Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי לי בZX300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה עושה צחוק? מה קרה גילית שלא שווה לשפץ את האוטו אז אתה מנסה לעשות קופה? :?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=249172&CarSpecialID=4&Code=89f4a5fc9256700739712e2aef563cfa

לקח לסוחרים, לפעמים עדיף להשאר בשקט ולא לעשות רעש בפורום.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מה אתה עושה צחוק? מה קרה גילית שלא שווה לשפץ את האוטו אז אתה מנסה לעשות קופה? :?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=249172&CarSpecialID=4&Code=89f4a5fc9256700739712e2aef563cfa

מה???? את הרכב קבלתי במתנה !קבלתי את רכב על גרר ושלמתי רק לגרריסט הבאתי את הרכב למצב נסיעה פיקס הרכב עובר ביום ראשון טסט

ואתה רוצה את הרכב בחינם ? ידידי שאתה ישן בלילה אני עובד כל ה לילה ומשפץ רכבים כמו חמור עד אור הבוקר אז בבקשה!

ויודע מה אתה צודק יש רכב יש מחיר למי שיתאים שיבדוק ויקנה ומי שלא אז לא! אני חושב שאני דיי ברור! ואני לא סוחר אני חובב מתנות!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
התמונות להמחשה בלבד

:roll:

אחחח...

טוב נו עוד 10 שנים נוכל לייבא סופרה טווין טורבו אם ישארו עד אז.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

נו ,באמת :) עצוב ,האמת בתנאים של היום ,לא שווה לשפץ ,בירוקרטיה בלתי נסבלת וכאב ראש מוציאים את החשק מהמשפץ הכי עקשן .

מה שאתה מוצא בארץ ומרכיב כקומבינה נחשב שיפוץ בימינו ,כי אחרת אתה עלול לחטוף מיגרנה מכל הפקידונים במכס ,ואם העפת את הגרוטאה ,שיחקת אותה ,תעביר להדיוט הבא את הנטל .

פורסם
מה???? את הרכב קבלתי במתנה !קבלתי את רכב על גרר ושלמתי רק לגרריסט הבאתי את הרכב למצב נסיעה פיקס הרכב עובר ביום ראשון טסט

ואתה רוצה את הרכב בחינם ? ידידי שאתה ישן בלילה אני עובד כל ה לילה ומשפץ רכבים כמו חמור עד אור הבוקר אז בבקשה!

ויודע מה אתה צודק יש רכב יש מחיר למי שיתאים שיבדוק ויקנה ומי שלא אז לא! אני חושב שאני דיי ברור! ואני לא סוחר אני חובב מתנות!

א. זכותך המלאה.

ב. מדובר עדיין על מחיר מציאה אמיתי לרכב נוסע במצב סביר עם טסט !

להביא רכב כזה במצב בינוני ( למרות מחירו היחסית נמוך בארה"ב ) לא יצא פחות מ 50000 ש"ח.

ג. תמשיך להפתיע אותנו עם רכישות ו/או מכירות מעניינות.

פורסם

אתה בכלל צדיק, קיבלת רכב במתנה והנעת אותו ועכשיו הוא שווה 25 אלף :roll: אני בטוח שזה היה הכוונה של הבן אדם שנתן לך את האוטו במתנה :|

שיהיה לך לבריאות.

נו ,באמת :smile: עצוב ,האמת בתנאים של היום ,לא שווה לשפץ ,בירוקרטיה בלתי נסבלת וכאב ראש מוציאים את החשק מהמשפץ הכי עקשן .

מה שאתה מוצא בארץ ומרכיב כקומבינה נחשב שיפוץ בימינו ,כי אחרת אתה עלול לחטוף מיגרנה מכל הפקידונים במכס ,ואם העפת את הגרוטאה ,שיחקת אותה ,תעביר להדיוט הבא את הנטל .

עזוב שאתה טועה ואין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר, הגישה שלך שלעשות קופה על מישהו שתמים ויקנה ממנו אוטו שקיבל בחינם ומוכר ב25 אלף כאשר הוא יודע שזה גרוטאה והוא שם "תמונה להמחשה בלבד" זה סוחר מהסוג שכולנו נגעלים ממנו.

ותאמין לי שמי שרוצה מקבל את כל החלקים בארץ בלי בירוקרטיה ובלי פקידונים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אתה בכלל צדיק, קיבלת רכב במתנה והנעת אותו ועכשיו הוא שווה 25 אלף :roll: אני בטוח שזה היה הכוונה של הבן אדם שנתן לך את האוטו במתנה :|

שיהיה לך לבריאות.

עזוב שאתה טועה ואין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר, הגישה שלך שלעשות קופה על מישהו שתמים ויקנה ממנו אוטו שקיבל בחינם ומוכר ב25 אלף כאשר הוא יודע שזה גרוטאה והוא שם "תמונה להמחשה בלבד" זה סוחר מהסוג שכולנו נגעלים ממנו.

איזה תותח אתה עלית עליי וחשפת אותי (בעסה לי ) אח יקר אני סוחר מניאק!!!אבא של כל המניאקים !!! יש לך אופציה לחיות עם זה או שלא !!!

