Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן-כן, אני משוחד, אבל לא יכולתי שלא לשים לב שבו-זמנית מתנהלים כאן בפורום לא פחות משבעה שרשורי שיפוץ למכוניות פיברגלס, מהן חמישה ממיטב התוצרת הישראלית סוסיתא/רום-כרמל:

1. כרמל משנת 1963

2. סוסיתא טנדר 12 משנת 1965

3. רום כרמל 1300 משנת 1978

4. רום כרמל 1301 משנת 1979

5. רום כרמל טנדר 1301 משנת 1980

בנוסף, יש את שתי הלוטוסים (סופר 7 ואירופה), להן גם מרכב פיברגלס ושמועה עקשנית מדגדגת שאולי בקרוב תצטרף עוד רום 1301 אחת לרשימה...

כן ירבו.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
כן-כן, אני משוחד, אבל לא יכולתי שלא לשים לב שבו-זמנית מתנהלים כאן בפורום לא פחות משבעה שרשורי שיפוץ למכוניות פיברגלס, מהן חמישה ממיטב התוצרת הישראלית סוסיתא/רום-כרמל:

1. כרמל משנת 1963

2. סוסיתא טנדר 12 משנת 1965

3. רום כרמל 1300 משנת 1978

4. רום כרמל 1301 משנת 1979

5. רום כרמל טנדר 1301 משנת 1980

בנוסף, יש את שתי הלוטוסים (סופר 7 ואירופה), להן גם מרכב פיברגלס ושמועה עקשנית מדגדגת שאולי בקרוב תצטרף עוד רום 1301 אחת לרשימה...

כן ירבו.

מקווה שלא שכחת אירופה אחת...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

און,

כמי שחובב נוסטלגיה בכלל וישראלית בפרט, אני משוכנע שלשיפוץ המעולה והמיוחד של הרכב שלך, יש יותר מיד בדבר....

השיפוץ שלך מוכיח שלא תמיד האורך קובע.... ולא מעריכים רכב אספנות רק על פי משקלו בברזל או שוויו בדולרים.

שיפוץ של כל רכב "ישראלי", אם מיצור מקומי או יבוא ושעבר את כל חייו כאן, נחשב בעיני לאספנות שונה מאשר יבוא.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
מקווה שלא שכחת אירופה אחת...

דווקא לא שכחתי. בכל יום שאני בדרך השטח, אני רואה אותה. רק שמאחר ששמועות אומרות שהחלטת למכור, ומאחר שטרם החל השיפוץ - אז לא הכללתי אותה ברשימה. אשמח לדעת אחרת...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
רק מהמחשבה על הפיברגלס מגרד לי כל הגוף (ואני אחרי מקלחת) :-D

ישר כח למשפצים

גירודים? כן, בעיה... אבל מתרגלים! :wink:

אשמח לעזור בתיקוני פיברגלס

רן, תודה על ההצעה. אני כבר לא צריך וגם את התיקונים באוטו של עודד כמעט וסיימנו ואני מבין שגם שרון כבר אחרי החלק הזה. אבל יש כאן עוד כמה משפצים אחרים שטרם החלו את האגף הזה (רענן עם הרום 1979). אולי הוא ירים את הכפפה.

און,

כמי שחובב נוסטלגיה בכלל וישראלית בפרט, אני משוכנע שלשיפוץ המעולה והמיוחד של הרכב שלך, יש יותר מיד בדבר....

אם יש לי אפילו אצבע בדבר - אני מרוצה! אבל אני לא יכול לגרוע ממקומם של חברים ותיקים ומנוסים ממני, כמו אבי ויורם - להם מספר מכוניות ישראליות שכאלו ולהם גם הייתה היוזמה בשעתו להקים מועדון (שלא לדבר על אחרים שאני יודע עליהם ולא מגיבים כאן).

שמח ללכת בעקבותיהם ולהמשיך לקדם את האהבה והנוסטלגיה למכוניות האלו, שהן רק שלנו - הישראלים.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

התעוררות!!!

תמיד אמרו בכל העולם שהישאליות הכי יפות והכי סקסיות .

הפורום סוג של הוכחה :wink:.

בגלל עומס קל הפרוייקט שלי זוחל מת כבר לשים את הידיים על הישראלית שלי !!!

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
דווקא לא שכחתי. בכל יום שאני בדרך השטח, אני רואה אותה. רק שמאחר ששמועות אומרות שהחלטת למכור, ומאחר שטרם החל השיפוץ - אז לא הכללתי אותה ברשימה. אשמח לדעת אחרת...

לא

החלטתי עומדת בעינה

אולם מאחר וזה לא קורה כל כך מהר כמו שאתה יודע...

כנראה שאאלץ לשפץ אותה בסופו של דבר (סוג של ברירת מחדל...)

יש גבול כמה אפשר לנצל את טוב הלב של אנשי דרך השטח

ולכן... בזמנך הפנוי... כשזה יהפוך להיות הדבר הבא בתור...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אם כבר מדברים על פיבר ותוצרת בארץ, יש לי סירה בווספה סירה של ולקוביץ ואני מעוניין לשפץ אותה לבד.

מבחינת תיקוני פיבר אין צורך רק כמה סתימת חורים (קטנים מאוד- גודל בורג) וכל נושא הצביעה.

איזה חומרים הייתם ממליצים לסתימת חורים ולבסיס לפני הצבע (כזה שלא יהיו סדקים)?

תודה לעוזרים

*מצורפת תמונה..

img3569m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
ואצלנו, הכנפיים מפיברגלס. זה לא נחשב?

orwztizhwzyd.jpg

gzlzdjznzjcn.jpg

נחשב-נחשב. בטח נחשב! קרובות משפחה. :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...