Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני רוצה לברר כמה בערך יעלה לי להחליף במוסך מנוע חדש לפיאט פונטו ספייס 2003 יאנג

אני פשוט מעוניין לרכוש רכב ממישהו בזול ונאמר לי שהמנוע במצב לא משהו.

תודה

פורסם

מה בדיוק יש למנוע? מעשן ? לא סוחב? אולי רק הראש פגוע? ולמה ללכת על מנוע מפירוק שאתה לא יודע מה מצבו שאתה יכול בעצם לעשות אוברול שהמחיר לא יקר במיוחד...?

פורסם

תראה אין לי בכלל ידע בעולם הרכב למען האמת

אני רק רוצה לדעת סדר גודל של מחיר מקסימלי שאני עלול לשלם בהרפתקה הזאת.. אם זה בכלל משתלם לי.

בעל הרכב טוען שהמנוע "טוחן מלא שמן"

פורסם

אם יש רק בעיית התחממחות ללא נזק לבוכנות /קומפרסיה תקינה סה"כ אולי תיקון ראש מנוע כולל יישור,חריטה ומילוי יספיקו (מחיר באיזור 2,000-3000+-)

מנוע חדש מהקופסא אני בספק רב אם תמצא.

לגבי עלות אל תשכח שיש להחליף עם מנוע רצועת טיימינג,משאבת מים , מחזירי שמן ומותחנים,יש פיאטים בהם יש פקקי מים הידועים בשם פקקי נס קפה, לא יודע אם בשלך יש+(לו זה היה הרכב שלי גם טרמוסטט +ניקוי רדיאטור)

אתה צפוי להגיע ל+-6,000 ואולי מעט יותר במקרה של החלפת מנוע. לגבי מחיר לאוברול כללי,תתעניין בבתי מלאכה לשיפוץ מנועים,רק קח בחשבון שהוא לא תמיד מצליח ב-100%.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אל תקנה את האוטו הזה.

עלות הרכב + עלות החלפת מנוע + ההתעסקות שמסביב יעלו לך הרבה כסף והרבה זמן ועצבים.

תמיד עדיף לשלם קצת יותר ברכישה ולרכוש רכב תקין ושמור עד כמה שניתן.

במיוחד אם זה רכב ראשון ואין לך ניסיון.

אה, וכמובן חשב לציין שכל המנועים החליפיים הם מנועים משומשים מפירוק בארץ או בחו"ל. וגם כשאומרים לך: "מנוע חדש" - מדובר במנוע משומש.

פורסם

אם המנוע במצב גמור, סימן שהזניחו עוד מכלולים ואתה קונה רכב הרוס.

בהתחשב במחיר שיעלה לך לסדר אותו, ובהתחשב בעובדה שפונטו 2006 כבר עולה סביבות 15-20K, אז תסיק מסקנות.

פורסם
תראה אין לי בכלל ידע בעולם הרכב למען האמת

אני רק רוצה לדעת סדר גודל של מחיר מקסימלי שאני עלול לשלם בהרפתקה הזאת.. אם זה בכלל משתלם לי.

בעל הרכב טוען שהמנוע "טוחן מלא שמן"

אם המנוע טוחן מלא שמן ומעשן אותו כמו שאומרים ככל הניראה באמת דרוש פה שיפוץ מנוע שלם (אובראול). עכשיו מבחינת המחיר זה הכל תלוי איפה אתה עושה את העבודה. יש מקומות שיעשו לך את העבודה ויכול לעלות 6000 ש"ח ויותר ויש מקומות שיעשו את העבודה ב-3000-4000 ש"ח. אני אישית אוהב את המקומות הזולים והמיקצועיים שניכנסים בקטגורייה של ה-3000 ש"ח לכל היותר לאובראול שכזה.

פורסם

תקשיב לתגובות למעלה תמיד עדיף לחפש רכב שמור בשביל מה להתחיל לשפץ יש פונטו בשפע

זה לא רכב נדיר מחיר זול חפש אחת שמורה ואתה תהנה

• תוכן חדש...