Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש רכבים אוטו שי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים לא לומדים לקח, לא עושים שיעורי בית, ואחרי זה בוכים כאן בפורומים.

אני לא יודע לגבי האוטו-שי הזה, אבל בגדול >>

אל תתקרבו לסוחרי המכוניות, למגרשי הסוחרים, ותפסיקו להקשיב לבלבולי הביצים פה על "רק חלק

הם כאלו, יש גם טובים". יש, אולי, צריך לחפש אותם בנרות..

למה לכם להכניס ראש בריא למיטה חולה? חולה אנושה?

פשוט תחום של רמאים, שרלטנים, וכאלו שבטיחות, כנות, ואמת - הן מילים גסות בעינהם.

בישראל, עסקים של רמאים יכולים להתקיים באין מפריע שנים ארוכות. כך ש"ותק" לא אומר

כלום.

להתרחק, להתרחק, להתרחק

ואתה אומר את זה מניסיון?

יש כאלה שקנו רכבים ממגרש וקיבלו רכב טוב שענה לדרישות שלהם. אני אחד כזה.

הדבר הגרוע ביותר, הוא לפגוע בפרנסה של אנשים אחרים על סמך ניסיון עם אדם כזה/ אחר.

בוא אני אתן לך דוגמא: לפני מס' חודשים היתה תוכנית של "יצאת צדיק" על צמיגאים. כולם ראו איך במקום מסוים "השחילו" לגברת החלפה של 4 ג'אנטים ושני צמיגים ב- 4800 ש"ח. זה אומר שכל הצמיגאים כאלה? לא, פשוט צריך להיזהר ולפקוח אלף עיניים.

כנראה שב"אוטו שי" באמת יושבים נוכלים לא קטנים, אבל הרוכש האחרון יכול לבוא בטענות רק לעצמו. איפה הוא ביצע בדיקה בסיסית לרכב? הוא מציין שאין לו מושג בתחום ומזבז אלפי שקלים מבלי לדעת על מה.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואתה אומר את זה מניסיון?

יש כאלה שקנו רכבים ממגרש וקיבלו רכב טוב שענה לדרישות שלהם. אני אחד כזה.

הדבר הגרוע ביותר, הוא לפגוע בפרנסה של אנשים אחרים על סמך ניסיון עם אדם כזה/ אחר.

בוא אני אתן לך דוגמא: לפני מס' חודשים היתה תוכנית של "יצאת צדיק" על צמיגאים. כולם ראו איך במקום מסוים "השחילו" לגברת החלפה של 4 ג'אנטים ושני צמיגים ב- 4800 ש"ח. זה אומר שכל הצמיגאים כאלה? לא, פשוט צריך להיזהר ולפקוח אלף עיניים.

כנראה שב"אוטו שי" באמת יושבים נוכלים לא קטנים, אבל הרוכש האחרון יכול לבוא בטענות רק לעצמו. איפה הוא ביצע בדיקה בסיסית לרכב? הוא מציין שאין לו מושג בתחום ומזבז אלפי שקלים מבלי לדעת על מה.

מסכים איתך ,אגב צמיגאים תמיד נראים לי אנשים נחמדים ללא קשר למחיר ההבדלים קטנים בינהם ,אגב ראיתי את התכנית ,מעט מזעזע ולא אופייני לצמיגאים ,הם אנשים טובים .

פורסם

למה דווקא למוכרי מכוניות משומשות נדבקה הסטיגמה הזאת ולא לכל עיסוק אחר ? למה באמריקה שואלים אם היית קונה ממנו מכונית משומשת ולא פסנתר משומש כביטוי לאמון ? כי להצליח בתחום הזה לא צריך כל יידע והשכלה . צריך רק לשון חלקה והיעדר מחסומים. אלא הטיפוסים שמתרכזים במגרשים. אלא שלא יכולים להצליח במה שדורש כישורים מקצועיים.

אוטו קונים רק מאדם פרטי שהזדהה ב 2 תעודות כבעלים פרטי הרשום תקופה משמעותית, בתוך הדירה שהיא הכתובת הרשומה ברישיון ומציג מרצונו את כל חשבוניות הטיפולים והתיקונים .

