Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי היום באומגה אודיו עם רמקול שצריך להחליף לו גומי. כמה זה משנה אם גומי לא יהיה מקורי?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

סראונד, לא גומי.

כמה זה משנה? משנה מאוד. הסראונד מהווה חלק ממכלול הסאב ומשפיע על התנהגותו. החלפת סראונד לרפוי או קשיח יותר תשפיע על התנהגות הסאב שכן הסראונד יחד עם הספיידר מהווים את "בולם הזעזועים" של הרמקול.

כל יצרן שמכבד את עצמו מוכר קיט Recone - לרוב מדובר בסראונד עם ממברנה, סליל וספיידר חדשים. לא זול אומנם אך יחזיר לסאב את נעוריו. אם מדובר ב JL אני מאמין שלא תהיה בעייה.

מצד שני, לא הייתי הופך עולמות כדי להשיג קיט Recone יקר. אם הסראונד מרגיש דומה יחסית לסראונד המקורי ואנחנו מדברים על סאב - הייתי מחליף סראונד וזהו. הייתי סומך בעיניים עצומות על אומגה אודיו שהם יודעים מה הם עושים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התשובה הנכונה היא שזה משנה.

איתמר כבר ציין למה.

היות ומדובר בסאב יקר - זו בעיקר שאלה של עלות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה ! זה שזה משנה אני מבין, רציתי להבין עד כמה. מדובר על 12W6 JL. קיט של סוראונד עולה סביבות 20 דולר. לא בעייה. סאב נמצע באומגה ומה שאני היבנתי שם שהסוראונד שיש להם דק יותר וזה ישר העלה לי את השאלה.

פורסם

אכן רק סראונד מקורי ובשביל 20 דולר על סאב כזה, לא הייתי חושב פעמיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחיר 30 דולר לא בעייה . לפי מה שאמרו לי שסוראונד פרט שולי והבדלים זניחים. פשוט עם הייה מדובר במשהו אחר אולי הייתי חושב אחרת,אבל ביקורות על אומגה מצויינות פשוט

פורסם

בסאב וופר עממי אולי זה זניח ושולי אבל בסאב וופר שאמור לעמוד בכאלה הספקים ולתת תוצאה עם אופי מאוד ברור - כאן לא הייתי מתפשר על פחות מחלק מקורי.

Pioneer TS-X150

פורסם

כמו שאמרו, הסראונד מהווה רכיב מפתח בהתנהגות הסאב ואף באמינותו.

אומגה אודיו הם טכנאים מעולים, השבוע הוצאתי מהם חמישה רמקולים וכולם עובדים כמו חדשים.

עם זאת, אם חלקי החילוף לא מתאימים- טובה העבודה ככל שתהיה, התוצאה הסופית תשתנה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

או קי, אמרתי, לגבי חלק לא בעייה להזמין וגם כאשר דיברתי עם אומגה היום לגבי הסוראונד מה שהם אמרו שזה שולי ממש ועם הם היו יודעים שאני כזה לא היו לוקחים תיקון בכלל. אנחנו בישראל וכל עסור לשאל פה יותר מדי בעלי מקצעה כנרא, הם יודעם הכל. אני בלי לחשוב פעמיים הלכתי לאומגה והייתי מוכן לשלם גם 400 רק בכדי שיעשו כמו שצריך. כי את הסוראונד אפשר להזמין, אבל לפי מה שהבנתי הם לא ממש היו רוצים רק לעשות עבודה עם הייתי בא עם חלק שלי. בכל זאת, חלק כבר הוזמן. מי יכול לעזור לי בלהחליף אותו? כי באומגה לא התלהבו מי זה בכלל

פורסם

בחייאת מה זו התגובה המטומטמת הזו של אומגה?

כאילו הם עושים טובה שהם עובדים,תבוא עם הסראוונד ותגיד להם שיחליפו ושלא יבלבלו את המוח.

הקיט של JL בעיקרון מגיע עם כל מה שצריך,סראוונד ודבק,תסתכל על סרטונים ביוטיוב אולי תעשה לבד.

האמת זה לא נראה יותר מידי מסובך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...