Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום דבר על בולט? טוב, זה לא מעניין באמת - היה ברור שהוא ינצח...

אני רואה עכשיו אגרוף נשים (ספורט חדש באולימפיאדה) והשדרנים דיברו על אגרוף נשים ישראלי ואמרו משהו בסגנון "יש בישראל מתאגרפת ישראלית לא רעה בשם הגר פיינר".

לא רעה?

לא רעה???

הבחורה היא 5 פעמים אלופת העולם!

למה לעזאזל היא לא באולימפיאדה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין תקציב.

סתם, הגר היא מתאגרפת מקצוענית והתחרות פתוחה רק לחובבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סליחה על ההטעיה, הייתה לי בעיה בעריכה ואתה כבר הספקת לענות.

שוב, כאמור, היא מקצוענית.

לא שאני מבין מה זאת ההבחנה הזאת, בולט לא מקצוען? פלפס לא מקצוען?

לא יודע מה ההבדל.

פורסם

כנראה פספסתי את הקטע הזה. מה העניין עם החובבנות? הרי בשאר הענפים אלו מקצוענים בלבד...

בכל מקרה, לי הפריע בעיקר שהוא אמר שהיא לא רעה. זה בערך כמו לומר שבולט הוא אצן לא גרוע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרי בשאר הענפים אלו מקצוענים בלבד...

אתה נורמלי? עד לזכרון יעקב שמעתי את הדריכה של המאג! :lol:

פורסם
כנראה פספסתי את הקטע הזה. מה העניין עם החובבנות? הרי בשאר הענפים אלו מקצוענים בלבד...

בכל מקרה, לי הפריע בעיקר שהוא אמר שהיא לא רעה. זה בערך כמו לומר שבולט הוא אצן לא גרוע.

הקטע עם החובבנים זאת הרבה פוליטיקה מתובלת בטענה שבאגרוף מקצועני המתאגרפים מסכנים את הבריאות שלהם בקרבות והאיגוד האולימפי נגד זה.

אתה (והתקשורת בארץ) מנפח יותר מידי את עניין האלופת עולם, יש מספר ארגוני אגרוף שכל אחד מכתיר את האלוף שלו, ככה שהיא לא בדיוק הטובה בעולם.

פורסם

בולט לא אנושי, היה באופן יחסי בשנת דובים מאז ברלין 2009 בריצת ה100 , עם 9.58 ואמש חזר בענק (מיותר לציין שצעקות נשמעו על כל השכונה במהלך הריצה כאילו מדובר בגמר המונדיאל, היה אדיר).

מאוד מעניין אם היה מתאמן באותה אינטנסיביות , האם היה יכול לשבור את שיאו האישי

אתמול ראו שהוא עבד על הזינוק ברצינות ביחס להופעות הקודמות שם זינק באופן איטי אך הגביר לקצב מטורף בהמשך

בכל זאת נתן את כל כולו, בלייק בן ה21 נתן פייט לא רע בכלל עם 9.75 אבל כמו שזה נראה כרגע לא בטוח שיצליח לרדת מ9.75

בריצה להוריד מאית שניה זה מאוד קשה, עובדה שחוץ מבולט אף אחד לא ירד מ9.7 (שלא לדבר על 9.6)

ממה ששמעתי פסלו אותו על חומרים אסורים לפני כמה שנים והוא הורחק ל3 חודשים, אבל בכל הקשור לשיאים שהוא קבע, הבן אדם נקי. מה שלא בטוח שאפשר להגיד על הסינים , יהשיווין הסינית בת ה16 ששברה שיא עולם ב400 מעורב, עשו השוואה ואת ה50 מטרים האחרונים היא שחתה כמעט במהירות של לוכטה.

http://www.youtube.com/watch?v=omofmV6kFLM

(קראתי בישראל היום שאחד הכתבים שמע שיש לסינים שיטות שונות להמריץ את דם הספורטאים עם צמחים, הזרת דם של צבים ועוד, דברים שלא מתגלים בבדיקות שמוכרות במערב אירופה...כמו כן ספורטאיות שונות שלוקחות מדליות ולאחר מכן נעלמות מזירת הספורט העולמי)

בכל מקרה יהיה מעניין לראות את בולט (שלא אמר את המילה האחרונה עדין) בגמר ה200 ב9 לאוגוסט (החצי גמר ב8)

http://www.london2012.com/athletics/event/men-200m/phase=atm002100/index.html

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מה פירוש - שוחה מהר כמו לוכטה?

בכל מקרה, קראתי באיזה אתר שמישהו קרא באיזה עתון שאיזה כתב שמע איפהשהו שסינים אוכלים צמחים.

השמועות על צבים זה רק בריצות ארוכות. זה לא הולך בריצות קצרות.

פורסם

(קראתי בישראל היום שאחד הכתבים שמע שיש לסינים שיטות שונות להמריץ את דם הספורטאים עם צמחים, הזרת דם של צבים ועוד, דברים שלא מתגלים בבדיקות שמוכרות במערב אירופה...כמו כן ספורטאיות שונות שלוקחות מדליות ולאחר מכן נעלמות מזירת הספורט העולמי)

עולם השחיה המקצועי משחק כבר כמה עשרות שנים עם מינון דילול הדם של שחיינים וגם בהעשרת הדם בכדוריות דם אדומות כך שסה"כ אותה כמות של דם תישא בזמן נתון יותר חמצן לשרירים.

