Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן 10w40 לסיאט איביזה 1999?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם

הטיפול מתקרב. הטיפול האחרון שמתי 10w40 של יורול. מחפש להשאר באותה צמיגות אבל שמן קצת יותר טוב.

ראיתי באוטודיפו מבצע 2 + 1 חינם. חשבתי לקנות שמן + 2 K44, כך K44 אחד אני מקבל חינם.

יש שם שני שמנים שנראים לי מוכרים

LM Mos2 (4L) האפור

LM super leichtlauf (4L) הזהב

האם המוס2 עדיף?

האם 4L מספיק לסיאט איביזה 1999 1.6 AEE

האם זול יותר אצל הפרסי?

120 לשמנים שציינתי + 80 ש"ח לשני K44.

הוא לא מוכן למסור פרטים על הK44 בטלפון אבל עשה טובה ואמר שהmos2 5 ליטר עולה אצלו 120 (כמו ה4 ליטר אצל אוטודיפו)...

אשמח לתגובות מהירות כל עוד יש את המבצע..

פורסם

טוב חברים על שאלה אחת קיבלתי תשובה תודות להיינס - צריך 3.5 ליטר לדגם המנוע הזה.

אשמח לעזרה לגבי שאר הנושאים.

פורסם

קודם כל אתה חוטא ומחטיא בכך שאתה מזלזל ביורול. מדובר על אחד השמנים הטובים שיש בשוק. אולי לא הטוב מכולם אבל בהחלט טוב מאוד. משתמש בסינטטי מלא שלהם בצמיגות 5W-30 לקורולה והאוטו נוסע מצויין. אישית אני לא ראיתי עדיין 10W-40 סינטטי מלא (יכול להיות שאני לא מעודכן). ממליץ לך בחום לשדרג במידה והכיס מאפשר לך לסינטטי מלא 5W-40.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...