Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש רכבים אוטו שי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה גזען?! מה קשור העובדה שהוא היה ערבי? לי השי זה אמר שזה אצלו פעם אחת ופעם אחרת הוא לא מוצא. פעם אחרת יבקש מבעל הרכב וכל פעם סיפור אחר. אני חושב להתקשר לבעלים הקודמים לשאול אותם אם יש להם או אם הם נתנו לו.

הוא גזען משום שהסטטיסטיקה אומרת דבר או שניים על מוצאם של גנבי רכב....

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי רוצה לשנות את הקוד של האמובילייזר. איך עושים את זה? אני באמת חושש שזה מי תרגיל עוקץ כזה

אני לא הייתי נלחץ מזה, מפתח אחד בלבד הוא סממן מובהק לרכב שהגיע מליסינג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה בטוח שהמרצדס שלך לא מונית לשעבר

עם מנוע בנזין המרצדס לא יכלה להיות מונית. ואף אחד לא יעשה שינוי מדיזל לבנזין. מעבר לזה יש כמה מאפיינים שלפי הם מאוד קל לדעת אם מרצדס הייתה מונית או לא (אפילו בהנחה שהורידו חצי מיליון קילומטר).

רק שתדעו שהמרצדס שלי ממש מהממת. במחיר של מזדה 3 בערך.

קיבלת מכונית מהממת ואני מבין שאתה מבסוט, בעלות העבירו והרכב שלך. אז מה הבעייה שלך, מה חסר לך, מה מפריע לך? אני שואל כי באמת לא מבין, על פניו משתמע שאתה אמור להיות מרוצה.

קנייה ממגרש מכוניות אינה שונה מקנייה מאדם פרטי, ונוכלים יש בכל מקום.

החיים לימדו אותי שלכל מחלוקת יש שני צדדים, ולפני ששופטים אנשים וקוראים להם רמאים ונוכלים, כדאי לשמוע מה יש להם להגיד.

מחזק! על פי הניסיון האישי וקנייה של לא מאט רכבים ממגרש אחד שאני סומך אליו, בהחלט יש סוחרים הגונים. ומצד השני יש לי ניסיון מר עם קניית רכב מאדם פרטי. אם יש פגם ברכב והרכב נקנה מסוחר יש לי לבוא בטענות ומישהו שיכול לתקן את התקלות או להחליף רכב. במקרה של אדם פרטי זה שנים של בית משפט ובסוף דרך הוצאה לפועל הוא ישלם במשך 30 שנה 5 ש"ח בחודש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עם מנוע בנזין המרצדס לא יכלה להיות מונית. ואף אחד לא יעשה שינוי מדיזל לבנזין. מעבר לזה יש כמה מאפיינים שלפי הם מאוד קל לדעת אם מרצדס הייתה מונית או לא (אפילו בהנחה שהורידו חצי מיליון קילומטר).

קיבלת מכונית מהממת ואני מבין שאתה מבסוט, בעלות העבירו והרכב שלך. אז מה הבעייה שלך, מה חסר לך, מה מפריע לך? אני שואל כי באמת לא מבין, על פניו משתמע אתה אמור להיות מרוצה.

מחזק! על פי הניסיון האישי וקנייה של לא מאט רכבים ממגרש אחד שאני סומך אליו, בהחלט יש סוחרים הגונים.

קניית רכב לא אמורה להיות כזה סיוט. חודש אני רודף אחריהם. נכון, סוף סוף שבוע שעבר העבירו בעלות ויכולתי לנסוע שוב בנתיב המהיר ובכביש שש, ועדין אפילו אחרי חודש לא קיבלתי את מפתחות הספייר, הספר רכב, השלט של המערכת ועוד כמה דברים... ומילא זה, השירות, השירות כל כך גרוע. אם לא הייתי רודף אחריהם, מתקשר כל יום, סופג ניתוקים והתעלמויות, אני בספק אם הם הייתי עם רכב בבעלותי. גם ככה השירות בארץ לא מצטיין, אבל יחס נורא כזה עדין לא יצא לי לקבל מנותני שירותים. אם הייתי יודע שזה מה שיהיה אני בספק אם הייתי קונה מהם את הרכב. עשיתי טעות ושילמתי עליה בעצבים, זמן ויחס משפיל. הכל כבר נעשה. אני רגע לפני להתייאש מלנסות להשיג עוד את מה שהבטיחו. פשוט רציתי לשתף ולספר לכולם עם יש לנו פה עסק.

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם

yahav.itzik, בארץ אין תודעת שירות בחלק גדול מבתי העסק (כמה סיפורים יש לספקי שירות אינטרנט, חברות סלולר ועוד). למשל נתתי מצלמה לתיקון במסגרת האחריות ואני ממתין חודשיים ועדיין לא קיבלתי. מדובר על חנות צילום טובה (יחסית - כמו כל דבר בחיים). הזמנתי באיזה מקום אוכל שהיה אמור להגיע בשעה מסויימת, זה הגיע אחרי שעה+ באיחור אפילו בלי סליחה וכמובן ללא פיצויי.