הרכבים שלי, הכסף הוא שלי והידע שלי ואני רשאי לעשות מה שבא לי אף אחד לא עומד לך עם אקדח ומכריח אותך לקנות !

המחיר שאני רוצה על הרכב הוא 35000 ש"ח שתקלוט אם מכרתי את הרכב שילשלתי לכיסי 35000 ש"ח ב0 השקעה

תאכל את הלב!:angel: :angel: :angel: וסליחה שירדתי לרמה כזאת!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

אוי ואבוי, ההתבטאות האחרונה שלך מביכה.

הלפני אחרונה עוד איכשהו נסבלת.

אתה סתם מוציא שם רע לתחביב של אנשים.

משכנתא זה קל

פורסם

מצד אחד - באמת למה לקנות / לקבל את הרכב המיוחד הזה, ולמכור אותו תוך יום ?

מצד שני - לא נעשה פה משהו לא חוקי. רצונו של אדם - כבודו (אולי הרכב התגלה כלא כדאי כלכלית לשיפוץ ? ואם כך - אפילו אם הרכב ניתן במתנה, אסור למכור אותו בשווי של מה שחושבים שהוא ערכו ?)

alfa 156 2.5.

פורסם
מצד אחד - באמת למה לקנות / לקבל את הרכב המיוחד הזה, ולמכור אותו תוך יום ?

מצד שני - לא נעשה פה משהו לא חוקי. רצונו של אדם - כבודו (אולי הרכב התגלה כלא כדאי כלכלית לשיפוץ ? ואם כך - אפילו אם הרכב ניתן במתנה, אסור למכור אותו בשווי של מה שחושבים שהוא ערכו ?)

מצד שלישי כל השרשור הזה הוא בעצם מודעת מכירה מתוחכמת. או מעין סוג של פרומו/קדימון למכירה.

גם בזה אין עקרונית כל פסול, אבל לכך יש שרשור למכירת רכבים, ובייחוד שלא מדובר על רכב אספנות.

פורסם

שיהיה לך לבריאות.

איזה תותח אתה עלית עליי וחשפת אותי (בעסה לי ) אח יקר אני סוחר מניאק!!!אבא של כל המניאקים !!! יש לך אופציה לחיות עם זה או שלא !!!

הרכבים שלי, הכסף הוא שלי והידע שלי ואני רשאי לעשות מה שבא לי אף אחד לא עומד לך עם אקדח ומכריח אותך לקנות !

המחיר שאני רוצה על הרכב הוא 35000 ש"ח שתקלוט אם מכרתי את הרכב שילשלתי לכיסי 35000 ש"ח ב0 השקעה

תאכל את הלב!:angel: :angel: :angel: וסליחה שירדתי לרמה כזאת!

חחחחח ערן וואלה אני לא מבין אנשים כאלה כמו CamaroRS69 דור נכון? תראה אין לי שום דבר רע כלפיך אבל למה אתה צריך להיכנס לכיס של אחרים ערן קנה/קיבל את הרכב זה לא משנה, זכותו למכור, זכותו לבקש איזה מכיר שהוא רוצה נקודה למה אתה צריך להתערב לו בכלל.

אם מישהוא היה מתערב לך במשהוא בסגנון הזה זה לא היה מעצבן אותך? כי אותי זה היה מעצבן גם, הכוונה רכב לא שלך לא צריך להגיע לרמות, מקווה שהבנת אותי :-)

פורסם

מי שמכיר את ערן ידע שהרכב ימצא את מקומו בלוח דיי מהר.

אני לא התפלאתי.

חוץ מזה הוא ימשיך לשפץ את הרכב ולהביא אותו למצב נסיעה כמובן שמחיר הרכב יעלה בהתאם.

זכותו לבקש כמה שהוא רוצה ויכול להיות שיגיע מישהו שלא קורא בקארספורום ויתן לו את המחיר.

יש לו הרבה רכבים וכולם מפורסמים לא עולה כסף לבקש הרבה כסף:lol:.

אני מאמין שגם את הרכב שהוא מאוד אוהב הוא ימכור אין סנטימנטים, מה שלי לא היה קורה אלא במקרה קיצון.

פורסם

ערן, זכותך לקנות ולמכור כרצונך החופשי בעולמנו!! צודק!! גם אם קיבלת חינם, אתה סוחר, אתה חובב, אתה מה שאתה רוצה להיות. לגבי שימוש והפיכת הפורום לפלטפורמה לעסקים פרטיים זה כבר משהוא אחר. מי אני שיגיב.

בכל מקרה באחד הפרסומים כתבת "ויתרתי !הרכב דורש המון המון השקעה ממשאבת מים ,גג שחסר ,רקבונות בבודי ובשלדה ,הרכב עמד 18 שנה שזה פתח להמון בעיות מכניות המון בהצלחה לקונה שגם אותו אני מכיר (מקווה שידע מה לעשות עם הרכב )"

כיוון שאתה מפרסם בפומבי בפורום למכירה אשמח ובטח ציבור המתעניינים לדעת את המצב האמיתי של הרכב במלואו לפני הצקה בטלפון. כמו באייבי ובחול בפרט שם כתוב כל פרטי הרכב והאמת.

תודה,

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...