Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדלק יתייקר הלילה ב50 אגורות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשטייניץ ויועציו ברוך ה' לא חסר כלום, ואני גם מאחל להם שלא יחסר להם כלום,

אבל תטרחו רגע להציץ לשכבות מתחתיכם, אנשים עובדים כמו חמורים ולא מסוגלים להגיע לכלום

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לאיזה שרשור שייכת התגובה שלך?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איזה באסה,השארתי את הרכב בבסיס.

עלייה די רצינית הפעם,מצד שני עוד חודש חודשיים תהיה ירידה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה באסה,השארתי את הרכב בבסיס.

עלייה די רצינית הפעם,מצד שני עוד חודש חודשיים תהיה ירידה.

איך אתה יודע? אני דווקא חושב ההיפך. מחיר הדלק הוא תוצאה של מדיניות רוה״מ. אם מחיר לליטר יעלה בחודש הבא תתחיל מחאת הדלק (הלוואי!!!!) ורוה״מ ייאלץ להפחית את הבלו.

לכן, עדיף לתת לציבור הנהגים חודשיים שכ ירידה מזערית במחיר הדלק ואז להעלות את המחיר במכה בחצי שקל.

פורסם

עליית מחירי הדלק הלילה היא בגלל עליית מחירי הנפט והדולר, מה אתם רוצים מהממשלה? התקשורת אשכרה דופקת לאנשים את השכל.

פורסם

אם היית עוקב אחרי התקשורת השקרנית היית שם לב שבמהלך השנים האחרונות הממשלה העלת את המחיר בכל פעם כשעלה מחיר הנפט בעולם, אך מעולם לא הורידה אותו כשהייתה ירידה במחיר הנפט (והייתה יותר מאחת כזאת). אז כן, מותר להתעצבן

פורסם

"מעולם לא הורידה אותו כשהייתה ירידה במחיר הנפט" פשוט לא ייאמן...

או שהזיכרון שלך ממש קצר, או שאתה רק מאשש את התיאוריה שלי שהתקשורת דופקת לאנשים את השכל.

כשמחירי הנפט בעולם יורדים מחירי הדלק בארץ יורדים.

זה קרה החודש וגם בחודש שעבר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4236743,00.html

"ההוזלה באה בעיקר בעקבות הירידה במחירי הנפט באירופה בחודשיים האחרונים"

פורסם
"מעולם לא הורידה אותו כשהייתה ירידה במחיר הנפט" פשוט לא ייאמן...

או שהזיכרון שלך ממש קצר, או שאתה רק מאשש את התיאוריה שלי שהתקשורת דופקת לאנשים את השכל.

כשמחירי הנפט בעולם יורדים מחירי הדלק בארץ יורדים.

זה קרה החודש וגם בחודש שעבר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4236743,00.html

"ההוזלה באה בעיקר בעקבות הירידה במחירי הנפט באירופה בחודשיים האחרונים"

תודה. בדיוק התגובה שחיכיתי לה, אמנם הממשלה לא מורידה את המחירים בדיוק כמו שאגד לא טורחת להוריד את המחירים שהדלק מוזל.

אמנם אגד דואגים ישר לעדכן את המחיר בעליית מחירי הדלק.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
עליית מחירי הדלק הלילה היא בגלל עליית מחירי הנפט והדולר, מה אתם רוצים מהממשלה? התקשורת אשכרה דופקת לאנשים את השכל.

שים לב לחלק של המס בליטר 95 (39% בלו + מע״מ) ותבין למה התכוונתי.

שים לב גם לחוסר הפיקוח על סולר (ראיתי ליטר ב-9.07 וליטר ב-6.87 ושני המקרים בסניפים אחרים של אותה רשת תחנות, המחירים כוללים מע״מ) ותבין יותר טוב את תגובתי.

לא התלוננתי על העלייה הספציפית הזו, התלוננתי על מדיניות מיסוי הדלק ומרכיבי המס בליטר 95 וההחלטות על ספיגת העלייה במחירים או אי ההחלטה לעשות כן בהתאם לשיקולים פוליטיים.

אם מזה הבנת שאני שטוף מוח מהתקשורת, בהתחשב בזה שאני לא קורא עיתונים ורואה חדשות פעם בחודש... מצטער.

פורסם

HERE WE GO AGAIN.

עוד שירשור בכי על עליית מחירי הדלק. לא הראשון שנפתח ולא האחרון שינעל. למרות שמסבירים לאנשים אין ספור פעמים שככל שהם רוצים זכויות, הטבות ורווחה ככה המיסים יעלו. זה שהממשלה מושחתת זה לא חדש. זה שיש יותר מדי שרים זה לא חדש.

למרבה האירוניה יש את אלה שמנפנפים כל הזמן עם "השכבות החלשות". כל המיסים הם מן הסתם לתמוך בשכבות החלשות. אבל למרבה הצער זהו בעצם כדור שלג, ככל שהמדינה רוצה לתמוך בשכבות החלשות ככה המיסים יעלו יותר בשביל לגייס את הכסף בעבור תמיכה זו.

