Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו. נשבר לי. לא יכול לסבול את השילוב של החום והלחות הלא הגיונית הזאת.

אני גר בדירה בחיפה קרוב לים, כנראה מסיים חוזה עוד שלושה חודשים, ובדירה אין מזגנים.

אני חייב לקרר לפחות את החדר שלי (8.5 מ"ר), ואני חושב שמזגן נייד יספיק לי.

ראיתי שבשוק נפוצים המזגנים של Family - לשותף שלי יש כזה בחדר ליד, והוא עושה עבודה טובה לטענתו, כמו כן הנצילות שלו הוא A.

בשיטוט הבוקר ב-yad2 נתקלתי במזגנים ניידים משומשים של electra ושל תדיראן, במחירים של פחות מ-1000 שקל.

אני מניח שלכל חברה יש דגם בודד (לפחות כזה שמשווק בארץ) של מזגן נייד - האם מישהו מכיר את הניידים של החברות הנ"ל ויכול לתת יותר פרטים? כמו נצילות למשל?

מודה לכם, ואני אהיה אקסטרא thankful אם מישהו יוכל לעזור לי כבר בשעות הקרובות ואני אוכל לנסוע לאשדוד לקנות את אחד מהמזגנים המזורגגים שראיתי ביד2.

למנהלים: זה באמת דחוף! זה פיקוח נפש. ואני חייב את זה לפני הסופ"ש.

o3_0_1_182495_20120719080729.jpg

האם ייתכן שה-אלקטרה בנוי משתי יחידות? יש דבר כזה מזגן נייד עם שתי יחידות?

3_0_2_178149_20120719080731.jpg

עריכה: ראיתי גם מזגן נייד של Bosch

o3_0_3_184479_20120717100715.jpg

פורסם

צר לי לאכזב, אבל לא שווה אגורה אחת שחוקה.

היה לי 2 סוגים, האחד עם המדחס בתוכו, והשני עם מדחס בנפרד.

ההוא עם המדחס בנפרד אומנם מאוד מסורבל, וצריך למצוא קומבינה לשים את המדחס מחוץ לחדר (ואז מישהו סובל מחום) אבל הוא עוד סביר, הוא יקרר את החדר בצורה סבירה.

הסוג עם המדחס בתוכו (שיוצא צינור שרשורי ממנו) שווה לתחת. לא מקרר אפילו בתור מאוורר ישירות עליך.

פורסם

יש לי נסיון מעולה עם המזגן של אלקטרה, אבל בדוק אם החלון שלך מתאים בשביל לתלות אותו בחוץ.

הווה אומר, יש איך לתלות את היחידה החיצונית, ויש חלון שאפשר להשאיר פתוח עם סדק בשביל להכניס את הצנרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אוקיי, אני נוטה לכיוון האלקטרה.

יש לי חלון ואין לי בעיה להשאיר אותו קצת פתוח ולהכין לו פלאח עם חור לצינורות, אבל איך בדיוק אני תולה את היחידה החיצונית?

כמה היא שוקלת בערך? אני גר בקומה רביעית, ואני יכול לקדוח ולתקוע ברגים בצד החיצוני של החלון, אבל יכולת העבודה שלי מן הסתם תהיה מוגבלת.

פורסם

לא שוקלת הרבה מדי, למיטב זכרוני משהו כמו 10-15 קילו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יש לי נסיון מעולה עם המזגן של אלקטרה, אבל בדוק אם החלון שלך מתאים בשביל לתלות אותו בחוץ.

הווה אומר, יש איך לתלות את היחידה החיצונית, ויש חלון שאפשר להשאיר פתוח עם סדק בשביל להכניס את הצנרת.

ואיך כדאי לתלות אותו כדי שיהיה מספיק יציב ולא ייפול למישהו על הראש?

מחייב תגובה :-)

http://www.youtube.com/watch?v=LJLvqdum6-E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=G-e2x93b_6I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
ואיך כדאי לתלות אותו כדי שיהיה מספיק יציב ולא ייפול למישהו על הראש?

ושאלה נוספת ואחרונה ואז אני בתקווה אלך לקנות אחד ב-800 שקל:

איך מומלץ להביא אותו? האם יש אפשרות להפריד את הצינור שמחבר בין שתי היחידות לשם העמסה ופריקה?

פורסם

לתלות רק עם ג'מבואים. יש לו רצועות עיגון בשביל לחבר אליהם.

היחידות מופרדות ע"י צינור ארוך וגמיש, אבל אי אפשר לנתק אותו.

בדוק טוב שהמזגן שאתה קונה עובד, מקרר ולא נוזל ולא מרעיש בצורה בלתי נסבלת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

היה לי בעבר FamilyLine FCPF10M שהוא מוצהר 9000BTU ו1כ"ס.

בקצרה חבל על הזמן הוא בקושי הצליח לקרר חלל של9 מטר , ועוד בעייה זה הצינור שמוציא אוויר חם זה סיוט להצליח לשים אותו מבלי להשאיר חריצים.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא מאמין, כמעט כולם נמכרו. נשאר רק הבוש ב-1100 שקל. אני חושב שאין לי יותר מדי ברירות אלא לרכוש אותו, למרות שהוא יחידה אחת.

פורסם

בשעה טובה נקנה המזגן של בוש ב-1000 שקל. הוא לא הכי חזק בעולם אבל בהחלט מוריד את הטמפרטורה והלחות בחדר שלי באופן ניכר.

שאלה לי למבינים,

יש על הפאנל שלו כפתור עם ציור של טיפה עליו (שני משמאל), למה הוא יכול לשמש?

iMqfRng7Sz3SfBxqBk5lkg==.jpg

• תוכן חדש...