בקיצור - אם הפרצוף עובר - לא צריך מכון.

רוב אלה שנופלים הם מקבוצת הגיל שחושבים שיודעים כבר הכל.

פורסם
אנשים לא לומדים לקח, לא עושים שיעורי בית, ואחרי זה בוכים כאן בפורומים.

אני לא יודע לגבי האוטו-שי הזה, אבל בגדול >>

אל תתקרבו לסוחרי המכוניות, למגרשי הסוחרים, ותפסיקו להקשיב לבלבולי הביצים פה על "רק חלק

הם כאלו, יש גם טובים". יש, אולי, צריך לחפש אותם בנרות..

למה לכם להכניס ראש בריא למיטה חולה? חולה אנושה?

פשוט תחום של רמאים, שרלטנים, וכאלו שבטיחות, כנות, ואמת - הן מילים גסות בעינהם.

בישראל, עסקים של רמאים יכולים להתקיים באין מפריע שנים ארוכות. כך ש"ותק" לא אומר

כלום.

להתרחק, להתרחק, להתרחק.

+1 וגם על מה שבני כתב בהתחלה, נכוויתי לפני הרבה שנים מסוחר, ומאז נשבעתי שרגלי לא תדרוך שוב במגרש מכוניות של סוחר.

פורסם
למה דווקא למוכרי מכוניות משומשות נדבקה הסטיגמה הזאת ולא לכל עיסוק אחר ? למה באמריקה שואלים אם היית קונה ממנו מכונית משומשת ולא פסנתר משומש כביטוי לאמון ? כי להצליח בתחום הזה לא צריך כל יידע והשכלה . צריך רק לשון חלקה והיעדר מחסומים. אלא הטיפוסים שמתרכזים במגרשים. אלא שלא יכולים להצליח במה שדורש כישורים מקצועיים.

אוטו קונים רק מאדם פרטי שהזדהה ב 2 תעודות כבעלים פרטי הרשום תקופה משמעותית, בתוך הדירה שהיא הכתובת הרשומה ברישיון ומציג מרצונו את כל חשבוניות הטיפולים והתיקונים .

אני בטוח שאתה לא תמים ,מאחר וזה פורום רכב קבל למשל מהתחום , מה עם נותני השרותים ? תיקוני מכונאות ,גירים אוטומטיים ,מומחי הזרקה ודיאגנוזה ?

נו באמת ...ביננו גם אצלם אין חפים ,רק שיש המון מצבים שלקוח יוצא מרוצה ואינו מתלונן כי הוא פשוט לא יודע מה עשו לו.

וכאלו מקרים יש מאות בכל יממה , רק סוחרי רכב אולי הקפידו להשקות תדיר את פרי הבאושים ונותני השרותים יודעים להשתמש בהסוואה של חלוקים צחורים וקבלת פנים עם בת שחוק על השפתיים מיד על הבוקר ,אין הבדל היינו אך ,הרוב דומים איש למישנהו .

זה מבלי לגעת בתחומים אחרים ,שגם שם מזדקרות שערות הראש למשמע העושק .

ככה זה ,עם זה אנו חיים כל הזמן .

פורסם

במשך שנים ארוכות תחום סחר המכוניות היה פרוץ לחלוטין ולא ממוסד, ומטבע הדברים נמשכו אליו טיפוסים שליליים שהוציאו לענף כולו שם רע במיוחד.

כמו כל עסק, גם מגרש מכוניות, אם הוא רוצה לעבוד שנים ארוכות, צריך לקוחות, ותתפלאו כמה מגרשי מכוניות פועלים שנים ארוכות - רכב דיפלומט ברמת גן הוא דוגמא מצויינת לכך.

לרמות אדם אפשר רק פעם אחת, לא יותר, ומלאי הפראיירים במדינה אינו מספיק גדול כדי לפרנס עשרות מגרשים.