עובדה, כאשר רוצים לקצץ מיסים ולהוריד קיצבאות הראשונים שמתבכיינים ומתנגדים אלה הם ש"ס והמפלגות הדתיות. הם מנפנפים בגאווה בדגל הטיפול בשכבות החלשות.

אני אומר פאק איט. הישראלים לא מבינים שהמיסים הללו הם בעצם פונקציה של כל הזכויות שהם מקבלים וגם עקב היווצרות מצב מצב אבסורדי בלתי נסבל ובאמת הגיעו מים עד נפש. מצב שבו אלה שבאמת עובדים קשה מסביב לשעון צריכים לרדת ברמת החיים בכדי לממן את כל הפרזיטים ואוכלי החינם.

לפיכך, לפי דעתי אין מנוס מהפיכת מדינת ישראל ממדינת סוציאליזם חזירי למדינת קפיטלסטית.

בטלו את הביטוח הלאומי לגמרי. הקיצבאות היחידות שיהיו הן זיקנה, תמיכה במוגבלים שכלית ברמה גבוהה ובנכים. כמו כן, עזרה בקניית תרופות לקשישים ונצולי שואה. ודרך אגב, חובה להשאיר את כל העזרה לניצולי השואה כי עם יד על הלב מדינת ישראל דפקה אותם עד העצם. כספים שהיו מגיעים להם נגזלו עד כדי כך שניצול שואה חולם שיהיה לו מאוורר.

הפכו את מערכת הבריאות לפרטית לחלוטין. כל משפחה תקנה לעצמה פוליסת ביטוח שתכסה את כל הצרכים הרפואיים של המשפחה.

פאק איט אוול. בטלו את כל הקיצבאות חוץ מאלה שרשמתי.

בתמורה, תורידו לי את מס הכנסה, את המע"מ, את מחיר הדלק לרמה שפוייה, את מכירי המכוניות למחירים נמוכים עד ל 40 אלף שקל ממה שהם היו.

אז אם מחיר הדלק יירד אז גם מחיר הקוטז ירד וגם הלחם. כי מעכשיו יהיה יותר זול לייצר את המוצרים ולשנע אותם לחנויות.

בטלו את כל הסובסידיות למינהם ותורידו את המיסים בהתאם.

ככה כולם ירוויחו. האזרח הממוצע ישלם פחות על דלק ושאר המוצרים, השכבות החלשות ישלמו פחות על חשמל, פחות על כל המצרכים שיוזלו וגם הם ירוויחו.

אבל כמובן שש"ס ושאר הנשמות הטהורות יתנגדו כי אז המדינה תסגור את הברזים שמזרימים כסף חינם שזה אומר פחות כסף שאפשר לשים עליו את הידיים.

פאק איט, בטלו את כל הקיצבאות מלבד כמה בודדות וכמה שיותר מהר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
איך אתה יודע? אני דווקא חושב ההיפך. מחיר הדלק הוא תוצאה של מדיניות רוה״מ. אם מחיר לליטר יעלה בחודש הבא תתחיל מחאת הדלק (הלוואי!!!!) ורוה״מ ייאלץ להפחית את הבלו.

לכן, עדיף לתת לציבור הנהגים חודשיים שכ ירידה מזערית במחיר הדלק ואז להעלות את המחיר במכה בחצי שקל.

כי אם תשים לב, אחרי כול עליה,יש ירידה,זה בערך אחת לחודש,או ירידה או עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

CEREBRAL תפסיק לבלבל את המח !

המיסוי הכפול על הדלק והעלאת המיסוי התחילו הרבה לפני המחאה החברתית, טרכטנברג ודפני ליף.

במשך שנתיים מזבלים לנו במח שהמצב פה מעולם לא היה טוב יותר, ופתאום הפלא ופלא, באיבחה אחת אנחנו על סף תהום

ואוטוטו אנחנו כמו יוון וספרד.

שקרו אותנו אז ומשקרים לנו היום.

פורסם
CEREBRAL תפסיק לבלבל את המח !

המיסוי הכפול על הדלק והעלאת המיסוי התחילו הרבה לפני המחאה החברתית, טרכטנברג ודפני ליף.

במשך שנתיים מזבלים לנו במח שהמצב פה מעולם לא היה טוב יותר, ופתאום הפלא ופלא, באיבחה אחת אנחנו על סף תהום

ואוטוטו אנחנו כמו יוון וספרד.

שקרו אותנו אז ומשקרים לנו היום.

הוא דווקא לא כזה מבלבל במוח...

נכון המיסוי וכו' היה לפני... והיה הצדקה למחירים האלה אם הייתה תחבורה ציבורית נאותה בארצנו.

וכמובן שתעבוד בשבת (רחמנא לצלן אוי וואי זמיר!).

אני לא בא להתלונן כמו שאני בא לציין עובדה בשטח למי ששאל את עצמו "מה, עוד פעם שירשור דלק?"

כל מה שקרברל ציין נכון אם הדלק יורד הוא ישפיע על דברים אחרים כי אנחנו צריכים אותו בכדי לשנע דברים.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...