Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי (יותר נכון שמעתי) את ה"גרטל" שאתה מתכוון אליו אתמול ביורוספורט - יש לו מבטא סקוטי כבד: המבטא האירי הרבה יותר נעים (ומובן). גם לי הוא שיגל את המוח, אז העדפתי לחזור לבידוריזציה של גרטל (שלנו המקורי). אני מתייחס אליו בתור קאלט, בגלל זה אני נהנה ממנו :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאיפה צץ האנייל הזה תגידו לי? הבנאדם על אנושי. הפלפס החדש?

פשוט מדהים איך שאחרי שהוא מחסל את לוכטה בקבוצתי, הוא עומד מול חבורת שחיינים מדהימים ב-200 וביציאה לבריכה הרביעית פשוט בבת אחת מתקדם עליהם באורך גוף שלם...

ואני חששתי שהבריכה הפעם תהיה לא מעניינת :roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם כזאת בריכה, אני כבר מחכך את ידי בהנאה בציפיה לאתלטיקה! :sissies:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבחינתי רק ענף אחד

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רק אותי מעצבן שעם ישראל, ואף כל מיני פרשנים דמיקולו באתרי הספורט מכסחים את הספורטאים הישראלים?

אדם שהשקיע את כולו כדי לייצג את המדינה שלך במשחקים אולימפיים צריך לקבל את הכבוד המגיע לו, גם אם הוא סיים במקום ה40.

הדבר היחידי שאותם אנשים המזלזלים בספורטאים יכולים להיות מדורגים בו במקום 40 בעולם זה אולי בהוצאת מוך מהפופיק, אבל זה לא מונע מהם לזרוק רפש.

לי זה עשה הרגשה טובה לראות את עיברי שוחה היום בחצי הגמר בפריים טיים, ואני בטוח שיותר אנשים ראו אותה מאשר את גל פרידמן לוקח זהב.

קצת פרופורציה לא הזיקה מעולם, אנחנו לא מעצמת ספורט ואי אפשר לקבל יש מאין, אבל כל ספורטאי שהגיע לאולימפיאדה צריך לקבל כבוד מינימלי.

חוץ מזה יש אחלה אולימפיאדה, ואם שטילוב יחזור עם מדליה (לא משנה הצבע) זה יהיה ההישג הגדול ביותר שידע הספורט הישראלי.

פורסם

גם בג'ודו וגם בבריכה הפרשנים ממש פרגנו!

פורסם

מסכים עם YURI, באמת אין הערכה וכבוד לספורטאים הנפלאים הללו שעושים מה שהם עושים במינימום תמיכה בדר"כ.

ואז בא "עיתונאי" כמו זה. גועל נפש.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כתב מטומטם.

בתור ספורטאי שהתחרה בעבר דברים כאלה מוציאים לי את הרוח מהמפרשים.

אני מניח שקל לכתוב דברים רעים על משהו שאתה לא יודע לעשות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ככה זה,משקיעים את המינימום של המינימום בהכשרת ספורטאים, במתקנים, בחינוך וכד׳,

ואח״כ באים בטענות לכל אלה שקרעו את התחת כדי להגיע לאולימפיאדה, ועושים מאמץ

כל כך גדול כדי להביא הישגים למדינה. זה פשוט גועל נפש.

פורסם

טוב, נו, למה בדיוק ציפיתם מסמרטותון דוגמת YNET.

פורסם

בקורת הבקורת על הבקורת- של הכתב

כתבתם גועל נפש ,סמרטוטון, מטומטם.

אכן לא "כיף" לקרוא את הכתבה, קל לבקר, קשה לעשות.

וכעת כמה שאלות: האם הכתב שיקר? הגזים? האשים את הספורטאים? האם ניתן לכתוב כתבה הפוכה לשלו? נניח שתתחיל במילים" הופעות מכובדות.... לסגל הישראלי"? האם הכתבה נותנת תמונה מעוותת של המציאות?

פורסם

הרוב המוחלט של המתחרים הישראלים נתנו את הכי טוב שלהם והתמודדו בכבוד מול יתר המתחרים (או מול המכשיר עליו הופיעו) וכן, נתנו הופעה מרשימה ביחס ליכולת וביחס לפערים הגדולים בין היכולות למעמד.

הייצוג הישראלי היחיד שהיה "עלוב" בהופעה של הישראלים הייתה הילדונת החמודה על הקורה.

היא היחידה שלא עמדה ב"סטנדרטים יצוגיים" של התחרות הזו.

אבל מה זה "סטנדרטים ייצוגיים"?

בדיוק באותו יום, אלוף העולם היפני נפל פעמיים משני מכשירים שונים, הוא כן עמד בסטנדרטים האלה?