זה טוב שאתה משתף, אבל למרות שחווית שירות שקיבלת היא לא בסדר, זה לא משהו חריג מהנורמות המקובלות אן בארץ (לצערי). כמה שאני מבין לא רימו אותך עם קילומטרז', מצב הרכב, תאונות, עיקולים/שעבודים ושאר דברים עקרוניים. אם מה שרשמתי נכון, על פניו בסטנדרט ארצי (אני מזמן הורדתי ציפיות ולכן לא מתאכזב) המגרש שקנית ממנו ממש בסדר (ואני לא מכיר אותם ואין לי כל קשר איתם).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום

"עסקות טובות" בטוח שלא לרוכש.

יש שתי אפשרויות או שאתה עובד במיגרש מכוניות , או שאתה כותב שטויות.

בכול מצב תפסיק להאכיל אנשים בסיפורים הזוים

סוחר רכב הגון יש רק באגדות.

לדעתי, יש גם אפשרות שלישית.

הישראלים אוהבים לעשות קיצורי דרך, במיוחד כשזה קשור ברכישת רכב.

כשאני רציתי לרכוש רכב, לא התפשרתי על דברים חשובים כמו היסטוריית טיפולים, רכב ללא תאונות, במצב מכאני טוב, עם זוג מפתחות ובדיקה במכון מורשה שאני בוחר.

ונחש מה? מצאתי טויוטה קורולה בטרייד אין ג'ק חתם שעלתה 10% מתחת למחירון ועמדה בכל הדרישות שרשמתי קודם. הרכב שירת אותי יותר מ- 5 שנים עם אפס תקלות!

יש פה הרבה אנשים "חכמים" שכל התפקיד שלהם זה לפגוע בפרנסה של אחרים. מעניין איך אתה היית מרגיש אם היו מנסים לפגוע לך בפרנסה על סמך ניסיון של אנשים עם אחרים עם המתחרים שלך בתחום?

ד"א, אני ממש לא סוחר רכב ועובד בתחום התקשורת.

פורסם

פתגם אמריקאי נושן אומר "אינך יכול לשקר את כל האנשים כל הזמן" וזה נכון גם כאן.

לקוח מאוכזב או מרומה לא ישוב לקנות באותו מקום, ומגרש המכוניות, כמו כל עסק, זקוק ללקוחות.

מעניין שדווקא בתחום הדו גלגלי המצב שונה; רוב העיסקאות מתבצעות בשיטת הטרייד-אין.

ברור שמכונית בת 10 לא יכולה להיות חדשה לחלוטין, וכנ"ל גם יוצאת צי רכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לדעתי, יש גם אפשרות שלישית.

הישראלים אוהבים לעשות קיצורי דרך, במיוחד כשזה קשור ברכישת רכב.

כשאני רציתי לרכוש רכב, לא התפשרתי על דברים חשובים כמו היסטוריית טיפולים, רכב ללא תאונות, במצב מכאני טוב, עם זוג מפתחות ובדיקה במכון מורשה שאני בוחר.

ונחש מה? מצאתי טויוטה קורולה בטרייד אין ג'ק חתם שעלתה 10% מתחת למחירון ועמדה בכל הדרישות שרשמתי קודם. הרכב שירת אותי יותר מ- 5 שנים עם אפס תקלות!

יש פה הרבה אנשים "חכמים" שכל התפקיד שלהם זה לפגוע בפרנסה של אחרים. מעניין איך אתה היית מרגיש אם היו מנסים לפגוע לך בפרנסה על סמך ניסיון של אנשים עם אחרים עם המתחרים שלך בתחום?

ד"א, אני ממש לא סוחר רכב ועובד בתחום התקשורת.

אני גם חושב שיש סוכני רכב טובים לא כולם מעבירים אותך מדורי גהנום, מסתירים מידע, סוחבים אותך חודשים, מנתקים וכו.

אני מחליף הרבה מכוניות. יש לנו רכב עיקרי במשפחה (טיוטה פריוס) שאצלנו שנים, ואחד בשבילי שאני כל הזמן מחליף להנאתי.

פשוט צריך לבוא מאוד מוכן. נסיתי להזהר. לקחתי לבדיקה, הם הבטיחו שאקבל הכל, בהתחלה עשו רושם טוב, אבל איך שסגרנו את העסקה הכל התהפך. למדתי לקח לא להאמין. ואני ממליץ מאוד להרחק מאוטו שי רשל״צ. אבל אני לא בטוח שכולם ככה. מה שבטוח, צריך להזהר כפליים כשמדובר במגרש מכוניות. אישית, בעתיד, אשתדל להמנע מלרכוש רכבים ממגרשים. החלפתי כבר עשרות רכבים ותמיד קניתי שאנשים פרטיים וחווית הקנייה כמעט תמיד היתה נעימה, חברית עם אמון ומוצלחת. הפעם הראשונה שאני קונה ממגרש וזה מה שקורה. הזהירו אותי לפני ולא הקשבתי. יש המון נוכלים בתחום ורצוי להזהר.

