Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של בין 40-45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קוראים לי ולאד ואני מחפש לקנות רכב (ראשון כפי שכבר ציינתי בכותרת) בתקציב של בערך 40K-45K.

אני סטודנט באריאל אך במקור מבאר-שבע (כך שיש נסיעות מדי פעם להורים בב"ש..)

אני מתחיל ללמוד הנדסה כך שאני מחפש רכב לארבע שנים לפחות (במקרה הטוב :wink: ), עם נסיעות בדרך כלל בתוך אריאל ומחוצה לה, ומדי פעם גם נסיעות בין עירוניות קצת יותר ארוכות.

התחלתי להתעניין קצת והבנתי שהשוק מאוד מגוון, ואני חסר ניסיון, כך שאשמח לעזרה וחוות דעת.

שמתי עין על הפיאט פונטו גרנדה, הרכב נראה טוב, מנוע בין 1250 ו 1400 שזה נראה לי פצצה לצרכים שלי, ואפשר למצוא שנתון גבוהה במחיר יחסית נמוך (יש משהו תמוהה פה...?)

העדיפויות שלי הן: יד 1, פרטית, שנתון כמה שיותר גבוהה, וכמה שפחות מוסך כמובן. (מקווה שיש דבר כזה)

אני מוכן להתפשר כי אני יודע שהדרישות טיפה גבוהות בתקציב שהוא יחסית נמוך.. (אפשר לגלוש גם ל50K אבל מעדיף שלא)

אשמח לעזרה!!!

תודה לעונים!!!

פורסם

הגרנדה אכן אופציה טובה,חסכונית,בטיחותית,ודי אמינה.

אתה יכול לבדוק גם את הדייהטסו סריון,קטנה יותר אך אמינה,מנוע די נמרץ.

עוד רכב משנתון גבוהה הוא היונדאי גטס,זריזה מהגרנדה,לא יקרה לתחזוקה,אך להימנע מגירסאות GLF,הם ללא ABS ועם כרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהגטס הרבה אנשים אמרו לי שכדאי להתרחק, מכל מני סיבות שונות ומרובות..

והסיריון גם עומד על הפרק אבל זאת תיהיה הבחירה השניה שלי אם אני לא ימצא פיאט (יש לי בערך חודשיים עד שאני יצטרך את האוטו ככה שיש לי זמן להתברברות בינתיים)

ועוד דבר שרציתי לשאול, ויוליאן ראיתי שיש לך פיאט מהחתימה, מה ההבדל בין כל הפונטואים?

יש את הגרנדה ויש את הרגיל ויש את האיוו..?

אני שמעתי שמהרובוטית שלהם כדאי להתרחק אז ככה שאני מחפש את הידני, ובכל זאת ראיתי נפחים שונים של מנועים, 1250 ו1400.. אשמח לדעת אם המנוע הוא לפי דגם ספציפי או שנה ספציפית או שזה קשור לידני/רובוטי..?

פורסם

הסיבה היחידה שאולי אמרו לך להתרחק מהגטס היא בגלל צריכת דלק,בתקציב שלך תוכל לקנות את הדגם אחרי מתיחת פנים 2006 צריכת הדלק בו שופרה.

ב2001 פיאט השיקו את פונטו ספייס,ב2007 הגיעה המחליפה הגרנדה פונטו,ב2010 הגיעה האיבו אך היא מעבר לתקציב שלך.

הרובוטים ממוצעים,שיפוץ שלהם לא יקר מתיבה אוטמטית רגילה.

המנוע הוא לא לפי דגם,ולא קשור לתיבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...