעם להשקיע, קנינו מקרר אמנה SBS, פאר תוצרת ארה"ב (באמת, הוא אשכרה מורכב בארה"ב, לפחות הדגם הזה), שפכנו על הנושא משכורת חודשית (לא שכר מינימום) והיינו מאושרים, סוף כל סוף קנינו מקרר לחיים, את המקרר הזה כבר נוריש לילדים (שאין).

אחרי 5 שנים של עבודה מופתית ללא כל תקלה נשרף גוף חימום, באו, החליפו, עלה 500 ש"ח (כולל טרמוסטט וביקור טכנאי).

3 חודשים אח"כ, שוב גוף חימום (וכמובן ששוב, גם חצי מתכולת המקרר לפח).

שוב טכנאי, שוב גוף חימום, הפעם בחינם (תיקון חוזר).

3 חודשים אח"כ, שוב לא עובד, הפעם הלך הטיימר (ושוב, חצי מתכולת המקרר לפח)! :twisted:

שוב נפרדתי מ 500 ש"ח.

אתמול התפגר המדחס.

אז הלכנו אני ואישתי, קניתי אלקטרה ב 3000 ש"ח מצידי שיחזיק את ה 5 שנים ואני זורק אותו לזבל.

איזה עצבים!

מישהוא מעוניין בארון יפה ולבן תוצרת אמנה לאחסן בו בגדים או מוצרי מזון יבשים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

קניתי מדיח של "בוש". המדיח בן שנה וחצי, בפועל השתמשתי בו שנה, אפילו חבילה של קפסולות ניקוי לא גמרתי. לפני שבוע הפסיק לעבוד. הגיע טכנאי, אמר שצריך פילטר על צינור המים למדיח ועוד כמה שטויות. הלכו 1000 ש"ח לפח על התיקון. לא נוגע במוצרים שלהם יותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז הלכנו אני ואישתי, קניתי אלקטרה ב 3000 ש"ח מצידי שיחזיק את ה 5 שנים ואני זורק אותו לזבל.

אני מכיר לפחות 5 אנשים שיש להם אמנה שנירכש חדש לפני יותר מ- 10 שנים. עובד ללא דופי.

גיסי רכש לפני 7 שנים דלת ליד דלת. עובד ללא דופי.

מישהו מבין מה אני מנסה להגיד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי.

יסלח לי באגירה, שאני מאד מוקיר ומעריך, אבל התגובה שלו קצת ילדותית. אם נפלת על מוצר כזה פעם אחת ויחידה בחייך - אז זהו? כל השאר גם זבל? במיקרה, אמנה מייצרים דברים טובים. הרי זה לא שלכוווולם המקרר של אמנה עושה בעיות, נכון?

אם רכשת מרצדס, ובמיקרה הייתה לרכב שרשרת תקלות, אז זהו? יותר לא קונים מרצדס? כל המרצדסים הם זבל?

נו באמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצד שני, כפי שבאגירה רשם - מדובר בפריקת לחץ לגיטימית ומקובלת.

אני מבין אותו ומבין מאיפה זה בא, אבל שוב, גם ליצרן הכי מכובד, ובעל בקרת האיכות הכי טובה יש מיקרים יוצאים מן הכלל.

אגב, שמעתי הרבה דברים טובים על מקררי LG ועל שארפ, כאשר מן האחרון רכשתי אני עצמי אחד ואני מאד מרוצה, טפו טפו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משנת 83 יש לנו בבית רק אמנה (ארה"ב), ולמעשה כיום אנחנו רק עם המקרר השני שלהם.

הראשון עבר דירה 4 פעמים והלך בגלל בעיות קרור במקפיא בלבד בסביבות שנת 2000.

השאלה היא איפה מיוצרים הרכיבים של המקרר, האם כולם מיוצרים בארה"ב?

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אם תקח את המיבש שהחזיק אצלך מעל ל20 שנה ותעשה ממוצע עם המקרר, אני חושב שקיבלת פה ממוצע חיים סביר למוצרי חשמל:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי המייבש מחזיק כבר 30 שנה ונראה שיחזיק עוד זמן רב.

אהרון פישקין כתב - "הכל מן השמש". :lol:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלקכם פיספסתם לחלוטין את הנקודה.

העניין הוא שכאשר אתה קונה מקרר יקר, אתה בעצם קונה קופסא איכותית ויקרה מתוך ציפיה שיחזיק 20 שנה, בסוףאתה נתקע איתה ומתקן ומתקן ומתקן (כי עלה עשרת אלפים שקל, מה, אני אזרוק אותו?) בזמן שבקניית מקרר זול יותר אני מקבל מקרר שיחזיק את ה 5 שנים ובתקלה השניה (את הראשונה נתקן) יעוף דרך החלון ונקנה חדש.

רק התיקונים בחצי שנה האחרונה עלו 40% מעלות המקרר.

אין שום סיכוי יותר שאי פעם בחיי אני אקנה מקרר יקר ולא משנה בכלל מאיזה תוצרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שזה משהו דפוק בחברה או בדגם.

אני חושב שזוהי איכות היצור היום.

לא משנה אם החברה סינית, גרמנית, אמריקאית או אוסטרו-הונגרית, היום בהכל "מחפפים" ומעגלים פינות כדי להוזיל עלויות.

לא חסרות לי דוגמאות ממיבש כביסה של AEG שנוצר בערך מתי שנולדתי ועדיין עובד כמו פנתר.

ועד מכונת כביסה שההורים שלי קנו במיוחד בגלל שהיא תוצרת גרמנית ואפילו התעקשו שהכיתוב עליה יהיה בגרמנית רק כדי שהם יהיו בטוחים (למען הסר ספק אף אחד מהורי לא דובר גרמנית או נולד באזור), שמתה אחרי 4 שנים.

איכות היצור היום פשוט נחותה יותר כדי להוזיל עלויות ועל מנת שיהיה אפשר לשנע את המוצרי לכל חור בעולם.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. אורך חיים סביר למקרר הוא 12-15 שנה. את המקרר הקודם החלפתי אחרי 11 שנה למרות שהיה תקין - אשתי לא היתה מוכנה להסתכן בהחזקת מקרר יבגיל זה, כיון שמדובר בפריט החשמלי הקריטי ביותר בבית.

2. מוצרי AEG מלפני 20 שנה היו תוצרת גרמנית איכותית. לפני מספר שנים המותג הועבר לידי אלקטרולוקס - בעבר גם הוא יצרן מכובד. כנרא שמאז חלה הדרדרות באיכות המוצרים, מכונת כביסה במותג זה (AEG-Electrolux) התפגרה לי אחרי כ-4 שנים, כאשר מכונות קודמות (בוש\סימנס\קונסטרוקטה) החזיקו כ-6-7 שנים כ"א, אורך חיים סביר למכונת כביסה במשפחה עם 3 ילדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...