Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש כזה דבר בארץ? או שכל מתקין מקצועי יעשה עבודה טובה?

זקוק להמלצות למתקין באיזור תל אביב...

ואגב כמה אמורה לעלות התקנה ופירוק הקודם?

פורסם

מה זאת התשובה הזאת :\

אני יודע שכל חאפר יוכל לעשות ולא אמרתי שאני חייב מורשה... אבל זה לא עדיף?

אם יש כזה דבר בכלל בארץ...

פורסם
מה זאת התשובה הזאת :\

אני יודע שכל חאפר יוכל לעשות ולא אמרתי שאני חייב מורשה... אבל זה לא עדיף?

אם יש כזה דבר בכלל בארץ...

עדיף?

אולי לך זה עדיף, ולאחרים לא...

ניתן להמליץ לך על מתקינים טובים, או פחות טובים, אם תרצה... :)

פורסם

ארררר....

איזה כבדים אתם!

מה זה הפילוסופיות האלה אולי לך אולי לא.......

טוב תרדו מהקטע של המורשה.

אפשר בבקשה המלצה למתקין טוב והמחיר שלו?

פורסם

מורשה ?

להתקין רדיו דיסק ( במידה וזה רק רדיו דיסק ) לא צריך לשלם יותר מידי כסף....לך לכול חנות שאתה רוצה ולאיהיה הרבה הבדל...

שאת מתקין קומפוננט מגברים ושאתה מתחיל לפרק חצי אוטו אז אתה צריך מישהו עם ידים טובות עם ידע ועם נסיון...

פורסם

כתבתי בהודעה הראשונה :o

זקוק להמלצות למתקין באיזור תל אביב...

ואגב כמה אמורה לעלות התקנה ופירוק הקודם?

תודה

פורסם

סליחה, לא שמתי לב. יש הרבה מתקינים באזור המרכז. וידיומיט ברמת גן, SOUNDFX בפ"ת, רדיו מילאנו ועוד ועוד. כל אחת מהחנויות הזו תוכל לבצע את העבודה ללא שום בעיה.

להעריך כמה זה יעלה, הייתי אומר באזור ה200 פלוס מינוס, תלוי בדיוק במה מדובר.

פורסם

אם אתה רוצה, יש את היבואן הרשמי של אלפיין - אפריל טקליין

שנמצא ברחוב חומה ומגדל בת"א (לא זוכר מספר) זה יוצא מקביל לרח' המסגר,

הכניסה מרח' הרכב (הקצה הדרומי של רח' המסגר) והוא גם מתקין.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

כמה דברים...

קודם כל, אתה לא חייב מתקין מורשה, אבל בשונה ממה שכתבו פה, אתה בהחלט צריך מתקין מקצועי. נכון - כל חאפר עם קאטר יכול להתקין, אבל מה, כבר ראיתי כל כך הרבה פשלות, שחבל על הזמן... חיבור לא נכון של קוטביות הרמקולים, חיבור לא נכון של המתח ועוד כהנה וכהנה.

אני בדיוק אתמול התקנתי אצל מתקין שעשה עבודה מקצועית ביותר, כולל "לנקות אחרי" העבודה הלא טובה שעשה מי שהתקין לי את הדיבורית (שהוא אגב, מתקין "מורשה" של אורנג').

אני התקנתי ב-Class-A, ואני ממליץ עליהם. עלות התקנה של רדיודיסק 120 ש"ח + מע"מ, והם מוכרים אלפיין וגם מכירים אותו...

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

פורסם

איך המתקינים של אוטו דיפו?

אני רוצה להתקין היום את ה9825, ונראה לי שזה מקום רציני (אתם יודעים, רשת חנויות)... למישהו יש איתם ניסיון? (עם המתקינים שלהם)

• תוכן חדש...