Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לאחרונה יש איורור חלש מאוד גם בהפעלת ה"פאן" ברמה הכי חזקה ז"א מספר 3.

זה קורה גם בהפעלת המזגן , לפי קריאה בפורום , לפי מה שהסקתי שהבעייה היא ככל הנראה במפוח , קראיתי שיתכן שהפחמים שלו "חלשים " או ישנים .

באם אני אפרק את המפוח , האם דרך הסתכלות פיזית ניתן לדעת אם הפחמים לא תקינים ? .

האם ניתן להחליף רק את ה"פחמים " באם זו הבעייה , והאם ניתן להחליף לבד ? .

אשמח לכל מידע שיעשיר אותיי בנושא , בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שחק עם הבורר מצבי כיוון אויר ותראה אם למשל דרך השמשה שמפשיר אדים או הרגליים הוא מוציא את האויר בצורה חזקה יותר. אצלי בשרייד זה מה שהיה ופשוט מה שהיה קורה הוא לא היה עובר טוב עם הכבל למצב של הוצאת אויר לתא הנוסעים אז הייתי מזיז אותו ידנית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם יש שינוי במהירות האיורור בין כל מצבי הברר ?

אם המאוורר מסתובב ייתכן שהפחמים תקינים והבעיה נימצאת במעגל הנגדים השולטים על מהירות המאוורר, אחד מהנגדים או יותר נישרפו.

כאשר ניגמרים זוג הפחמים או פחם אחד בלבד - המאוורר מפסיק להסתובב לחלוטין ולא מוגבל למהירות נמוכה בלבד.

פורסם

תודה על התשובה . אני אבדוק זאת ויעדכן .

היכן נמצאים הנגדים ששולטים במהירות של האיוורור ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מתחת לתא הכפפות לכיוון קיר האש - אתה צריך להכניס את היד בין תעלת האיוורור לבין קיר האש ותרגיש מלבן עם 2 ברגים.

לא ניתן לראות את זה בעין - רק על ידי מישוש

• תוכן חדש...