Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואין שום שינוי אחר - לא שינית/שיניתם שעות נוכחות בבית, התחלתם להפעיל יותר מזגן או מאוורר המשפיעים באזור המקרר, הפחתתם בישולים והטמפרטורה באזור המקרר פחתה, שינית במעט את מיקום המקרר כי החדש כבר לא בדיוק נכנס לנישה וכך הלאה??

אם כל שכתבתי לא התקיים, אני מעריך שהבידוד במקרר הישן היה על הפנים. זה עלול לקרות גם במקרר חדש מאיכות ירודה תוך זמן לא רב. לא מספיק להתנאות בנצילות A במכון התקנים, צריך גם לבדוק מה קורה לאחר שנתיים.

יוסי

בתקופה ההיא לא היה לי מזגן בבית. לא נעשה שום שינוי באורח החיים ומיקום המקרר החדש זהה.

על מנת לבדוק האם באמת המקרר צורך לי כל כך הרבה חשמל פשוט רשמתי את המספר במונה החשמל, ניתקתי כל מוצר אחר הצורך חשמל מהתקע למשך 12 שעות ושוב רשמתי את המספר במונה בתום 12 השעות.

חלוקה פשוטה של הקוט"ש שנצרך לעומת מספר השעות הראתה לי שאני חייב להחליף מקרר.

קוט"ש אחד עולה היום 50-60 אג'? תכפילו את התוצאה בחודשיים עבודה והנה לכם צריכת החשמל של המקרר מתוך החשבון החודשי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
על מנת לבדוק האם באמת המקרר צורך לי כל כך הרבה חשמל פשוט רשמתי את המספר במונה החשמל, ניתקתי כל מוצר אחר הצורך חשמל מהתקע למשך 12 שעות ושוב רשמתי את המספר במונה בתום 12 השעות.

חלוקה פשוטה של הקוט"ש שנצרך לעומת מספר השעות הראתה לי שאני חייב להחליף מקרר.

קוט"ש אחד עולה היום 50-60 אג'? תכפילו את התוצאה בחודשיים עבודה והנה לכם צריכת החשמל של המקרר מתוך החשבון החודשי.

רעיון יפה רק שלי יש בבית 2 מקררים ומקפיא והמון ציוד שלא מעשי לנתק ל-12 שעות.

חוץ מזה אם ניתקת רק למשך הלילה זה לא מייצג שימוש אופייני. גם ניתוק ביום לא מייצג כי בלילה משתמשים פחות.

דבק ברעיון מונה החשמל הנייד. ניתן לדגום למשך זמן ממושך ולקבל ערכים מייצגים.

מבקש גם להדגיש שאם יש לך מייצר קרח במקרר, רק הקפאת המים צורכת הרבה אנרגיה. אין תחליף לבדיקה מתמשכת.

יוסי

• תוכן חדש...