Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בקרוב אחי קונה סקודה פאביה 1.4 MPI ידני, ואני מקבל מאחי את הרכב הישן שלו פורד פיאסטה 96 דגם יוטה,

האוטו שמור מאוד ועשינו לו לא מזמן צביעה כך שגם נראה דנדש, אבל מה שמדאיג אותי באוטו הזה שהוא עשה 605,000 קצת יותר מחצי מיליון קילומטר, והכל מקורי וכמובן ידני כמה לדעתכם האוטו עוד ישרוד עם נמשיך לתחזק אותו או שעדיף למכור אותו?

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

אני בספק גדול מאוד אם זה הקילומטראז' האמיתי של הרכב הזה. שים לב שבמד המרחק של הפיאסטה יש רק חמש ספרות ולא שש, ככה שאתה לא יכול לדעת כמה מאות אלפי קילומטרים עשה הרכב אלא אם יש לך תיעוד מיומו הראשון על הכביש.

בהנחה והקילומטראז' שאתה מציין נכון, אין הרבה סיכוי למכור את הרכב הזה במחיר סביר. תשתמש בו עד שתגיע התקלה היקרה הראשונה ותגרוט אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקילומטראז אמיתי וזה טיפה יותר מחצי מיליון, השאלה שלי היא בערך כמה קילומטראז יכול לעשות מנוע בנזין ידני של הפיאסטה

פורסם

מה זה משנה? אף אחד לא יקנה אותו.

אי אפשר להעריך כמה ק"מ מנוע יעשה, זה תלוי בהמון פרמטרים.

גם אם היה עם קילומטרז' סביר הוא לא היה שווה יותר מ4000 ש"ח, כך שעשיר לא תצא מהמכירה הזו.

פורסם

לא מכיר את המשפט,"נותנים לך תקח מרביצים לך תברח " ? :lol:

גם אם הרכב הזה עבר 600,000 ק"מ אני לא מאמין שלא שיפצו ברכב הזה ראש מנוע /החליפו מנוע,אלא אם אחיך היה היד הראשונה.

לעניין,אם אתה מכיר את הרכב הק"מ אינו רלוונטי לשנתון,סע,תהנה ובעוד 3.5 יש גריטה ותוכל לקבל אם תרצה 3,000 מהמדינה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האמת שיש בזה משו שק"מ לא נכון עכשיו שאני חושב על זה לא הגיוני שלא החליפו מנוע הרכב נוסע כמו חדש והוא אצלנו שלוש שנים כבר בלי תקלות ובלי ליתחמם בלי העין הרע

• תוכן חדש...