Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום.

אני עומד בפני קנייה של שברולט מאליבו 2005 (140K ק"מ) מאחת מסוכניות הטרייד אין.הרכב יפה ושמור, בנסיעה הרכב מצויין, הכל עובד טיפ טופ חוץ מ הבקרת שיוט והטיפטרוניק ( יש כפתור +/- בידית ההילוכים שאמור לתפקד כטיפטרוניק ברגע שמעבירים להילוך L). כפתור בקרת השיוט שאמור להפעיל את המערכת לא עובד והנורה לא נדלקת

כמה זה מסוכן?

האם יש קשר בין אחד לשני?

האם זה מעיד על בעיה עתידית?

המחיר ממש ממש אטרקטיבי ונסגר לפני נסיעת המבחן שבה עליתי על התקלה.

אשמח להערות

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אליה וקוץ בה. :)

הרכב כשלעצמו מאוד אמין, אלו רכבים שבנויים לק"מ גבוה ו 140K זה כלום למנועים ולגירים האלו, מהבחינה הזאת אתה מכוסה. טיפטרוניק לא עובד? אוקיי אין בעיה בתנאי שמדובר רק בטיפטרוניק אבל הגיר עובד חלק ונקי, ועדיף שתבדוק את זה טוב טוב לפני כן! שיפוץ גיר כזה זה באזור ה 5-6K וצפונה (תלוי איפה). אני לא הייתי לוקח רכב כזה עם בעיה בגיר, אם זה רק הטיפטרוניק לא עובד אז לא סיפור גדול.

בקרת שיוט לא עובדת - באסה! אני משתמש בזה תמיד בנסיעות בינעיורניות, כמעט תמיד למעשה. לדעתי זה יתרון עצום אבל אם אתה לא נוסע מחוץ לעיר הרבה גם לא סיפור גדול.

עכשיו וכאן יכול להיות שמגיעה האזהרה הכי רצינית. 2 בעיות כאלו ברכבים שהם בד"כ שמורים טוב טוב, גם בשנתונים האלו, יכול להיות שמעידות על כך שמישהו שיחק עם מערכת החשמל ברכב. כאן כבר הייתי נזהר. שמעתי כבר מחבר על מישהו שקנה אחת כזו בדיוק ששיחקו לה בצמות חשמל המקוריות בהתקנה מקומית ואחרי שהוא קנה אותה (גם כן זול, מחיר אטרקטיבי), אחרי חודש נשרף לו כל המחשב הראשי, 8K נזק ולך תדע מה עוד. יש המון בעיות בהתקנות מקומיות של כל מיני זבל. צמות החשמל המקוריות ברכבים האלו מאוד מסודרות והיבואן מעדיף שלא יגעו בהן בכלל בהתקנות מקומיות, ויש כאלו שמוציאים להן +\- במיוחד לכל מיני כאלה התקנות כדי שהמתקינים לא ישחקו עם הצמות המקוריות. 2 בעיות כאלו אלקטרוניות יכולות להעיד על בעיות חשמל. הייתי בודק את הסיפור הזה טוב טוב!

דרך אגב, סתם מסקרנות כמה זה מחיר אטרקטיבי? יש לך היום כאלו שאפשר להשיג עם ק"מ סביר גם באזור ה 32-34K, מה זה מחיר אטרקטיבי? 25 למשל?

ודרך אגב. אם אתה הולך על זו או על אחרת, תחשוב על מערכת גז. המנועים האלו הולכים 6טוב מאוד עם גז ואם זה לא מפריע לך בתור מגבלה (מקום בתא מטען, חניונים תת קרקעיים, למרות שהיום יש מערכות שלא מוגבולות חניונים) אז כדאי לך להתקין. ייצא לך במחירים של דלק באזור ה 1/12 בעיר ו 1/22-24 מחוץ לעיר. זה עובד! :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ראשית תודה על התשובה המפורטת.

שנית, המחיר 27.

לגבי התקנות מקומיות, ממה שנראה אין ברכב זכר להתקנה מקומית למעט טלפון קבוע..

לגבי הגז, הרכב לאישתי שנוסעת בערך 8000 ק"מ בשנה אז לא יודע כמה זה רלוונטי

דרך אגב, האוטו נקנה כתחליף לקוואליר (אני מחפש אמריקאית "אמיתית") איך האימפלה 3.4/ 3.8? מבחינת אמינות אני שואל, כל השאר אני יודע

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אימפלה אמינות פצצה. בדיוק כמו המאליבו (והביואיקים). הבעיה היחידה שיש לאימפלה זה שסתום (סולנואיד) לחץ שמן גיר מקורי שבד"כ נדפק אחרי 80-100K אבל מחליפים וזהו, שכח מזה לתמיד. לא זול בארץ אבל אפשר לקנות מחו"ל את החלק בפחות מ 200 ש"ח, חוץ מזה - טיפולים בזמן, חלפים מקוריים (זולים מאוד), שמן מתאים ונוזל קירור אדום ולא צריכות להיות תקלות. מנוע וגיר שאמורים להחזיק המון ק"מ. אחרי הכל זה רכב שבארה"ב משמש כניידת משטרה, גם דור ההמשך ש (לצערי) לא הגיע לארץ.

מחירי רצפה כמובן, 30K ל 2005 - פשוטו כמשמעו הרבה אוטו בכלום כלום כסף. נוסע יותר טוב מכל משפחתית 2012. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לדעתי וותר על הרכב,לא חסרים רכבים עם קילומטראז' נמוך יותר ועדיף לך גם את הדגם מ-2006 שהוא עבר מתיחת פנים,שהוא לטעמי לפחות נראה יותר טוב,פנסים שונים,גריל שונה,אני חושב שההספק עלה ב 20 כ"ס,הגה שונה עמוס בכפתורים וזהו לדעתי.

פורסם

המחיר גבוה משמעותית מ 2005.

האם יכול להיות שמדובר בפיוז שרוף של הבקרת שיוט?

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

יכול להיות אבל אולי גם יכול להיות שהבקר עצמו הלך ואז זה בטח סיפור יותר רציני, למרות שחלקים אפשר לקנות ב Ebay בלי בעיה. במיוחד כל הדברים שקשורים לחשמל ואלקטרוניקה (משקל וגודל יחסית קטנים, ככה שהמשלוח מחו"ל לא רציני)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

בס"ד

תודה רבה.

ויתרתי על הרכב.

הם לא מוכנים אפילו לבדוק במחשב מה הבעיה ואם אני רוצה לבדוק, על חשבוני.

אז אמרתי יפה תודה אבל לא תודה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
בס"ד

תודה רבה.

ויתרתי על הרכב.

הם לא מוכנים אפילו לבדוק במחשב מה הבעיה ואם אני רוצה לבדוק, על חשבוני.

אז אמרתי יפה תודה אבל לא תודה

ובשכל :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...