Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

הפונטו של ההורים מוזנחת יחסית היא שנת 2003 ומאבדת מים כבר בסביבות השנה, עכשיו זה כבר בלתי נסבל והחלטתי לטפל בעניין בעצמי, לפני כשנה היה חסר ליטר מים בחודש, עכשיו זה עבר לשני ליטר ביומיים. הייתי בשני מוסכים, אחד מהם הוא שפיק מזוואי בחיפה שנתן הצעת מחיר מטורפת של כ2000 ש"ח להחלפת גומיות בין הגיר למנוע, משהו לא ברור, בכללי המוסך הזה שידר חוסר מקצועיות מוחלטת, והשני טען שהכל בסדר ושזה הגיוני להוסיף מים. בקיצור אני צריך מוסך אמין ועדיף גם זול, שיאבחן ויטפל בבעיה הזאת שמשגעת אותי כבר למעלה משנה, מאיזור חיפה והקריות, בבקשה אל תפנו אותי למורשה בעכו הוא רחוק לי מדי. כמו כן חשוב לציין שלא רואים נזילה מתחת לרכב, וגם אין "טחינה" בשמן ושאר סימנים לפריצת מים לראש המנוע, אז באמת שמאוד לא ברור לאן נעלמים המים.

תודה ושבת שלום לכל העוזרים.

פורסם

יש לי רעיון ראשוני בשבילך לפני שאתה קופץ לכל מוסכי מצליח וניחושי למיניהם:

קפוץ למכון רדיאטורים ובקש שייבצעו לך בדיקת לחץ במערכת הקירור, דבר שלוקח כמה דקות בודדות ומיסתכם בכמה עשרות שקלים בודדות. מייד יגידו לך להיכן בורחים המיים ומכאן תדע לאן אתה ממשיך... מה דעתך בעניין?

פורסם

שני ליטר ביומיים = 45 ש"ח כל יומיים עבור ליטר נוזל פאראפלו מהול 50-50 עם ליטר מים.

הגיוני יותר שהוא ממלא 2 ליטר נטו של מי ברז.

לא סתם אמר שהרכב מוזנח.

גיא

פורסם

מאבדת מים כבר בסביבות השנה,

עכשיו זה כבר בלתי נסבל והחלטתי לטפל.

לפני כשנה היה חסר ליטר מים בחודש,

עכשיו זה עבר לשני ליטר ביומיים.

אין ספק, אם זה לא מאוד מאוד מקולקל, אל תתקן.

המצב היה לא טוב, החמיר, והמשיך להחמיר, והמשיך להחמיר, ורק כשהתקלקל לגמרי זה הופך לבלתי נסבל והבנתם שיש בעיה.

אל תשלה את עצמך, לא משנה מה ימצאו בבדיקת הלחץ ומאיפה הנזילה - קח בחשבון שבהרבה חלקים כבר יש בלאי משמעותי.

אגב, אני משתגע מהרעיון שמכניסים רכב למוסך על מים שנעלמים והמוסך לא מבצע בדיקת לחץ פשוטה. רק מראה שהמוסכים התרגלו לתחזוקת שבר במקום לתת שירות שכולל גם בדיקה.

פורסם

במורשה כמו שכתבת, לא ביצעו בדיקת לחץ, כמובן שממלאים מי ברז, ההורים שלי לא מגיעים פשוט לתחזוקת הרכב ולי גם אין מספיק זמן לזה, אשמח אם תפנו אותי למוסך שבו אני אטפל בתקלה וגם אעשה טיפול רציני על הדרך.

פורסם
נשמע רעיון טוב, אתה מכיר מכון מומלץ באיזור חיפה והקריות?

אכן,מוסך האחים דרעי,נמצא ברחוב השיש.מקום אמין ומקצועי בהחלט.

ודרך אגב,מוסך מורשה או כל מוסך שלא יהיה,שטוען שזה נורמלי שמערכת הקירור מאבדת נוזל קירור וצריך להוסיף כל הזמן אינו ראוי

להיות מוסך,שבטעות נכנסים לבצע אצלו ולו טיפול פשוט.

זה נקרא ח-א-פ-ר !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מוסך מורשה או כל מוסך שלא יהיה, שטוען שזה נורמלי שמערכת הקירור מאבדת נוזל קירור וצריך להוסיף כל הזמן אינו ראוי

להיות מוסך, שבטעות נכנסים לבצע אצלו ולו טיפול פשוט.

זה נקרא ח-א-פ-ר !!

אני איתך ב-100%

• תוכן חדש...