הרי כשזה בא ממנו, זה הרבה יותר עלוב מאשר ילדונת בתחילת דרכה, אז אי אפשר אפילו לשפוט אותה לרעה.

לזכות במדליה אולימפית רק בגלל ערעור שלא שפטו היטב את הפאדיחה שלך בזמן שהירידה שלך מהסוס הייתה HEAD ON זה כן סטנדרטים אולימפים?

מתעמל יפני לפני 20 שנה היה מבצע חארקירי על המזרון על חלק מהתרגילים שהם הציגו השנה.

סתם רשעות ורעות רוח של כתב ממורמר ועלוב.

פורסם

הרוב המוחלט של המתחרים הישראלים נתנו את הכי טוב שלהם והתמודדו בכבוד מול יתר המתחרים (או מול המכשיר עליו הופיעו) וכן, נתנו הופעה מרשימה ביחס ליכולת וביחס לפערים הגדולים בין היכולות למעמד.

לכך הכתב התייחס. הפער בין היכולת למעמד.

הייצוג הישראלי היחיד שהיה "עלוב" בהופעה של הישראלים הייתה הילדונת החמודה על הקורה.

לא ראיתי שהוא כתב עלוב.אולי פיספסתי.

היא היחידה שלא עמדה ב"סטנדרטים יצוגיים" של התחרות הזו.

אבל מה זה "סטנדרטים ייצוגיים"?

בדיוק באותו יום, אלוף העולם היפני נפל פעמיים משני מכשירים שונים, הוא כן עמד בסטנדרטים האלה?

הרי כשזה בא ממנו, זה הרבה יותר עלוב מאשר ילדונת בתחילת דרכה, אז אי אפשר אפילו לשפוט אותה לרעה.

המקרה שלו עצוב.לא עלוב.גם אתה מתיחס לשתי הופעות לא מוצלחות אחרת, בגלל הציפיות.

לזכות במדליה אולימפית רק בגלל ערעור שלא שפטו היטב את הפאדיחה שלך בזמן שהירידה שלך מהסוס הייתה HEAD ON זה כן סטנדרטים אולימפים?

מתעמל יפני לפני 20 שנה היה מבצע חארקירי על המזרון על חלק מהתרגילים שהם הציגו השנה.

לא בקיא ולכן לא מגיב.

סתם רשעות ורעות רוח של כתב ממורמר ועלוב.

אי אפשר להאשימו בעודף פירגון. אם היה כותב הפוך משכתב, היה משקר? אולי הוא שפט לחומרה, גם אתה. נדמה לי שאני רואה

אצלו בקורת. איני בטוח שהיא ממוקדת בספורטאים דווקא.

בקשה לי ממגיבים עתידיים- קראו שוב את המאמר לפני שתגיבו. מאחל יום טוב לספורט הישראלי.

פורסם

[/color]לזכות במדליה אולימפית רק בגלל ערעור שלא שפטו היטב את הפאדיחה שלך בזמן שהירידה שלך מהסוס הייתה HEAD ON זה כן סטנדרטים אולימפים?

לא בקיא ולכן לא מגיב.

באיזה פרטים אתה לא בקיא?

אם בעניין החראקירי, סתם רמזתי לזה שגם ביפן "הדור הולך ופוחת" ואם מהתרסקויות קולסאליות מתעמלים יורדים מהמזרן שמחים ומקפצים כאילו זכו בזהב, זה לא אופייני, בייחוד לא ליפנים שעפ"י תפישתם, "המיטו חרפה על ארצם ועל הקיסר"

אם בעניין הירידה מהסוס HEAD ON, אני שואל אותך, איזה מתעמל עם קמצוץ אינטגריטי מעיז בכלל לערער על שיפוט על ירדה שכזו מסוס סמוכות?

לצערי אני לא מצליח למצוא סרטון של התרגיל המלא.

2012-07-31T012352Z_2_CBRE86T1SW700_RTROPTP_2_OLY-GYMN-GAMTEA-GAM400101.JPG

פורסם

כתבתי לא בקיא כי פשוט לא ראיתי את התרגיל.

על חרקירי כמובן שמעתי, במקרה דנן לפי התמונה שצירפת, זה דווקא קמיקזה.

אני מניח שהמתעמלים מאומנים לרדת בצורה גאה ובחיוך בכל מקרה, זה בטח לא מה שהוא הרגיש.

אתה אומר שהוא עירער וקיבל מדליה? מענין באמת לראות הסרטון. וגם הסרטון של השופטים. וגם לא ראיתי מעטפות.

• תוכן חדש...