Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיומת אגזוז ניקל מורכבת הרי עם בורג בלחץ.

עכשיו היו מקומות שקראתי שזה לא חוקי אם זה מפיק רעש, האם זה נכון? האם בכלל יש כאלו? או שמא אנשים בילבלו בין זה לבין מערכת האגזוז עצמה?

(כן, אני מודע לזה שזה לא תורם כלום חוץ מקצת יופי לרכב).

השחמה, היא הדרך החוקית היחידה לחלונות כהים מקדימה, הלא כן?

אם כך, עד איזה דרגה (מבחינת %ים)?

והאם מישהו מכם מכיר מישהו שעולה את העבודה טוב ומה העלויות של זה? (שמעתי פעם ראשונה 400 לחלון, לדעתי אפשר למצוא זול יותר, אך טרם בדקתי).

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מי שבא דרכי "לסאן טק" זוכה לעבודה מקצועית וזולה+המלצה ממני אישית

שנית אני מצטרף לחיפוש אחרי מישהו שמחזיק במלאי "סופיה" לאגזוז לפולו 1.4 חדשה תודה

פורסם

יש סופיות אוניברסליות לאגזוז ב Ebay או אפילו יותר זול ב DealExtreme במחיר שכונה. נכון שבטח מדובר במשהו זול מסין או מהונק-קונג. אצלי ברכב יש כזה, 8.99$ עלות. נזק זה לא יכול לגרום כי זו סתם חתיכת מתכת אדיוטית ליופי. אני בטוח שבארץ מוכרים כאלו בהרבה יותר כסף אבל פראיירים לא חסרים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
יש סופיות אוניברסליות לאגזוז ב Ebay או אפילו יותר זול ב DealExtreme במחיר שכונה. נכון שבטח מדובר במשהו זול מסין או מהונק-קונג. אצלי ברכב יש כזה, 8.99$ עלות. נזק זה לא יכול לגרום כי זו סתם חתיכת מתכת אדיוטית ליופי. אני בטוח שבארץ מוכרים כאלו בהרבה יותר כסף אבל פראיירים לא חסרים.

האם כאלו שמפרסמים באוטו365... (מצטער אבל אין לי הרשאה עדיין לשים לינקים). :-)

(סליחה על הפרסום). נחשב משהו זול מסין?

פורסם

לדעתי כן, במחירים של 80 ש"ח זה מתאים למשהו זול כן. הכי זול ב DealExtreme עולה 8.90$, כפולים, מפוארים יותר, מידות אחרות וכו' כבר עולים יותר ויש שם גם כאלו ב 20$, 30$ ויותר. ב Ebay המחירים קצת יותר גבוהים (לא כולל משלוח אם צריך, ב DX זה הכל משלוח חינם).

אבל שוב, לא יודע מה ההבדל באמת בין זול וסיני לבין משהו "איכותי", הרי לא מדובר ברכיב פונקציונלי אלא דקורטיבי נטו אז מה זה כבר משנה? :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אסור להשחיר חלונות מקדימה בשום דרך.

אתה בטוח שבשום דרך תומר?

כי אני ראיתי כבר חלונות מושחמים מקדימה.

ונאמר לי שמקדימה מותר רק השחמה (כלומר, אסור הדבקה של פילים).

פורסם

זה שאנשים עושים את זה לא עושה את זה חוקי...

אם אתה רוצה לעשות, תעשה, אבל הסיכון עלייך

לא ראית אנשים ששמים פסי לד על האוטו? אגזוזים למיניהם? (הרוב לא חוקיים) קסנון? לא חסר

פורסם

תקנה 356(ד) לתקנות התעבורה

"לא ירשם רכב או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת".

ז״א - מותר רק החלונןת שלצד המןשבים האחוריים. כמו שיש אנשים שגונבים למרות שזה לא חוקי יש כאלה שמשחירים שמשות וחלונות קדמיים וזה לא חוקי.

פורסם

איזה מדינה של של.... $@%^!#$%@$&@%&&^@$@!^ (אסור לעבור על חוקי הפורום) אנחנו!.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע אם זו באמת הסיבה, אבל לדעתי זה כמו שלא תלך עם משקפי שמש בלילה, כי לא תראה ככה כלום, אז את החלונות שאתה מביט דרכם הכי הרבה בנהיגה - קדימה, אחורה, והמראות בצדדים לא צריכים להיות מושחרים כדי לא להפריע לראייה.

את הסופית של האגזוז מותר לשים, זה לא עושה שום דבר חוץ מלהיות שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...