Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הם ניצחו את פדרר ושות', הם יכולים לנצח כל אחד.

וזה באמת היה יום טוב לישראלים. שטילוב אשכרה מתעמל מעולה, תומרקין באמת עשה הישג מרשים וקורזיץ... למה להרוס עם "בדרך למדליה"? יש עוד זמן...

היום אריק זאבי

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, התקווה האולימפית... לא יודע אם זה בגלל שהוא זקן או בגלל שהוא שאנן.

אגב, יש קטעים גדולים עם הסמסים שמשה גרטל מקבל. הוא מקריא אותם ברצינות תהומית ואנשים שולחים סמסים תחת השמות "שמחה ריף" ו"עמית רומם" (אותם הוא מקריא מבלי להבין את הבדיחה) ועם שאלות בסגנון "האם אכילת קטניות משפרת את השחיה בגלל הגזים" (להן בוקי עונה ברצינות גם כן - שלפני הרבה שנים ניסו להחדיר גזים לפי הטבעת של שחיינים מזרח אירופאיים בשביל לשפר את הציפה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אוי גדול... בדיוק הרגע גרטל הקריא שאלה בזו הלשון (שוב, ברצינות תהומית)

"נגסת בגמבה שואל: כבחור אתיופי מעניין אותי לדעת אם יש שחיינים מהקהילה". אפילו בוקי צ'יש התחיל לצחוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האמת, אני לא מבין מה רע בזה, לטעמי האישי זה דוקא משעשע מאוד וכשזה בא משני פרשנים שבאמת בקיאים בכל ענייני הבריכה, אז לדעתי זה סבבה.

אם זה היה סתם שני אהבלים שלא מבינים כלום ומקשקשים על שטויות זה באמת מעצבן אבל כמו שזה, לדעתי מוסיף המון חן והומור לפרשנות שבמקרים אחרים עלולה להיות יבשושית ומשעממת.

שוב, דעתי האישית בלבד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני עם בגירה, שיהיה ברור. גרטל אולי קשקשן אבל הוא מאוד חינני. מוסיף הרבה צבע לשידורים. אני דווקא לא חושב שהוא מקצועי במיוחד בפרשנות, להפך - הוא נוטה להתלהב ולהגזים ובעיקר לטעות "אני חותם לכם שהוא מנצח!" ושנייה אחרי זה מישהו אחר מנצח... אבל זה בסדר, כי בוקי משלים אותו עם המון מקצועיות. הם יוצרים צוות טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שלא לדבר על זה שהקונספט הזה של לשלוח SMSים לפרשן והוא עונה על שאלות הצופים בשידור חי זה אחלה סטארט אפ שבעולם.

אני לא נתקלתי בזה עדיין בשום מקום, כולל תחנות זרות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עזבו את גרטל, הישראלים זה מה שמעניין כרגע, וכאן יש קוטביות מעניינת:

אריק זאבי עלה חצי רדום, שאנן, איטי וחסר אנרגיה. המתחרה שלו זיהה את זה מהר מאוד וברגע שזאבי ירד לקרקע (שלא לצורך ורק בגלל הנינוחות המוגזמת שלו) הוא קפץ עליו וגמר אותו סופית. זאבי אפילו לא ניסה לתפוס בדש הבגד. מה זאת החובבנות הזאת? פשוט בדיחה.

ולעומתו, אנדי ויוני פשוט מבריקים. אני ממש לא חובב טניס אבל אני יושב ורואה את המשחק שלהם ואחרי שהכינו אותנו כל-כך שהם נחותים מהאחים בריאן, אני לא רואה כאן שום נחיתות. סתם קצת חוסר מזל במערכה הראשונה. הם שווים לגמרי ולאף צד אין ברייק לשום כיוון. משחק פשוט מעולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מסכן אריק, ראיתי עכשיו ראיון עם אריק מלפני חצי שעה-שעה, באמת עצוב, הוא לא דמיין שדבר כזה יכול לקרות לו, אבל באמת היה נראה שהוא עולה לקרב רדום.

פורסם

שאפו לטומרקין על הישג השיא של השחייה הישראלית - מקום 7 במגר אולימפי בבריכה!

הלוואי ורק ישתפר..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...