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם
פתגם אמריקאי נושן אומר "אינך יכול לשקר את כל האנשים כל הזמן" וזה נכון גם כאן.

לקוח מאוכזב או מרומה לא ישוב לקנות באותו מקום, ומגרש המכוניות, כמו כל עסק, זקוק ללקוחות.

מעניין שדווקא בתחום הדו גלגלי המצב שונה; רוב העיסקאות מתבצעות בשיטת הטרייד-אין.

ברור שמכונית בת 10 לא יכולה להיות חדשה לחלוטין, וכנ"ל גם יוצאת צי רכב.

אני מקווה למען הלקוחות העתידים והצדק שהפתגם שלך נכון... כי נראה שלמרות הביקורות הקשות שקראתי על המגרש האיום הזה ״אוטו שי״ הם גודלים ויותר ויותר אנשים מסתבכים איתם... יש פתגם עברי עתיק שאומר ״פריירים לא מתים, רק מתחלפים״

פורסם

אולי פיקששתי,

עשית בדיקה במכון?

אם כן, מי בחר את המכון? - כבר נחשפתי לקומבינה נכלולית בקשר שבין סוחר לבוחן!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פשוט צריך לבוא מאוד מוכן. נסיתי להזהר. לקחתי לבדיקה, הם הבטיחו שאקבל הכל, בהתחלה עשו רושם טוב, אבל איך שסגרנו את העסקה הכל התהפך. למדתי לקח לא להאמין. ואני ממליץ מאוד להרחק מאוטו שי רשל״צ. אבל אני לא בטוח שכולם ככה. מה שבטוח, צריך להזהר כפליים כשמדובר במגרש מכוניות. אישית, בעתיד, אשתדל להמנע מלרכוש רכבים ממגרשים. החלפתי כבר עשרות רכבים ותמיד קניתי שאנשים פרטיים וחווית הקנייה כמעט תמיד היתה נעימה, חברית עם אמון ומוצלחת. הפעם הראשונה שאני קונה ממגרש וזה מה שקורה. הזהירו אותי לפני ולא הקשבתי. יש המון נוכלים בתחום ורצוי להזהר.

אני קורא ונדהם, אם ספר הרכב והמפתחות לא היו ברשותם בעת מסירת הרכב - אז ככול הנראה שאין ולא היה להם את האבזור החסר וכל ההתנהלות שלהם הייתה בסגנון "נסגור עיסקה ואח"כ נסתדר".

צריך להיות תמים במיוחד כדי להאמין אחרת.

אגב, מצטרף לשאלה של שי - מי בחר את "מכון" הבדיקה?

פורסם
אולי פיקששתי,

עשית בדיקה במכון?

אם כן, מי בחר את המכון?

עשיתי בדיקה בקומפיוטסט רשל״צ. אני בחרתי אבל נראה לי שהם מכירים את המכון הזה ולך תדע מה אגלה כשאנסה למכור. בנתיים נראה לי שהרכב בסדר. הוא לא עבר תאונות בכלל ועשה רק 112k ק״מ (אם מאמינים למד הק״מ ובתקווה שלא זייפו אותו)... אבל כבר בשבוע הראשון גיליתי שלא עשו לי טיפולים כמו שצריך והכנסתי לטיפול מקיף. גם חיישן air flow sensor הוחלף (הזמנתי את חלק מגרמניה ב 200$ במקום לקנות ב 4000 מהארץ) הייתה לי הרגשה שמשהו עם החיישן הזה לא בסדר כבר בקנייה. מוסך רם החליפו לי בחינם. האוטו עדין צריך עוד כיוון פרונט, ויש פה ושם עוד ליקויים שהבדיקה לא עלתה עליהן בכלל.

האם מכוני בדיקה כאלה באמת עושים קומבינות עם מגרשים? עוד סיבה למה להתרחק משכאלה.

פורסם

אפשר לשאול כמה המרצדס עלתה לך?

אתה יכול לבדוק היסטוריית טיפולים במוסך מטעם היבואן ולבדוק רציפות טיפולים. אם תיראה שטיפול כלשהו נעשה אחרי הקילומטרז' אז זיוף.

פורסם

האם מכוני בדיקה כאלה באמת עושים קומבינות עם מגרשים? עוד סיבה למה להתרחק משכאלה.

יהיה לא הוגן לענות בצורה גורפת.

אבל מנסיון פרטי, נתקלתי בקומבינה שבין בוחן מסויים וסוחר מסויים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...