Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין במאזדה 2 או סיאט איביזה, בעיקר איך צריכת הדלק שלהן ביחס למתחרות וכן אמינותם ומחירי החלפים.

כל מידע שתוכלו לספק לי בעבור שני הרכבים הללו יכול להועיל לי, תודה רבה.

התקציב הוא 50,000-65,000 הרכב מיועד לאמי ורוב הנסיעות שלה הן עירוניות על כן היא מחפשת רכב קטן שמסוגל להשתחל לכל חניה. זהו רכב ראשון שהיא רוכשת ועל כן כל פיסת מידע תהה שוות ערך.

אם יש לכם הצעות לרכבים קטנים נוספים שיכולים להיכנס בטווח מחירים ושווים בדיקה אשמח לשמוע עליהם. תודה רבה :)

פורסם

שלום

סיאט איביזה אינה אמינה יש לה תופעות=תקלות שמגיעות כשהאוטו חדש לפי רשימות פנימיות שיש למוסכי היבואן כשאתה בא ומציג אותם.

זה מניסיון של 2 איביזות בבית 2003 דיזל ו 2008 אפ אר.

בעיקרון זה כמו פולו רק עם טיפה שינוי בעיצוב.

טיפולים וחלפים יקרים אש.

טיפול קטן 650. גדול 1200-1500.לא כולל בלמים =דיסקים ורפידות לזוג גלגלים קידמי 1400.

בכל החלפת רצועת טיימינג קח בחשבון גם מותחן וכמובן משאבת מים על הדרך.

צריכת דלק ב 2003 דיזל 1 ל14.5 עד 1 ל 16.5

באפ אר 2008 1 ל10 עד 1 ל12

יש הרבה תקלות חשמל ורכיבי מזגן מנגנוני נעילת דלתות שנועלים את הדלת תקולים וככל שהרכב מתיישן הכמות רק עולה .

אציין שבהחלפת חלקים מקוריים במוסך החברה ישנה אחריות שנתיים עליהם.

פורסם
שלום

סיאט איביזה אינה אמינה יש לה תופעות=תקלות שמגיעות כשהאוטו חדש לפי רשימות פנימיות שיש למוסכי היבואן כשאתה בא ומציג אותם.

זה מניסיון של 2 איביזות בבית 2003 דיזל ו 2008 אפ אר.

בעיקרון זה כמו פולו רק עם טיפה שינוי בעיצוב.

טיפולים וחלפים יקרים אש.

טיפול קטן 650. גדול 1200-1500.לא כולל בלמים =דיסקים ורפידות לזוג גלגלים קידמי 1400.

בכל החלפת רצועת טיימינג קח בחשבון גם מותחן וכמובן משאבת מים על הדרך.

צריכת דלק ב 2003 דיזל 1 ל14.5 עד 1 ל 16.5

באפ אר 2008 1 ל10 עד 1 ל12

יש הרבה תקלות חשמל ורכיבי מזגן מנגנוני נעילת דלתות שנועלים את הדלת תקולים וככל שהרכב מתיישן הכמות רק עולה .

אציין שבהחלפת חלקים מקוריים במוסך החברה ישנה אחריות שנתיים עליהם.

ומה בדיוק כאן ״יקר אש״ ??? טיפולים שעשיתי לקורולה שלי במוסכים מורשים היו בדיוק במחירים האלה, וטויוטה נחשבת זולה בטיפולים משום מה. ועוד חלק מהחלקי החילוף באו כתחליפיים סינים זולים. אם הכל היה מקורי, המחיר הטיפול בטח היה כפול.

פורסם

מאזדה 2 היא סופר מיני לא חסכונית בהשוואה למתחרותיה כמו סיריון למשל.

מבחינת אמינות-תלוי אם תפול על רכב שמור יתכן שהסיאט לא תאכזב במיוחד אם מדובר בגיר ידני.

אם מדובר על גיר DSG צריך לבדוק האם הוחלף סט מצמדים בגיר והאם האריכו את תקופת האחריות לגיר ל-5 שנים.

טיפולים- מעט יותר יקרים באיביזה.הדגש הוא על טיפולים ולא תקלות אם יהיו.

היתרון העיקרי של האיביזה כמו שאני רואה אותו-היא לא היתה חביבת ציי הרכב כמו המאזדה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנסיון אישי, המאזדה 2 לא כל כך חסכונית בדלק, יש לה מנוע 1.5L צמא למדי.

היא מהנה מאד לנהיגה, אם זה שיקול, אמינה מאד אך חלפיה יקרים מדי לטעמי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נראה לי שכבר ענו לך על השאלה כמה וכמה פעמים אבל בכל זאת כדי לחזק -

מאזדה 2 לא חסכונית בדלק.

סיאט איביזה 2008-2010 מגיעה עם מנוע 1,600 סמ"ק מיושן והשילוב שלו עם גיר ה-DSG רחוק מלהיות מוצלח - רועש, לא אמין במיוחד ולא זול לאחזקה.

בקיצור - אם אתה מחפש רכב זול וחסכוני לאמא שלך אל תחפש רכבים שנראים לך מעניינים וחפש רכבים שקולעים לדרישות שלה כמו סוזוקי אלטו, יונדאי i10, דייהטסו סיריון, ניסאן אקו-מיקרה וכו'. וכן, אני יודע שיש להם פחות פוזה מלסיאט איביזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קצת ביאסתם אותי על האיביזה אבל לא נורא, עדיף מלהתבאס דרך הכיס.

בכל אופן, רציתי לדעת מה בדבר הפורד פיאסטה והפיאט פונטו-גרנדה? איך הן ביחס למתחרות?

או שעדיף לדבוק במרכבים תוצרת מזרח אסיה?

פורסם

דוקה דעתי חלוקה ומניסיון שלי על האיביזה החדשה 2009 (הרכב הנוכחי של החברה)הרכב מוצלח ודי בטיחותי, נסיעה שלי לאילת הלוך וחזור ועוד טיולים בתוך אילת במשך שבוע לימד אותי כי הרכב נוח לנסיעה, מרגיש בטיחותי ולא שכמו הסיריון 2008( הרכב הקודם שהיה לחברה )שכל משב רוח מורגש ברכב יחד עם זאת שילוב הגיר DSG עם המנוע 1600 הוא שילוב די חסכוני והאחריות מורחבת ל5 שנים על הגיר ניתן לבדוק זאת במוסכי היבואן.

תשלומים על טיפולים שוטפים במוסך מורשה צמפיון כבר מזמן לא יקרים מכל מוסך מורשה של רכב יפנית שבשוק אני ממליץ על האיביזה.

• תוכן חדש...