ואנחנו חשבנו שרק במנועים יש שיפורי נשימה! :lol:

פורסם

YUri תודה על התיקון, פספסתי את השיא שלו. בכל מקרה ספק גדול מאוד אם מישהו יצליח אי פעם להדביק את ההישגים של בולט

הכתב הוא עמית לוינטל, זו הכתבה

http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=19722&newsletter=30.07.2012

קטעים מתוך הכתבה

ל-100 מ' חופשי, שסוגרים את המשחה, היא הגיעה בפיגור שנייה מבייזל וסיימה שתי שניות לפניה. והכי מדהים: את 50 המטרים האחרונים ז'יוון שחתה מהר יותר מהמנצח במשחה המקביל לגברים - ראיין לוכטה (28.93 שנ' לסינית, 29.10 שנ' לאמריקני).

ההישג הלא טבעי הזה עורר מייד חשדות וספקנות בעולם השחייה, והרבה שמועות רצו סביב הבריכה. אתם יודעים, דיבורים על חומרים אסורים. אפילו לוכטה הודה: "כולנו דיברנו עליה בארוחת הערב. היא שחתה בצורה מרשימה מאוד. אילו היתה מתחרה בי, אני לא יודע, אולי היא היתה מנצחת אותי". מאמן השחייה האמריקני גרג טרוי שלח רמז יותר עבה כשאמר לעיתונאים: "אתם חבר'ה תעשו את התחקירים. למיטב זיכרוני, מדובר בספליט (מקטע השחייה) הכי מהיר בהיסטוריה הנשית".

וזה כמובן למצלמות ולעיתונאים. אוף דה רקורד, כולם בעולם השחייה טענו שמדובר בסימום תוך האשמה בוטה של ז'יוון והמשלחת הסינית. הרי ז'יוון הגיחה משומקום יחסית, לא רשמה הישגים בולטים ב-400 מ' מעורב ולא נחשבה לפייבוריטית. יש לה רק זהב באליפות העולם לפני שנה בשנחאי ב-200 מ' מעורב.

הסיפור הוא סין בפרט והמזרח הרחוק בכלל. היחסים בין המערב למזרח בספורט הפכו בשנים האחרונות למלחמה הקרה החדשה. יש המון פערי ידע, סימני שאלה וספקות באוויר. זאת מאז עקפה סין את ארה"ב בטבלת המדליות בבייג'ין 2008.

צ'ן ז'אנגאו, הרופא הראשי מטעם הוועד האולימפי הסיני בשנות ה-80 וה-90, הודה שבזמנו דאג לסימום ספורטאים, ותירץ: "בתקופה ההיא גם ארה"ב, בריה"מ, מערב גרמניה וצרפת, כולם השתמשו בסמים". הוא צודק, אבל לסינים יש עבר מפוקפק ומוזר. למשל, באליפות העולם בשחייה ברומא 1994 נשות סין זכו ב-12 מדליות זהב מתוך 16. מדובר כמובן בשחייניות אלמוניות שהגיעו משומקום ונעלמו לאחר מכן.

עד כה בלונדון 2012 סין מוליכה בבטחה את טבלת המדליות, גם דרום קוריאה מרשימה כהרגלה בעשור האחרון, ואף צפון קוריאה כבר השיגה מדליות בהרמת משקולות ובג'ודו.

דם של צבים

אז איך זה שהאסיאתיות, למרות החשדות הגדולים, לא נתפסות על סמים? ובכן, נושא החומרים האסורים והסימום הוא עניין של תרבות. למדינות באסיה יש שיטות טיפול רפואיות מסורתיות מוזרות שנראות חשודות בעיניים מערביות. בסין למשל, היו שמועות על דם של צבים שניתן לספורטאיות ומגביר את הסיבולת. בדרום קוריאה מדברים על צמחים פופולריים ייחודיים. המערב לא חשוף לחומרים ולידע הזה שיש במזרח וטבעי שלא מעט גבות מורמות, כי לא ידוע בדיוק על השפעת החומרים.

אסור להיתמם. גם במערב יש "סימום טכנולוגי" ובין מזרח למערב, חבל שמקרים חשודים כגון זה של יי ז'יוון מעיבים על האולימפיאדה ופוגעים באלופים נהדרים שנחשבים, לא רק תדמיתית, לנקיים.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אחד מהענפים שאני אוהב לראות זה הקפיצה לבריכה.

שלשום בלילה אני יושב וצופה בקפיצות של הנשים מגובה 3 מטר, ופתאום "וואוו!!" אני רואה אותה:

היא פשוט מדהימה. קוראים לה Francesca Dallape , איטלקיה בת 26.

היא אמנם לא הגיע לפודיום, אבל לי היא עשתה את הערב.

Londra2012TuffiTrampolino3mD26.jpg

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...