Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היה לי בעבר 307CC שקיבלה תאונה בחנייה ומאז מכרתי אותה וקיבלתי כסף מהביטוח, ההתלבטות שלי כרגע היא בין 3 רכבים

יונדאי ולוסטר, שירוקו, או.... לקסוס is250 שנת 2007-2008 במחיר סביר, מה דעתכם? מה הכי עדיף? לקסוס נראה לי חזק.

פורסם

לא כל כך הבנתי את השיקולים. אלו שלוש מכוניות שונות לחלוטין. אחת משפחתית (וולוסטאר), אחת ספורטיבית (שירוקו) והשלישית מנהלים\פאר (הלקסוס).

למרות שאף אחת מהמכוניות היא לא קבריולט, הכי קרובה לרכב הקודם שלך מבחינת יופי וכוח זה הוולוסטאר.

אם תספר מה אתה מחפש ברכב, יוכלו לענות לך פה עוד חברים.

פורסם

שירוקו-בחלק מהדגמים המנוע מספק ביצועים טובים,בחלק לא כל כך(מנוע 122-זה לא ספורטיבי).

ולוסטר-לא מצאתי את הספורט ברכב הזה,מנוע דיי חלש,תאוצה כמו של כל משפחתית רגילה ועיצוב(אני אישית לא התחברתי).

לקסוס-יוקרתית משומשת האוטו דיי צפוף(אבל כנראה זה לא מפריע לך).

אני הייתי הולך על שירוקו בדגמים החזקים שלה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אופי הרכבים שונה מאוד.

השירוקו מעוצבת מאוד, בעלת מנועי טורבו טובים מאוד ויכולת ספורטיבית לא רעה.

היונדאי היא המעוצבת לקהל הרחב, יש לה מנוע קצת חלש בהשוואה לשירוקו, איבזור עשיר ויכולת ספורטיבית בינונית יחסית.

הלקסוס IS הוא רכב מנהלים, מבוגר יחסית, בעל עיצוב דיי מרובע, אבזור ואיכות המתאימים לקטגוריה.

אני חושב שהלקסוס מבוגרת, אם אתה מחפש להנות מהרכב, ולהוסיף על זה את אפקט ההגעה לך על השירוקו ( מנוע 2.0) מומלץ.

ואם התקציב שלך רחב אולי תמצא בימר סידרה 3 קופה משנתון 07-08.

פורסם

מרוב המקרים, ה-1.4 של השירוקו לא מומלץ בעליל. אז אם תחפש שירוקו, רק 2 ליטר, אבל היא ממש לא יכולה להיות במשוואה עם הולוסטר, כך שתספק תשובות ויהיה אפשר לייעץ לך בצורה טובה יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מרוב המקרים, ה-1.4 של השירוקו לא מומלץ בעליל. אז אם תחפש שירוקו, רק 2 ליטר, אבל היא ממש לא יכולה להיות במשוואה עם הולוסטר, כך שתספק תשובות ויהיה אפשר לייעץ לך בצורה טובה יותר.

אולי חדל עם הקשקשת על המנוע?

פורסם
לא כל כך הבנתי את השיקולים. אלו שלוש מכוניות שונות לחלוטין. אחת משפחתית (וולוסטאר), אחת ספורטיבית (שירוקו) והשלישית מנהלים\פאר (הלקסוס).

אני אגיד לך מה המכנה המשותף של כל הרכבים האלה, פוזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אולי חדל עם הקשקשת על המנוע?

וזה מדוע? כי יש מנוע אחד שעדיין עובד לעמות עשרה שלא? אההה, צודק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מבין שאתה מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה? שיש לך גישה למחשבים של צ'מפיון ואתה יודע כל? נראה לי שיש למישהו פה ריגשות נחיתות.

פורסם

ממש לא. השירוקו היא הפייבוריטית שלי ללא ספק כאוטו, אבל לא עם מנוע שהולך לעזאזל כשהוא עדיין חדש דנדש.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם כל למי שכתב למעלה - היונדאי לא מכונית משפחתית.

אכן המכנה המשותף לרכבים שציין פותח השרשור - פוזה.

מציע להמתין עם תגובות מיותרות טרם פותח השרשור יפרט כמעה יותר באשר לדרישות שלו מהרכב.

תקציב / שנתון וכד'.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

חבל שדברים שנאמרים ללא ביסוס זוכים כאן לפרסום. אכן הייתה בעיה במנועי האלה, רוב הבעיות היו במנוע בעל 160 כ"ס עם סופרצ'ארג'. רוב הבעיות היו בשנת 2009 אז המנוע נחשף.

היצרן עשה שינויים רבים במנוע וכן שיפר אמינותו, וללא קשר כל המנועים שעשו בעיות הוחלפו בצורה טובה.

עדות לכך, בשנת 2009 רכשתי גולף היילין, ב-8000 ק"מ בגלל רעשים מוזרים במנוע וחוסר "סחיבה" הוחלט להחליף את המנוע, עם המנוע החדש עברתי 37 אלף ק"מ ללא כל בעיה.

• תוכן חדש...