יש הבדל עצום בין מגרש גדול, מסודר עובד שנים רבות, לבין מה שמכונה "סוחרי יד 2" שמהם באמת מומלץ להתרחק.

התחום היחיד שבאמת נשאר אפור הוא מצבה המכאני של המכונית; בימינו, המיכללים עובדים בשיטת פועל\לא פועל, ובמכונית בת 6-7 ומעלה קשה לדעת במדיוק את מצבה המכאני.

בכל מקרה, חובת הדיקה מוטלת על הקונה, ועל המוכר מטולת חובת גילוי נאות.

ולבוא בטענות למוכר בקניית מכונית בת 12 נשמע מגוכך להפליא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אוטו שי מפרסמים מיצובישי כריזמה שנת 2004 עם 120K ק"מ ב16K

האם יש טעם לקחת את האוטו לבדיקה ולעגן הכל בחוזה או שעדיף פשוט להתרחק?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

לני חצי שנה רכשתי רכב באוטו שי ראשון לציון

טפו טפו טפו אני מרוצה..

לאחר כל מה שקראתי באתר ספק אם הייתי רוכש שם.

אבל רכשתי והכל היה פשוט ונחמד.

אז העולם הוא לא שחור ולבן

או שיש לי מזל...אני רץ למלא טוטו

פורסם
שלום

לני חצי שנה רכשתי רכב באוטו שי ראשון לציון

טפו טפו טפו אני מרוצה..

לאחר כל מה שקראתי באתר ספק אם הייתי רוכש שם.

אבל רכשתי והכל היה פשוט ונחמד.

אז העולם הוא לא שחור ולבן

או שיש לי מזל...אני רץ למלא טוטו

או שאתה לא אמין ואתה מתחזה מטעם מישהו מנסה לשפר את שמו, כי זו ההודעה הראשונה שלך בפורום.

אף אחד לא ממהר להאמין להודעות כאלו.:roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני רכשתי רכב באוטו שי סוכנות רכב ברמה אחרת ממגרשים שביקרתי בהם אמינות מקצועיות גבוהה,שקיפות מלאה מוחלטת

ביצעתי טרייד אין וקיבלתי שירות מצויין יחס אדיבות מחיר מצויין וכן עשיתי שיעורי בית והם החברה היחידה שנתנו לי מחיר ריאלי לרכב שלי אז בכל אופן מי שמתלבט איפה לרכוש את הרכב הבא שלו אז אוטו שי זאת הכתובת הנכונה ממליצה בחוםםםםםם ובעלות +מפתח ספייר קיבלתי במקום אפרופו ללקוח שהגיב לפני כן והשמיץ את החברה בושה!!! בטוח הוא לא יסתדר איתם במחיר והחליט לנקום בהודעה מביישת שכזאת. אוטו שי אתם מס' 1 בארץ ממליצים עליכם בחום:-P

פורסם
אוטו שי מפרסמים מיצובישי כריזמה שנת 2004 עם 120K ק"מ ב16K

האם יש טעם לקחת את האוטו לבדיקה ולעגן הכל בחוזה או שעדיף פשוט להתרחק?

תקח למכונאי שלך שתיהיה רגוע זה נשמע מחיר טוב

פורסם
או שאתה לא אמין ואתה מתחזה מטעם מישהו מנסה לשפר את שמו, כי זו ההודעה הראשונה שלך בפורום.

אף אחד לא ממהר להאמין להודעות כאלו.:roll:

גם אני רכשתי משם יחס מצויין הם מס' 1 באמינות ממליצה בחוםםםם

פורסם

למה אתה חושב שאם לא קיבלת מחיר טוב שרצית לשמוע אז כולם צריכים להיות לא מרוצים שטויותתתת אף אחד לא מתחזה אוטו שי ידוע כמספר 1 בשירות שלו ובאמינות שלו

פורסם

נראה לי שעם מונה הודעות שרשום 1 והשני עם 2 הודעות קשה לסמוך

הכי טוב לקנות פרטי או מהחברות הגדולות.

מגרשים ,סוחרים ,נוכלים לא פלא שעל אותו משקל.

• תוכן חדש...