Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2003 מציאה של החיים

abogani
שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

מחר אני הולך לראות ובע"ה לקנות הונדה סיוויק 2003 .

יד שניה.

עם 80 אלף ק"מ !!!!!!!!!!!! והבנאדם מתחייב על הקילומטראז.

בנוסף הוא מתחייב על טיפול 80 אלף,

המחירון שהוא דורש הוא 33 אלף כולל הטיפול, הסיוויק ללא תוספות(ABS מגנזיום או סאן רוף)

בלי הטיפול הוא מוכן להתפשר..

אני לא מתכוון לקחת את האוטו למוסך אלא רק לעשות עליו סיבוב, אני מאמין שאוטו ללא בעיות והבנאדם נשמע מאוד אמין.

מה דעתכם האם שווה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין לך ניסיון עשיר או חבר מוסכניק, וגם זה לא תמיד מספיק , חייבים לקחת את הרכב למכון בדיקה.

רכב שהוא 9 שנים על הכביש, החלקים שלו מתבלים . בבדיקה בטוח ימצאו בעיות (חלקם זה כסתח אבל עדיין), ואז תוכל להוריד אותו עוד במחיר.

אני נפלתי בפח הזה שקניתי את הרכב הקודם שהיה יותר מציאה משלך , עם 60 אלף , ולא עשיתי בדיקה....זה הסתכם בקרוב ל20 אלף שח הוצאות בטווח של 3 שנים, חלק טיפולים שוטפים וחלק תיקונים. אם היתי לוקח לבדיקה, היתי חוסך קלאץ,מצבר,יוניט מאוורר לא מקורי שגרם לו להסתובב ללא הפסקה ...סיפור של 3 אלף שח , בלי לדבר על טיימינג שהגיע יישר אחרי הקניה.

לפני 3 שנים קניתי את הרכב ב2000 מתחת למחירון, והשקעתי בבום אחד 6K רק ליישר קו.

בזמנו לא היה לי ניסיון מה זה קלאץ תקול, או מצבר גמור. באורח פלא התקלות נפלו יום אחרי ששילמתי את הכסף. את הטעות הזו אני לא עושה יותר

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל ממש הבאסת לי ת'כאפה של החיים עכשיו אבל אני שמח שאתה אומר לי את זה אני יקח את זה יותר ברצינות ויקח ת'רכב לבדיקה, המוסכניק אמר שאם נעשה את הטיפול 80 אלף אצלו אז הוא יבדוק את הרכב יעשה עליו סיבוב (מנוע גיר) לא בדיקה מורשית אלא בחפיף.. בכל זאת נראה לי שאני יעשה בדיקה מלאה.

תודה לך אבל סה"כ אתה חושב שהאוטו שווה? אתה מרוצה מההונדה שלך? והרכב עוד לא עבר טיימינג אמרו לי ב90 אלף, ידוע לך כמה עולה טיימינג להונדה כזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והרכב עוד לא עבר טיימינג אמרו לי ב90 אלף

?!

מה זאת אומרת עוד לא עבר טיימינג?

בסיוויק דור 7 ההחלפה היא כל 100K או 5 שנים, המוקדם מביניהם.

אם הרכב הזה אף פעם לא עבר החלפה מאז שייצרו אותו - דבר ראשון שעושים איתו זה להחליף חגורת טיימינג, וזה עוד לפני שאתה רץ לספר לחברים שקנית אוטו.

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל ממש הבאסת לי ת'כאפה של החיים עכשיו אבל אני שמח שאתה אומר לי את זה אני יקח את זה יותר ברצינות ויקח ת'רכב לבדיקה, המוסכניק אמר שאם נעשה את הטיפול 80 אלף אצלו אז הוא יבדוק את הרכב יעשה עליו סיבוב (מנוע גיר) לא בדיקה מורשית אלא בחפיף.. בכל זאת נראה לי שאני יעשה בדיקה מלאה.

