Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי טוסון דיזל 2006 4x4 .הבעיה היא שכאשר האוטו קר קשה לו להעביר הילוכים. שזה אומר שהוא מושך אותם ומעביר אותם בטריקה או בקירתוע של ההילוך. הבעיה נוצרת רק כשהמנוע קר. אחרי נסיעה של 3דקות הכול נרגע ונראה שהכול היסתדר.בדקתי עם מחשב תקלות הראה תקלה p1529 שזה לא כל כך עוזר לי

פורסם

בד"כ זה תסמין תקין של גיר שמושך הילוכים כדי להגיע לטמ"פ עבודה, כלומר על השמן גיר להתחמם מספיק כדי שהוא יהיה יותר אפקטיבי בטמ"פ העבודה שלו.

כך גם הגיר עובד יותר טוב וזו הסיבה שלאחר כמה דק' של נסיעה, הגיר מגיב לך טוב יותר.

כנ"ל גם אצלי ברכב זה ככה. סופר לנסר שנת 97, מושכת הילוכים בהתנעה קרה, לאחר נסיעה של כמה דק' הכל מסתדר.

רק תזכור לא ללחוץ חזק עד שהאוטו מגיע לטמ"פ עבודה, זה עלול לגרום לשחיקה מוגברת.

נסה לשמור על טורים של 2000 סל"ד עד שהאוטו יתחמם מספיק + נסיעה רגועה.

נ.ב - מתי בפעם האחרונה הוחלף שמן גיר ברכב?

Opel Adam S 2017

פורסם

למיטב זיכרוני זה אומר שמחשב גיר ביקש ממחשב מנוע להדליק מנורת תקלה.

צריך לחבר סקנר ולקרוא תקלה במחשב גיר.

קודי תקלה אוניברסליים של גיר מתחילים ב P0700.

פורסם

היכן שקעת עם הרכב,האם האגן שמן הגיר קיבל מכה ?אם קיבל מכה,צריך תחילה לבדוק מפלס שמן ולוודא שיש מספיק.

שלב הבא,לטפל במוסך/מכון גירים- להרים את הרכב על הליפט,לבדוק שאין נזילת שמן גיר.

במידה וחסר יש להוסיף שמן מקורי סינטטי ולתקן את אגן השמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עשיתי היום בדיקה במכון גירים. המכונאי אומר שיש בעייה בחיישן בגיר.(החיישן של הטורט) איך אני יכול להסיג מק"ט

או קישור

פורסם

האם קיבלת קוד תקלה P0741 ?

בכל מקרה,בחברה יש את המק"ט המקורי של החיישן,תוכל לשאול אותם טלפונית ואולי ישמחו לענות וד"א-

לחלק קוראים חיישן שיושב על הטורק או TCC ולא משהו אחר :wink:.

צריך לבדוק, אם יש תקלה שגורמת לקריאה שגוייה מהחיישן בגלל ששקעת בחול, או שבאמת החיישן הלך לעולמו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
עשיתי היום בדיקה במכון גירים. המכונאי אומר שיש בעייה בחיישן בגיר.(החיישן של הטורט) איך אני יכול להסיג מק"ט

או קישור

המידע אינו מספק כדי שנוכל לענות לך.

תגיד לנו מה הקוד תקלה שהתקבל ואיזה חיישן בדיוק לא תקין (אין חיישן טורט) וננסה לעזור.

פורסם

0741 זה קוד על הסולנויד של הממיר מומנט. 0715 זה הקוד של חיישן מהירות כניסה - מהירות הטורבינה בממיר מומנט. אם זו הבעיה זה לא קשור לשקיעה. שקעת בחול או מים?

• תוכן חדש...