Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסכניק אמר לי שיש לי דליפה מהרדיאטור וצריך להחליף אותו אבל הבעיה שבשבוע הקרוב לא אוכל להחליפו השאלה היא האם כשיש דליפה מהרדיאטור הרדיאטור לא עובד או שעובד לא טוב ואיך זה משפיע על החום מנוע?

פורסם

כאשר יש דליפה ברדיאטור יווצר חוסר של נוזל קירור כך שטמפרטורת החום של המנוע תעלה ומכאן כל הסיכונים פתוחים במיקרה הטוב הרכב ייכבה ובמיקרה הרע יותר מנוע עלול להיתפס. בקיצור, סדר זאת במיידי.

פורסם

ראשית, הכל תלוי בעוצמת הנזילה.

במידה ומדובר בנזילה חלשה ואיבוד נוזל הקירור איטי, תעקוב אחרי מפלס נוזל הקירור ותוסיף כדי שלא יהיה חסר. כמובן שלא מומלת ליסוע הרבה עם הרכב במצב זה.

במידה ומדובר בנזילה חזקה לא מומלץ בכלל להניע את המנוע מאחר ואתה עלול לגרום לנזק גדול ויקר (אטם ראש מנוע, ראש מנוע וכ'ו).

מאור30 - הרכב לא יכבה כתוצאה מהתחממותוחוסר בנוזל קירור ואין שום סיבה שהמנוע יתפס בתופעה כזו.

פורסם
ראשית, הכל תלוי בעוצמת הנזילה.

במידה ומדובר בנזילה חלשה ואיבוד נוזל הקירור איטי, תעקוב אחרי מפלס נוזל הקירור ותוסיף כדי שלא יהיה חסר. כמובן שלא מומלת ליסוע הרבה עם הרכב במצב זה.

במידה ומדובר בנזילה חזקה לא מומלץ בכלל להניע את המנוע מאחר ואתה עלול לגרום לנזק גדול ויקר (אטם ראש מנוע, ראש מנוע וכ'ו).

מאור30 - הרכב לא יכבה כתוצאה מהתחממותוחוסר בנוזל קירור ואין שום סיבה שהמנוע יתפס בתופעה כזו.

סלח לי אך לפי תשובתך כניראה שאינך מודע לכך שכתןצאה מנסיעה בלי נוזל קירור בלוק המנוע מגיע לטמפרטורת חום מאוד מאוד גבוהה עד למצב בהם הבוכנות מיתרחבות ועלולות להיתפס בצילינדרים. אם לא ידעת זאת אז תמיד ניתן ללמוד משהו חדש.

פורסם

הרבה לפני שבכלל אפשרי להגיע למצב כזה טמפ' העבודה תרקיע שחקים, הנורית של מד החום תדלק, אטם ראש המנוע ישרף ובמקרה גרוע מאוד רעש המנוע יקבל עיוות.

פורסם

לא מחייב בכלל. לעיתים ללא נוזל קירור בלוק המנוע ייפגע אף יותר מהראש עצמו למרות שבכל מיקרה הראש יעבור שיפוץ מלא כאשר יהיה מדובר באוברול שלם אם ניתפס מנוע. בכל מיקרה בוודאי שהיתכוונתי לנזק שייגרם בטמפרטורת חום גבוהה ולא בחום שקצת מעל טמפרטורת עבודה.

פורסם

בא נתחיל לאט... מה זה "המוסכניק אמר לי שיש לי דליפה מהרדיאטור " ???

אתה לא בודק לבד מפלס נוזל קרור ?

כל כמה זמן אתה בודק ?

כמה נוזל אתה מאבד...? נגיד ליטר כל 500 ק'מ ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אפשר לנסות לסתום את זה.

בבוקר ובצהריים אתה לא תצליח ליסוע יותר מ1.5 ק"מ בערך בלי לעצור לקרר את הראש (שזה לא בריא בכלל!)

בלילה, 5 ק"מ אפשר להעביר בשקט.

עדיף להחליף\לתקן רדיאטור לפני שילך ראש.

• תוכן חדש...