Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה חוקית בחו"ל(?)

or_b7
שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני משוחרר טרי מצה"ל (כולל שנת קבע), אחרי פסיכומטרי ולפני טיול גדול לדרום אמריקה.

אני מסיים את הטיול בסביבות ינואר ואז בעצם יש לי כמעט שנה עד שאני מתחיל ללמוד באוקטובר.

כרגע אין לי מושג מה לעשות עם השנה הזאת וחשבתי על אופציה של עבודה בחו"ל :?:

ממה שהספקתי לראות- רוב העבודות מדברות על עגלות, מובינג מנעולנות וכו'. בגדול אני לא נגד אבל אני מאוד רוצה שהעבודה תהיה חוקית ודי לא מתחבר לכל הקומבינות הישראליות.

אני מודע לכך שמדובר בעבודה שחורה סה"כ אבל אני באמת לא רוצה לבזבז את התקופה הזאת ורוצה לעשות עם עצמי משהו.

בנוסף גם הגעתי לאתר הזה שנראה מעניין - http://www.recruit.co.il/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%AA

אשמח לעזרה ממבינים בתחום - לטוב ולרע.

תודה!:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעבר עבדתי שנה בספינת נופש, נהנתי מכל רגע והצלחתי לחסוך סכום לא קטן אבל לא היו לי חיים!

במבט לאחור אם יש לך אזרחות או משפחה בחו"ל הייתי ממליץ לך לעבוד במדינה באיזה עבודה נחמדה שיש בה הגבלת שעות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לך להיות הפועל הזר במדינה אחרת?

באמת אתה לא יכול לעשות עם עצמך משהו שיקדם את עצמך מקצועית (וכלכלית) בארץ?

איזו חוויה זו בדיוק? מה אתה עושה עם עצמך שם?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזה מדינה אתה מתכוון לעבוד? כמו שרשום באתר שסיפקת העבודה בארה"ב ללא אישור היא חארטה בארטה. כלומר, לא חוקית ולא משנה מה מספרים לך. גם אם המעביד מוכיח לך שהוא עסק חוקי זה לא אומר שמותר לו להעסיק עובדים לא חוקיים. הקנס שהוא יקבל על העסקת עובד לא חוקי הוא קטן פי כמה מונים מהתועלת שהוא יפיק מכך שאתה עובד אצלו. לעומת זאת, העונש שאתה תקבל יהיה יותר משמעותי עבורך. כליאה בבית סוהר, מניעה של כניסה שלך בעתיד לזמן של 5 או 10 שנים או אפילו לצמיתות.

יש אופציה נוספת של חברות שנמצאות בארה"ב או בישראל "שמייבאות" עובדים לשם. אבל כאן מדובר בעובדים עם כישורים מיוחדים כמו רופאים, מהנדסים וכיוצא בזה שאין אותם שם. מדובר בוויזה HB2 או H2B ולוקח דיי זמן לקבל אותה. בכל מקרה, כאשר ישראלי מחפש עובדים בארה"ב לעבודה בעגלות וכיוצא בזה אתה צריך להיזהר שבעתיים. הישראלים למרבה הצער ידועים בקומבינות שלהם, גם אם זה על חשבונם של אחרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני פתוח להצעות ולא אמרתי שאני נעול על עבודה בעגלות או על ארה"ב (למרות שזה באמת היעד שהכי קרוב לדרום אמריקה).

ראיתי שמדברים על עבודה חוקית במקסיקו וברזיל (נשמע לי קצת מפוקפק[העבודה עצמה, לא החוקיות])

וגם על עבודה בסינגפור וניו זילנד (נשמע מעניין)

מישהוא התנסה/מכיר/שמע?

כמו שאמרתי - אני פתוח להצעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לך להיות הפועל הזר במדינה אחרת?

באמת אתה לא יכול לעשות עם עצמך משהו שיקדם את עצמך מקצועית (וכלכלית) בארץ?

איזו חוויה זו בדיוק? מה אתה עושה עם עצמך שם?

ליביו

לפעמים הפועל הזר במדינה אחרת עושה קצת יותר מאשר משכורת מינימום בישראל במקסימום שעות...וזה כמובן מנסיון..ויש עוד הרבה שיכולים לומר זאת כמוני..לצערי הרב.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבדתי בניו זילנד בעגלות לפני שנה ... תקופה מדהימה שאני אישית מאוד נהנתי בה(חזרתי אחרי 4 חודשים בשביל לימודים..)

והבנתי שעכשיו גם אפשר לעבוד שם בצורה חוקית..

חשוב שתיקח בחשבון שעגלות זה לא לכל אחד וכמו שיש אנשים שעושים באופן קבוע 2000$ וצפונה בשבוע יש כאלה שבסוף חוזרים לארץ אחרי שהם הפסידו את הכרטיס טיסה וכו'...

