Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי תקציב לרכישת רכב.

PrinceT
שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לקנות רכב אבל אני לא יודע על איזה מחיר של רכב להתמקד.

אני נהג חדש שנגמר לי עוד מעט הנהג חדש.

ונהג צעיר.

סך הכל אני יכול להוציא על רכב מקסימום 55K.

כמובן מעדיף להשקיע כמה שפחות כי הרכב מיועד לנסיעות מועטות יחסית, בערך 10 אלף בשנה.

לא משנה לי ידני או אוטומט, מעדיף ידני.

ההתבלטות שלי היא:

לקחת אוטו עד 20 אלף שקל, לדוגמא פולקווסגן גולף 1.6 ידנית. שזה אוטו סביר למחיר שלו. **אני לא יצטרך לעשות ביטוח מקיף*

לקחת ניסאן אלמרה / הונדה סיוויק בשנתונים של 05-06 בערך ב 30-35 אלף שקל. **אני יצטרך לעשות ביטוח מקיף*

או לקחת אוטו כמו סיאט איביזה 09 בערך ב 55K שוב אני יהיה חייב בביטוח מקיף יקר בגלל האוטו הגניב.

העניין הוא שאני רוצה לבצע את הרכישה הכי מושכלת מבחינה כלכלית, שאני יאבד כמה שפחות כסף על הרכב, הן מבחינת הערך שהוא מאבד, תיקונים וביטוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לא לנצל את כל התקציב, אל תשכח שהביטוח שלך יעלה לא מעט, הדלק יקר וגם הטיפולים. הכי חכם לדעתי יהי לקנות מיני בת שנתיים או 3.

אתה יכול לחפש סוזוקי אלטו, בסביבות ה-40 אלף שקלים אתה יכול למצוא אחת ידנית מ-2010, רכב מאוד חסכוני גם בדלק ובהוצאות תחזוקה בכלל ובעקבות ההתייקרות הממושכת של הדלק הפופלאריות של רכבי המיני תמשיך לצמוח.

אפשר לנסות גם פיג'ו 107 מ-2010 אבל המחיר יהיה גבוהה יותר.

אתה יכול לנסות גם יונדאי I10 אבל הדגמים הידניים הגיעו בהתחלה בעיקר לחברות ההשכרה ושוב המחיר גבוהה יותר מזה של האלטו.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השיקול שלי הוא שאם אני מוציא 40 אלף על רכב אני רוצה לקבל קצת יותר "רכב" ולא סופר מיני. אז הסופר מיני יורדות מהפרק, אני יודע שאולי אני טועה אבל אני לא רוצה רכב כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה לקנות רכב אבל אני לא יודע על איזה מחיר של רכב להתמקד.

אני נהג חדש שנגמר לי עוד מעט הנהג חדש.

ונהג צעיר.

סך הכל אני יכול להוציא על רכב מקסימום 55K.

כמובן מעדיף להשקיע כמה שפחות כי הרכב מיועד לנסיעות מועטות יחסית, בערך 10 אלף בשנה.

לא משנה לי ידני או אוטומט, מעדיף ידני.

ההתבלטות שלי היא:

לקחת אוטו עד 20 אלף שקל, לדוגמא פולקווסגן גולף 1.6 ידנית. שזה אוטו סביר למחיר שלו. **אני לא יצטרך לעשות ביטוח מקיף*

לקחת ניסאן אלמרה / הונדה סיוויק בשנתונים של 05-06 בערך ב 30-35 אלף שקל. **אני יצטרך לעשות ביטוח מקיף*

או לקחת אוטו כמו סיאט איביזה 09 בערך ב 55K שוב אני יהיה חייב בביטוח מקיף יקר בגלל האוטו הגניב.

העניין הוא שאני רוצה לבצע את הרכישה הכי מושכלת מבחינה כלכלית, שאני יאבד כמה שפחות כסף על הרכב, הן מבחינת הערך שהוא מאבד, תיקונים וביטוח.

היי,

קח בחשבון שקניית רכב ואחזקתו זה לא עסק כלכלי. כסף תוציא בכל מקרה.

רכב ישן - עלות קניה נמוכה אך הוצאות גבוהות על תיקונים ודלק.

רכב חדש - ההיפך.

מה שצריך להוביל אותך זה השימוש ברכב.

שיהיה מתאים לך, שתהנה לנהוג בו ולהיראות איתו, שלא ישעבד אותך מבחינת דלק ותיקונים.

ממליץ לך להתמקד בפלח הסופר מיני / קומפקטיות, עזוב את המשפחתיות הגדולות. אתה עוד תגיע לגיל בו ״תיאלץ״ לקנות רכב כזה לאור שיקולים משפחתיים. רכב קטן / קומפקטי, גיר ידני, זה לדעתי מה שמתאים לך.

חפש כזה בן שנה - שנתיים, שעדיין באחריות היבואן, ועשית עסקה מצוינת.

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...