Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלייה במחירי הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד מהשירשורים המיותרים ביותר שראיתי.

בכל מקרה, מה אנשים היו מוכנים בכדי לחזור למחיר הדלק של שנים קודמות? אולי גם להרוויח כמו פעם? באוקטובר 2000 שכר המינימום היה 2965 ש"ח ו 15.94 ש"ח לשעה. האם אנשים רוצים לחזור לשכר הזה בכדי לשלם את אותו המחיר על הדלק?

יש קשר ישיר בין יוקר המחיה לבין הדלק. כאשר המשכורות עולות מן הסתם גם הדלק עולה. לא ניכנס יותר מדיי לחפירות כאן.

http://www.hilan.co.il/calc/MinimumWageCalculator.aspx

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מעניין שבאותה נשימה בה הכתרת שרשור כלא ראוי, נתת את הצידוק האמיתי לקיומו.

בשעה ששכר המינימום עלה בחמישים אחוז ב12 שנה האחרונות, שילש הבנזין את מחירו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שמע, אין בעיה, אתה תמיד יכול להתקשר בקו החם או לשירות לקוחות של חברות הנפט של הסעודים, האיראנים או לפנות בתלונה לאירגון אופ"ק ולהתלונן על כך שהם הפכו לחמדינים תעבי בצע בכך שהעלו את מחיר הנפט בלי שום קשר לכלום במשך השנים. בעצם, אם יש כל כך הרבה נפט למה לא לרדת למחיר של 50 דולר לחבית? הם ירוויחו גם ככה לא?

צודק, הבאתי לינק לא טוב. הייתי צריך להביא לינק משנות התשעים שם היינו עושים מינימום של 5 שקלים ומשהו לשעה אבל הדלק עלה פרוטות.

אין אף מדינה מתקדמת בעולם עם איכות חיים סבירה ומעלה שלא "משנררת" את האזרחים שלה באמצעות הדלק. רוצה תנאים סוציאלים? כל הכבוד, תתכונן לקבל "צינור" במחיר הדלק.

שוב פעם, אדרבא, מבחינתי בוא ונהפוך את ישראל לקפיטליסטית כמו אמריקה. בטל את כל הזכויות הסוציאליות ותן לאנשים מחיר דלק נמוך ביותר. כולם ירוויחו מזה בסופו של דבר. חוץ מאוכלי החינם בעצמם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...