Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לרוקן אויר מהמערכת קירור פיג'ו 306 שנת 97

lioralk17
שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לפני שבוע בערך ניקרע לי הצינור שמעביר מים מהמנוע לרדיאטור (ככה ניראה לי שקוראים לזה)

עכשיו קניתי צינור חדש ואני יודדע שצריך לרוקן אויר ברגע שמחליפים את המינור כדי שלא יכנס אויר למנוע

עכשיו אני לא מוצע מאיפה לרוקן את האויר

יש למישהו דרך להסביר לי מאיפה לרוקן את האויר ?

הרכב הוא פיג'ו 306 שנת 1997 ידנית

תודה מראש לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במודל 1999 יש מעין פקק בחלקו העליון של הרדיאטור .הוא עשוי מפלסטיק ויש לסובבו בחצי סיבוב .לא לנסות להוציא ! זהו פקק שמיועד לסיבוב בלבד .על אחריותך ,כי הוא עדין.

ישנו מקום נוסף לניקוז שלא זוכר כרגע.

המתן לתגובות נוספות.

בברכה

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מלבד בורג ריקון על הרדיאטור, יש גם בורג ריקון מעל הטרמוסטט, ואחד סמוך לקיר האש.

מאיפה אתה בארץ ? אולי אוכל לעזור.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיר האש הוא המחיצה שבין תא המנוע לתא הנוסעים.

הרכב צריך להיות מונע בזמן הניקוז .

יש להיות עם אצבע על הדופק ובדיקה תמידית של מד חום מנוע וכמובן לוודא שהמאווררים נכנסים לפעולה בזמן.

בברכה

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצינור שמוביל מים מהמנוע לרדיאטור ?

אתה מתכוון לצינור התחתון העבה בצד של הנוסע ?

בכל מקרה, תצטרך למלא מים שיגיעו לגובה מעל פתח הניקוז הגבוה ביותר במערכת המיים, שנמצא בקיר האש, קח בקבוק מים מינרלים תחתוך את תחתיו והצמד את הפקק לפתח הרדיאטור, כך שאויר לא יברח, נוזל הקירוראמור לעלות בשלבים האחרונים בתוך הבקבוק מעל למפלס הפתח בקיר האש, ברגע שישפכו משם מים ללא בועות סגור את הפתח ההוא.

אהה, תעשה קודם את שאר הפתחים, הפתח ההוא הוא האחרון ברשימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב צריך להיות כבוי !!!

אם הרכב יהיה כבוי ויבוצע הניקוז גם בשיטה הכי נכונה בעולם אז ברגע שיונע יישאר המון אויר במערכת כי נוזל הקירור יישאב אל הבלוק מתנועת הסירקולצייה שמשאבת המיים מבצעת ויווצר חוסר בנוזל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...