תודה לך אבל סה"כ אתה חושב שהאוטו שווה? אתה מרוצה מההונדה שלך? והרכב עוד לא עבר טיימינג אמרו לי ב90 אלף, ידוע לך כמה עולה טיימינג להונדה כזאת?

כן אחי, מזל שנכנסת לפורום , אני בזמנו לא עשיתי את זה ואכלתי תכאפה בכיס!

1. ממליץ לך לא לסמוך על מוסכניק , כי גם הוא לא יכול לדעת באופן כולל , ללא בדיקת מחשב מה קורה ברכב.

תעשה בדיקה, תעלה את התוצאות לפה ויעזרו לך להחליט. גם אם חלילה תאכל את ה500 שקל האלה, זה שווה את השקט הנפשי , שלא קנית חתול בשק (שנראה זהב טהור מבחוץ)

2. כמו שNINJMNKY ציין מעלי, הבן אדם מנצל את זה שהוא מוכר את הרכב ולא עשה טיימינג אחרי 5 שנים (בלי קשר לקילומטר הוא היה חייב לעשות, כי הרצועות האלה מתייבשות ויכולות להקרע כל רגע אחרי 5 שנים....בפוקס הוא לא אכל ראש מנוע, אם עד עכשיו לא עשה טיימינג).

עכשיו , אתה צריך הרבה סבלנות וכח מיקוח, שלא תעוף עליו מעצבים ותבריח אותו , כי את הפראייר שלא מבין הוא ימצא מהר מאוד

**טיימינג להונדה, לא בדקתי, יש לי חבר שעשה להונדה 2000 ועלה לו באיזור ה1000 שח עם עבודה. בהנחה ומדובר ברצועה אחת. תברר כמה עולה סט טיימינג להונדה הזו, ועל עבודה זה עוד 350-400 שח.

שיעשה טיפול לפני שהוא מוכר, כולל טיימינג וה80 אלף , יוריד מהמחיר ובנוסף בבדיקה שהיא חובה, סביר להניח שיהיו עוד פינוקים.

3. אני קניתי אז פולו פולצווגן 2001 , לא הונדה , מניח שהרכב חיה רעה ואם החלטת אהבת אותו אז לך באותו כיוון.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תברר את הנושא של הטיימינג (ואם לא עשו - אז אולי זה מבורות ואי ידע, אבל הרכב אולי הוזנח). אם לא בוצע, והמוכר יוכל לבצע או לקזז את העלות (תברר מהי) - מה טוב.

קח את הרכב לפחות לבדיקה למוסך, (לא חייב מוסך מורשה יבואן), אבל אחד כזה שמכיר את הדגם ויש באפשרותו להתחבר עם סורק ממוחשב.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה,

הודעתי לבחור שאני לא יוכל להגיע לפגישה איתו מחר, אז הוא בא עד אליי נסיעה של 30 דק' במיוחד- פרט חשוב !

סה"כ הרכב אחלה, כמה דברים שמאוד העלו אצלי חשד הם:

1. מראה אחת בצבע הרכב- כסף. והמראה השניה בצבע שחור! הוא אומר שהרכב לא עבר תאונה.

2. יש קילופי צבע רבים איפה שהפס הארוך הזה על הדלתות, ונדמה כאילו הצבע של דלת אחת טיפה יותר כהה מהשאר, שזה בפוקס ראיתי בקושי שמים לב.

החלטתי לוותר על האוטו גם כי המחיר כבד עליי גם טיפול וגם טיימינג, ולמה שהבנאדם יסע עד אליך שיש לו עוד קונים??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2 כללי אצבע:

1) כמה שהחבילה נראית יותר טוב תחשוד יותר.

2) אם יש ספק אז אין ספק.

בהצלחה!

נ.ב.

קילומטרז' זה לא הכל, לא מזמן מכרתי אלפא עם יותר מ200K והמצב המכאני של הרכב היה מושלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, ברגע שהתברר לך שהוא משך 4 שנים מבלי לעשות טיימינג- באותו הרגע היית צריך לרדת מהסיפור.

מדובר ברכב מוזנח, לך תדע איזה נזק כבר נגרם.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...