Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי רוצה כיריים חשמליות.

אין לי בזה מושג ירוק...

מה עדיף? איזה סוגים מומלצים מניסיונכם האישי?

נכנסתי לזאפ ויצאתי מבולבל לגמרי. חשמלי, אינדוקציה, הלוגן מה עדיף?

מהו סכום סביר לכיריים כאלה?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גז. אלא אם אתה מוכן לצריכת חשמל פסיכוטית מכירה מבוססת גופי חימום קרמיים ואז מדובר על תלת פאזי לכירה נורמלית.

אני אישית מכור לאסתטיקה של כירות לה-קוצ'ינה, אבל המחירים אסטרונומיים.

built_stove_nost_h70-cn.jpg

בעקרון, 4 להבות סטנדרט ועוד להבת ווק/ טורבו יסדר לך פיקס את כל צרכי הבישול.

smeg, miele, scholtez וbisch כולן פירמות טובות ומוכרות, אך המחירים בהתאם. כמו כל דר גם כאן צריך תקציב והגדרת צרכים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בתור אחד שהתנסה בשניהם, ללא צל של ספק, גז.

בכיריים החשמליים יש מעיין "מדרגות" בדרגות והחימום אינו מוצלח כמו בגז.

במידה ואתה מדבר על הכיריים ההלוגן, היתרון היחיד, מאוד מאוד קל לניקוי (אני מדבר על המשטח עם ה"עיניים") ונחשב יוקרתי למיטב הבנתי (צורך ה-מון חשמל).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כל עוד הגז חוקי בארץ (יש מדינות שבהן אתה לא יכול להתקין כיריים מגז בבית פרטי!)

לך על גז. זול יותר ומתאים היטב ל-90% מהשימושים.

בדברים מסוימים כגון מקינטות ושאר כלי חימום עם תחתית שטוחה מאלומיניום,

החימום בחשמל יהיה מהיר יותר, אבל זה לא הבדל קריטי.

אין הבדל בפעולה בין כיריים מגז של פירמות "ידועות" (עלאק, ידועות בארץ)

לבין כיריים NONAME מתוצרת סינית עלומה שעולות רבע מחיר.

עכשיו יקפצו עליי, כרגיל...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אך ורק גז. כשהיו לנו כיריים קרמיות (נדמה לי שזה השם, זה היה משטח זכוכית כזה) הייתי מתחרפן מלבשל עליו. היה יקר, ולא שווה שקל. מה גם, שחייבים לקנות סירים מיוחדים עבורו.

בגז יש לך מעבר אחיד מאש גבוהה לנמוכה, ואתה יכול לשחק עם זה לפי הצורך. באחרות אתה מוריד עם "קליקים" כאלה וצריך לחכות עד שהגוף חימום יתאים את עצמו. היתרון היחידי שיש לכיריים האלה הוא שקל לנקות אותם. אבל חוץ מזה כלום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בצימרים אני מניח שהשיקול הוא שיקול של נוחיות, שבכיריים חשמליות פשוטות (וגם היקרות) אין הרבה מה לעשות חוץ מלחבר לחשמל ולהדליק.

אני מניח שבצימרים הללו הכיריים אינם הלוגן+קרמיות. היה לי בבית כזה ויש לזה יתרונות וחסרונות.

יתרונות-ברגע שהשליטה היא חשמלית יש לזה גם "מחשב" שאפשר לתכנת כל כירה שתעבוד זמן מסוים ואז תיכבה וכו'. בנוסף בפוטנציה אפשר להגיע לטמפרטורות גבוהות יותר.

חסרונות-חובה תלת פאזי, צריכת חשמל גבוהה מאוד ולדעתי לא כדאי להתקין אם לא קונים כירה איכותית (עולות כמה אלפים טובים). בנוסף חלק מהמחבתות והסירים לא מיועדים לכירה חשמלית וצריך לקנות ציוד חדש.

TFSI Power

פורסם
אז למה בכול הצימרים באירופה יש כירים חשמליות?

מה הקשר בכלל

ראית מתישהו טבח / שף מבשל על כיריים כאלו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אז למה בכול הצימרים באירופה יש כירים חשמליות?

כבר עניתי על השאלה לפני ששאלת... פשוט אסור להשתמש בגז, במדינות מסוימות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יצא לי לבשל על אינדוקציה אצל ההורים שלי ויש לי רק דבר אחד להגיד - שיט אלוהים.

סיר שלוקח לי 15-20 דקות להרתיח על הגז אצלי רתח שם בפחות מחמש דקות על דרגה 7 מתוך 10. והשימוש מאד נוח ואינטואטיבי.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני נאמן לגז, בדיוק כמו שברבקיו אני מעדיף על גחלים. למרות שהוויקינג של הגינה מאוד שימושי כי יש בו גם גז וגם גחלים, אז יש אפשרות לבחור בין משהו קצר או מסיבה....

גז למטבח, אני רגיל לגז, התנסות שלי עם כיריים מסוג אחר לא בדיוק השאירו רושם חזק.

באיזו מסעדה יש כיריים חשמליות?

haters will hate

פורסם

אני מתומכי הגז. גם כי החשמל יקר וגם כי הכיריים גז יותר גמישות.

אגב, יש היום כיריים גז עם מחשב שיודעים לכבות את הלהבות כשצריך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...