Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש גם פאנאטים ששומרים על כשרות (כמו אחותי ובעלה, דתיים מסורתיים) אז על מנת לא להיכנס לכל הבלאגן של כלים חלביים ובשריים ביום שישי הם מגישים בצלחות ובסכו"ם חד פעמי אם כי הסט "המפואר".

יש גם פאנאטים ששומרים על כשרות(כמוני למשל), שמגישים את ארוחת שישי עם סט רגיל ולא חד פעמי, ובעצם כך כל הסביבה שלי.

בנוסף לכך אתה לא נכנס לשום באלגן של בשר חלב(אלא אם תסביר לי איך אתה כן נכנס לבלאגן), אלא פשוט לאחותך אין כח לעמוד ולשטוף את הכלים לאחר מכן.

פורסם

יכול להיות שזו גם כן הסיבה. מי יודע.

שאלה לי אלייך? האם גם אתה מחפש את הכשרות של הבד"צ של העדה החרדית בכל מקום? התאפקתי מאוד פעם לא לצחוק כאשר הייתי איתה בקניות והיא הסתכלה עם יש לסמרטוטי הריצפה כשרות של הבד"צ. זה כולה סמרטוטים. איזה כשרות יש לבדוק בסמרוטים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בקבוקים זו אחת הסיבות שעברתי לתמי4

והבקבוקונים to-go הינם רב פעמיים

לא שמעת על מי ברז? לא נופלים באיכותם מתמי 4 . מכסימום משתמש במים מה"קיוסק" במקרר שכולל פילטר - אבל כנראה בעיקר כדי לשמור על שלמות מנגנון ייצור הקרח.

בקבוקים משמשים אותי רק בטיולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא שמעתי על מי ברז, טעמתי אותם, לא לטעמי ובני ביתי

לגבי איכותם - תמי 4 זה מי ברז מסוננים אז מי ברז לא יכולים להיות יותר איכותיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא שמעתי על מי ברז, טעמתי אותם, לא לטעמי ובני ביתי

לגבי איכותם - תמי 4 זה מי ברז מסוננים אז מי ברז לא יכולים להיות יותר איכותיים

כלל לא בטוח שהסינון משפר את מי הברכז.

לגבי טעמי לואי - מדובר בתכונה מקומית מאוד, תלוי היכן אתה גר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתדל מאד לא לאכול בכלים חד פעמיים, לא אסתטי ולא נעים.

אפילו בצבא היתה לי צלחת וספל מזכוכית, והייתי מביא אותם לארוחה.

מדיח כלים הוא החסכוני ביותר להדחת כלים, הן מבחינת צריכת המים והן מבחינה אקולוגית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...