Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 60K

Nisim46
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות בתקופה הקרובה משפחתית (5) אם מנועה בין 1.6 ל 2 דגשים שלי רכב אמין וביטוח לא בשמיים וכמובן איבזור ברמה הגבוה ביותר שהתקציב מאפשר!

כעיקרון שיהיה כמה שיותר חדש הגג זה 2010 בערך מתחיל מ2007.

אופציה לסנרוף ורדיו דיסק דבל דין משולב DVD + GPS מקורי גם רצוי אם לא רדיו מקורי גם תקף יש לי סט רמקולים של טוויטר וופרים 6.5 אינץ מעוד חשוב שיהיה מותאם.

חשבתי על הונדה סיוויק 1.8 או ההיברידית 1.4

מיצובישי לנסר 1.5/1.8

סוברו בי 4 2000

טויוטה קורולה 1.6

שברולט קרוז 1.6

פורד פוקוס

קיה פורטה

פג'ו 407

זה מה שחשבתי הצעות יתקבלו בברכה.

רכב אם מנועה מעל ל 1.8 כמו סוברו בי4 כן אני לוקח בחשבון בתני שהוא מעוד יפה יחסית למחיר שלו גם איבזור וזה אבל באופן כללי אני רוצה משהוא בין 1.6-1.8

תקציב הוא 45K בחריגה עד ל 70K אם יש משהו ממש שווה כולל איבזור פנימי .

תודה מראש שבת שלום.

פורסם

מחפש לקנות בתקופה הקרובה משפחתית (5) אם מנועה בין 1.6 ל 2 דגשים שלי רכב אמין וביטוח לא בשמיים וכמובן איבזור ברמה הגבוה ביותר שהתקציב מאפשר!

כעיקרון שיהיה כמה שיותר חדש הגג זה 2010 בערך מתחיל מ2007.

אופציה לסנרוף ורדיו דיסק דבל דין משולב DVD + GPS מקורי גם רצוי אם לא רדיו מקורי גם תקף יש לי סט רמקולים של טוויטר וופרים 6.5 אינץ מעוד חשוב שיהיה מותאם.

חשבתי על הונדה סיוויק 1.8 או ההיברידית 1.4

מיצובישי לנסר 1.5/1.8

סוברו בי 4 2000

טויוטה קורולה 1.6

שברולט קרוז 1.6

פורד פוקוס

קיה פורטה

פג'ו 407

זה מה שחשבתי הצעות יתקבלו בברכה.

רכב אם מנועה מעל ל 1.8 כמו סוברו בי4 כן אני לוקח בחשבון בתני שהוא מעוד יפה יחסית למחיר שלו גם איבזור וזה אבל באופן כללי אני רוצה משהוא בין 1.6-1.8

תקציב הוא 45K בחריגה עד ל 70K אם יש משהו ממש שווה כולל איבזור פנימי .

תודה מראש שבת שלום.

רדיו דיסק עם דאבל דין ומערכת DVD לא בעיה להתקין באף רכב כמעט היום,הכל שאלה של מזומנים בכיס.כמו שאומר השיר של אייל גולן -הכל צפוי והרשות נתונה.. :roll:

אפשר בתקציב הכמעט עליון למצוא מאזדה 3 ספיריט, 2007 מנוע 2000, מאובזרת עם מגנזיום וסאן רוף. באיזור ה-65,000 ואולי פחות קצת.הקרוז רכב די חלש (בתקציב שלך אתה לא תקנה את הדגם המשופר),טויוטה בתקציב הזה תהיה רק רובוטית 2008 (אם תרצה לרכוש אוטומטית זולה יותר- הן מעולות בשנתונים 2006-7,הגיר הרובוטי שהתחיל ב-2008 ונמשך עד אמצע 2009 בערך לא מתאים לכל נהג ועלול להתגלות כנפילה).

מחיר ביטוח באופן כללי הוא פונקציה של גיל נהג+עבר ביטוחי,מס' נהגים ברכב.ביטוח של נהג חדש/צעיר יעלה הרבה מאוד כסף במיוחד במאזדה.

לגבי שאר ההצעות שהעלית,המתן לדעות נוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חפש מיצובישי לאנסר 1800 דגם לימטד מודל 2008.

הרכב מאובזר בריפודי עור,גג וג׳אנט 18״.

הוא מגיע עם מערכת שמע מקורית עם סאבוופר.

לא תצטרך את הרמקולים שלך,פשוט שומעים מעולה!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
חפש מיצובישי לאנסר 1800 דגם לימטד מודל 2008.

הרכב מאובזר בריפודי עור,גג וג׳אנט 18״.

הוא מגיע עם מערכת שמע מקורית עם סאבוופר.

לא תצטרך את הרמקולים שלך,פשוט שומעים מעולה!

יש לי מערכת בשווי 6 אלף שקל אני לא צריך לדאוג לרמקולים.

חשבתי על מיצובישי לנסר אבל חבר אמר לי שלמיצובישי יש הרבה בעיות טכניות יחסית.

פורסם

לגבי הקרוז, הרכב אמין, ומציע רמת אבזור גבוהה- 6 כריות אוויר ,ביטול כרית אוויר, יציאת AUX לחיבור נגן, שליטה מההגה על הסטריאו ועוד... בתקציב הזה תוכל למצוא שברולט קרוז 09 מליסניג ב57 אלף לדגם LS מנוע 1.6 סביב 70 אלף ק"מ

או פרטית 09 ב67 אלף ש"ח סביב 70 אלף ק"מ . יתרון נוסף שיש לקרוז היא רמת הבטיחות הגבוהה (5 כוכבי בטיחות במבחני ריסוק של EURO NCAP השיגה את הציון הגבוה ביותר) ומרחב פנים הגדול בקטגוריה.

גיא משברולט

פורסם
יש לי מערכת בשווי 6 אלף שקל אני לא צריך לדאוג לרמקולים.

חשבתי על מיצובישי לנסר אבל חבר אמר לי שלמיצובישי יש הרבה בעיות טכניות יחסית.

הדבר האחרון שניתן להגיד על הלאנסר הוא שהיא לא אמינה!

מעניין מהיכן המידע של החבר ועל מה הוא נוסע?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

חפש קורולה רובוטית מיד ראשונה פרטית מודל 2009 המחיר בסביבות 62-65 אלף ש"ח תלןי בק"מ.

היתרון הוא שרוב הרכבים האלה שמורים מאוד ונסעו מעט, הסיבה היחידה לירידה במחיר זה הגיר הרובוטי שהוא לא נוראי .

קנינו כזאת לפני שבוע ב62 לרכב במצב חדש לחלוטין.

• תוכן חדש...