Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלימה חזקה ואורות מצוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אתמול בלילה הייתי בתאונה (מתנדב במשטרה) וראיתי כמה רכבים (מתוצרת VAG) שכשהם בולמים בלימה יחסית חזקה אורות המצוקה נדלקים, וכבים רק לאחר כמה שניות בלי ברקס.

מוכר לכם, או שזה משהו מיוחד שהבנאדם הרכיב?

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ככה זה בקונצרן של פולקסווגן. הנושא עלה כבר מספר פעמים בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=431216&highlight=%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%94+%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A7%D7%94

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מפעיל את זה בעצמי לפחות פעם ביום!

אנשים טסים על כביש 6 130-140 קמ"ש ולא מבינים שאם הם חלמו לרגע, כיוונו תחנה ברדיו או כל איבוד ריכוז אחר, תמיד תהיה האטה חזקה לכיוון של 40-60 קמ"ש כי איזה אידיוט עצר להשתין ונעמד על השוליים. וזאת בלימת חרום של הורדה של כ 80-100 קמ"ש. אני מפעיל אורות מצוקה ואם זה שמאחרי עדיין טס אני גם מזגזג קצת בכדי שיבין שמשהו לא בסדר.

כל יום אני רואה לפחות תאונה קלה אחת שנגרמה מחוסר שמירת מרחק, אז שווה להפעיל את אורות המצוקה גם כשלא מפעילים ABS ובמיוחד אם מאחריך רכב מסחרי/משאית שיש לה מרחק בלימה בערך פי 5-10 ממך.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני מפעיל את זה בעצמי לפחות פעם ביום!

אנשים טסים על כביש 6 130-140 קמ"ש ולא מבינים שאם הם חלמו לרגע, כיוונו תחנה ברדיו או כל איבוד ריכוז אחר, תמיד תהיה האטה חזקה לכיוון של 40-60 קמ"ש כי איזה אידיוט עצר להשתין ונעמד על השוליים. וזאת בלימת חרום של הורדה של כ 80-100 קמ"ש. אני מפעיל אורות מצוקה ואם זה שמאחרי עדיין טס אני גם מזגזג קצת בכדי שיבין שמשהו לא בסדר.

כל יום אני רואה לפחות תאונה קלה אחת שנגרמה מחוסר שמירת מרחק, אז שווה להפעיל את אורות המצוקה גם כשלא מפעילים ABS ובמיוחד אם מאחריך רכב מסחרי/משאית שיש לה מרחק בלימה בערך פי 5-10 ממך.

:mm_yeah: +1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

האיתות כבה כאשר חוזרים להאיץ.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...