אם תחליט על עגלות אני יכול להמליץ לך על החברה שהייתי בה ולהפנות אותך לאנשים הרציניים ולמשרדים שלהם בארץ - במידה וכן תפנה אליי בפרטי בשמחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עבדתי באוסטרליה בסידני, מכונאי רכב, ובצפון, קיירנס מכונאי יאכטות, הכסף היה טוב ואיפשר לי להמשיך לטייל

אבל רק שתדע שקשה מאוד למצוא עבודה חוקית בלי האישורים המתאימים בחו"ל, והסכנה שיתפסו אותך לרוב לא שווה את זה (באוסטרליה זה איסור כניסה של 5 שנים וכנס כספי גבוהה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

D7%94_%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%AA

אשמח לעזרה ממבינים בתחום - לטוב ולרע.

תודה!:-)

הייתי שם ,עשיתי את זה ,הרווחתי ולא אחזור על זה לעולם.

הסיכוי שלך להפסיד או להיות במצב של לגרד בקושי את ההוצאות שלך הוא גבוה יותר מהסיכוי של להרוויח,

הישראלים האלו "בעלי העסקים" שאוספים אותך לעבודה הם הראשונים שידפקו אותך .

קח לדוגמה את נושא ציורי השמן שמוכר לי היטב :

הישראלי קונה אותם ב5 יורו ליחידה בקנייה מרוכזת וגדולה מסין

הוא שולח צוותים למכירות מדלת לדלת ובעסקים פרטיים

המחיר לציור אתה קובע כראות עינייך (בין 80 ל120 יורו )

ומתוך הסכום הזה אתה מחזיר לבעל הבית 75 יורו וההפרש שלך.

אם יהיה לך מזל אתה תמכור 3 ציורים ביום אחרי ששברת רגליים כל היום ברחובות

הטחונים שאלפי ישראלים מוכרי ציורים היו לפנייך.

הימים בהם אתה לא תמכור כלום הם רבים וכל עוד אתה שם אתה צריך :

להחזיר הוצאות טיסה,לכלכל את עצמך,לשלם את השכירות (גם שם הישראלי עושה עלייך קופה )

הכל אותו פרנציפ (עגלות,ציורים,מנעולים,שטיחים)

תטוס לחו"ל לטייל -את הכסף עדיף להרוויח כאן.

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא ממליץ לך להתרחק מכל ציורי השמן והישראלים שינסו למכור לך את זה, אני היתי מחפש תחלופות אחרות, יש מספיק מקומות לנסות להרוויח את הכסף (תנסה להתחבר למקומיים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם ,עשיתי את זה ,הרווחתי ולא אחזור על זה לעולם.

הסיכוי שלך להפסיד או להיות במצב של לגרד בקושי את ההוצאות שלך הוא גבוה יותר מהסיכוי של להרוויח,

הישראלים האלו "בעלי העסקים" שאוספים אותך לעבודה הם הראשונים שידפקו אותך .

קח לדוגמה את נושא ציורי השמן שמוכר לי היטב :

הישראלי קונה אותם ב5 יורו ליחידה בקנייה מרוכזת וגדולה מסין

הוא שולח צוותים למכירות מדלת לדלת ובעסקים פרטיים

המחיר לציור אתה קובע כראות עינייך (בין 80 ל120 יורו )

ומתוך הסכום הזה אתה מחזיר לבעל הבית 75 יורו וההפרש שלך.

אם יהיה לך מזל אתה תמכור 3 ציורים ביום אחרי ששברת רגליים כל היום ברחובות

הטחונים שאלפי ישראלים מוכרי ציורים היו לפנייך.

הימים בהם אתה לא תמכור כלום הם רבים וכל עוד אתה שם אתה צריך :

להחזיר הוצאות טיסה,לכלכל את עצמך,לשלם את השכירות (גם שם הישראלי עושה עלייך קופה )

הכל אותו פרנציפ (עגלות,ציורים,מנעולים,שטיחים)

תטוס לחו"ל לטייל -את הכסף עדיף להרוויח כאן.

כמו שאמרתי, הישראלים הם מלכי הקובינות בעסקים הללו. בנוסף כמו שאמרו כאן, העבודה הזו היא לא לכולם כי בהרבה מקרים צריך לשקר, לעבוד על אנשים בעיניים ולתחמן אותם. לא כולם יכולים להיות כאלה לכן העבודה בהחלט לא לכולם.

מה עושים במובינג? נותנים לבן אדם הצעת מחיר להעברת דירה וכדומה וכאשר מעבירים את הרכוש דוחפים כמה שיותר פריטים לקופסאות בודדות. ככה מחייבים אקסטרה על עוד קרטונים. זה בוודאות לתחמן את הלקוח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יודע להתעסק עם פיברגלס\תבניות\אפוקסי\גבס\שוקולדים?

אם כן, GET OVER HERE! (צ'ילה)

עוד כמה חודשים יש לי בשבילך עבודה עם חוזה כמו שצריך עם ויזת עבודה מסודרת ב100%.

העבודה היא במפעל לייצור תבניות שונות מכל מני חומרים שונים.

get_over_here_by_avgn521-d3a4drj.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...